مراسم تهیه قره قوروت در روستای خان آباد

مراسم تهیه قره قوروت در روستای خان آباد
قره قوروت یکی از فرآورده های شیر است بدین صورت که بعد از تهیه کشک که باقی مانده دوغی است که درون کیسه ریخته می شود و آب آن گرفته می شود حال از جوشانده شده و یا در معرض آفتاب گذاشتن آب چکیده از کیسه دوغ، قره قوروت به دست می‌آید.قره قوروت حاصل از جوشاندن با قرقوروت آفتابی از لحاظ رنگ و کیفیت و مزه با هم فرق دارد .نوع آفتابی از کیفیت و مزه بهتری برخوردار است و معمولا رنگی قهوه ایی روشن و یا خردلی مانند دارد ولی نوع جوشانده به سیاهی میزند.موارد مصرف قره قوروت به عنوان چاشنی در پخت انواع خوراک ها و مصارف روزانه می باشد .همچنین از آن جهت رفع شوره و خارش سر و یا جلوگیری از ریزش مو استفاده می شود. www.khanabad.irkhanabad.ir10
تقی | شنبه 23 اسفند 1393
نمای ایران | يكشنبه 24 اسفند 139300
سپاس
از آداب فراگشت سال کهنه به سال نو در روستای خان آبادگردگیری و خانه تکانی جهت استقبال از سال نو
تهیه برگه زردآلو در روستای خان آبادبا فرا رسیدن فصل برداشت زردآلو در روستای خان آباد زمان تهیه برگه زردآلو نیز آغاز می شود
بنای تاریخی امامزاده حسن در روستای زیبای طیب آبادطیب آباد روستایی کوهستانی ست که در 26 کیلومتری بخش جنوبی شهرستان خمین واقع شده است .
به مناسبت روز جهانی زمین پاکزمین،خاکستری است؛آسمان خاکستری،در زمانه خاکستری،به کدام فردای سبز می اندیشیم؟  انسان امروز،می اندیشد که مالک زمین است،حال آنکه خود،روزی خوراک زمین خواهد شد.
چند روزی ست هوا سرد شده است گویا ،زمستان در راه است...زمستان است، مردم دیار من زمستانهای زیادی به یاد دارند.
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
تقی قاسمیتقی قاسمیعضویت از دوشنبه 10 اسفند 1388در هر کجای دنیا که هستی قسمتی از وجود ما را همراه خود برده ایی ای هموطن !khanabadd.complus.google.comm.facebook.comyoutube.com