عسل بهار فین

  • عسل بهار فین
  • عسل بهار فین
  • عسل بهار فین
در فصل بهار و اغاز شروع گرما زنبورهای وحشی در کوهها و رودخانه ها و نیزار ها شهد شیرین عسل را به مردم ارزانی میدارند عسل اویشن و کلپوره وگلهای بهاری و ...30
عبدل | دوشنبه 27 ارديبهشت 1395
نمای ایران | دوشنبه 27 ارديبهشت 139500
سپاس
آرام | پنجشنبه 30 ارديبهشت 1395 | 00
بسیار عالی 
جمال | سه‌شنبه 4 خرداد 139500
این عسل خوردن داره و بهترین خوراکی ها است. ممنون از مطلب شیرینتون
احمد | پنجشنبه 26 اسفند 139500
خیلی زیبا و طبیعی
خرمابه بار نشستن نخلستانهای خرمای فین - فین باغ شهریست که فقط خرما محصول ان است
نان محلی بالاتابهنان بالاتابه در مناطقی از هرمزگان پخت میشود که در فین به آن بالاتابه میگویند این نان صبحانه و داغ صرف میشود
کاشت پاجوش خرمانخل خرما از طریق کاشت پاجوش ان تکثیر میشود که پاجوش ها را از بوته اصلی جدا و در مکان دیگری کشت میکنند ولی بعد از انقلاب کشت بافت هم در ازمایشگاه توسط دانشمندان ایرانی حاصل شد نخلهای مقاوم و گونه های مرغوب از طریق کشت بافت هم تکثیر میکنند
درکرپرنده ایست به اندازه گنجشک کمکی درشت تر سبز رنگ به رنگ سبز قبا در گویش محلی فین هرمزگان به آن در کر dar-e kar ( گنجشک ناشنوا ) میگویند
گرده افشانی نخیلات خرماگرده افشانی نخیلات خرما با دست انجام میگیرد
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
واژه کلیدیعسلبهارفین
عبدل شعبانیعبدل شعبانیعضویت از پنجشنبه 4 خرداد 1391بازنشسته (سخت افزار) - فین هرمزگان بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی