ورود
ارسال پست
جستجو
سرچشمه
جاذبه ها
وبلاگ
جشنواره ها
نقشه ایران
ارسال پست
خرما
همین دانه های بسیار ریز و سفید رنگ بعد از 4 تا 5 ماه میشود رطب و خرمای شیرین
3
0
عبدل
| چهارشنبه 2 فروردين 1396
آرام
| پنجشنبه 3 فروردين 1396 |
0
0
بهار یعنی زایش و زیستن ان شاالله امسال پربارتر باشه
کاشت پاجوش خرما
نخل خرما از طریق کاشت پاجوش ان تکثیر میشود که پاجوش ها را از بوته اصلی جدا و در مکان دیگری کشت میکنند ولی بعد از انقلاب کشت بافت هم در ازمایشگاه توسط دانشمندان ایرانی حاصل شد نخلهای مقاوم و گونه های مرغوب از طریق کشت بافت هم تکثیر میکنند
آبگیر
عمق بعضی از این آبگیر ها به بیش از 3 متر میرسد و مردم در قدیم از آب آن ...
نان محلی بالاتابه
نان بالاتابه در مناطقی از هرمزگان پخت میشود که در فین به آن بالاتابه میگویند این نان صبحانه و داغ صرف میشود
فین در خواب صبحگاهی
فین در آغاز طلوع صبحگاهی سوم فروردین 95
گنجر / سریش
درختچه ای است چند ساله که تا 2 متر رشد میکند. از شیره آن که از تنه اش تراوش میشود چسب سریش درست میکنند و در کوهستان های فین و مناطقی از جنوب حاجی آباد می روید
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
دسته بندی
هرمزگان
گیاهان و جانوران
واژه کلیدی
خرما
عبدل شعبانی
عضویت از پنجشنبه 4 خرداد 1391
بازنشسته (سخت افزار) - فین هرمزگان بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی
آخرین پست ها
فسیل زیبا
غار گهره
آبگرم گرمش
سرگذشت تلگراف
جاذبه های غار علیصدر
وب سایت ما جهت ارایه خدمات از کوکی استفاده می کند. جهت آشنایی با قوانین ما اینجا کلیک کنید!
آگاه هستم!
© 2021 Boomlog
بوم لاگ فارسی
رسانه دیجیتال
خدمات
وبافزار مدیریت محتوا
راهکار فروشگاه آنلاین
سرویس تبلیغات هوشمند
میزبانی داده ها
تولید محتوا
نقشه ایران
فروشگاه آنلاین
عطاری آنلاین
پمبافت
فروشگاه اینترنتی بانوان
صنایع دستی چوبی
خرید اسباب بازی
بوم لاگی ها
جاذبه های گردشگری ایران
دریاچه کویر
نشریه آنلاین فارسی کانادا
وب نامه هوم
وبلاگ ایی حکیم
رهبین
وایامدیا - پرورش ایده ها
VIRAWARE™ SMART SOLUTION
راهکار تقویت چرخه تولید و فروش