کفته

کفته
در فصول بهار یا هر فصل دیگری، در پاوه ودر مجموع کل هورامان (اورامان ) ضمن رفتن به کوهپیمایی و پیاده رویی شدید، با خوردن این غذای سالم و صد درصد طبیعی خستگی از تن انسان بدر می رود .در چند سال پیش تمام ساز و کار ، تهیه این غذا ، طبیعی تر از امروز بود .ابتدا گوشت تازه یا (ترچک) را بر روی تخته ای، پهن گذاشته وبا قاطی کردن پیاز فراوان، با تبر زین یا ساتور ،آن را له ولورده می کردند ، سپس بر روی ساج مخصوص که مقدار کوچک می باشد گذاشته و با آتش ملایم بوی آن تا صدها متر پیچیده می شود .انشا الله شما دوستان عزیز به همین صورت آنها را درست کنید.50
محمد غریب | چهارشنبه 9 ارديبهشت 1394
نمای ایران | پنجشنبه 10 ارديبهشت 139400
سپاس
hashem | پنجشنبه 10 ارديبهشت 1394 | 00
عالی 
hashem | پنجشنبه 10 ارديبهشت 1394 | 00
عالی 
عبدل | پنجشنبه 10 ارديبهشت 139400
آقای معاذی نژاد عالی بود.
سیدعلی | جمعه 11 ارديبهشت 139400
عالی
عدنان | جمعه 11 ارديبهشت 139400
دوستان این غذا با نان تازه و دوغ و سبزی محشره 
محمد | چهارشنبه 16 ارديبهشت 139400
زنده باد♥
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
محمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادعضویت از جمعه 12 آبان 1391 کارشناس ارشد جغرافیای طبیعی ، ، نویسنده وپژوهشگر مسائل فرهنگی وجغرافیایی .