ورود
جستجو
سرچشمه
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
جستجو
تولید محتوای دیجیتال و دیجیتال مارکتینگ
ایران
جاذبهها
جاذبههای تاریخی
سایر جاذبههای تاریخی
نقوش انسان های فرا زمینی
نقاشی های درون غارهاو کوه های ایران، اسناد دست اولی هستند که با کشف آنها نگاه به تاریخ و هنر بشر متحول می شود.
×
محمد ناصری فرد
دوشنبه 22 خرداد 1396 | 8 سال پیش
نقوش دو انسان با دستانی باز و به حالتی شبیه به نیایش و زایده هایی در میان پای های آنها ! یكی در كوه های ایالت یوتا در امریكا و دیگری در كوه های بلوچستان در گُشت، خیلی همگون، هم پیام و مسحور کننده! بعضی كارشناسان و سازمان ناسا، آنها را نشان از انسان های فرا زمینی می دانند (Ufo- E.T).
دستهبندی
سایر جاذبههای تاریخی
سایر ویژگیهای فرهنگی
کلیدواژه
نقوش
انسان
فرا
زمینی
52K بازدید
نمای ایران
سپاس
سهشنبه 23 خرداد 1396 | 8 سال پیش
محمد
درود فراوان. از لطف شما خیلی سپاسگزارم
سهشنبه 23 خرداد 1396 | 8 سال پیش
Saeedjalili78
سلام استاد به نظر شما فرازمینی ها همه جا بودند یا ایرانیان به همه جا مهاجرت کردند !
يكشنبه 18 تير 1396 | 8 سال پیش
Saeedjalili78
شما نوشتید : ... گویی یک هنرمند طی هزاران سال همهی آن آثار تاریخی هنری را در نقاط مختلف دنیا خلق کرده است! حالا سه حالت داره 1_ تمدن از ایران آغاز شده باشه و به همه جهان برسه 2_ انسان صرفا نظاره گر و حکاک و دست آموز فرا زمینی ها بوده باشه 3_ انسان ها در همه جای زمین یکی بوده اند ، از نظر ژنتیکی یا همان فطرت ، پس پا به پای هم از نظر سطح هوشی پیشرفت میکردم . نمیشود که واقعا یک هنرمند تمام جهان را سفر کرده باشد ! نظر شما به کدامیک نزدیک تر است؟
يكشنبه 18 تير 1396 | 8 سال پیش
محمد
با سلام. چون این نگاه و بحث با کشف و معرفی سنگ نگاره های ایران و شباهت های ملی و جهانی آنها مطرح می شود، به قطع نمی توان در مورد هرکدام از سئوال های مطرح شده شما پاسخ قاطع داد. اما در خصوص هر کدام از سئوال ها، اسنادی هم از آنها کشف شده است.به نظر من خاستگاه انسان اولیه فلات ایران بوده و طی هزاره ها به نقاط مختلف کره زمین مهاجرت کرده است ( از40000 سال پیش به بعد). البته با توجه به نقوش سنگ نگاره ها، وجود نقوش انسان هایی از کرات موازی نیز اجتناب ناپذیر است. این شباهت های همگون در نقاطی بسیار دور از هم(ایران- پرو) به غیر از دیدن هنرمندان در آن دوران های کهن ، ممکن نیست. این شباهت های نزدیک نشان از دیده های هنرمندان دارد! ما هنوز اول راه هستیم و با کشف این آثار کهن و شگفت، به نظر نگارنده در آینده نگاهی دیگر به گذشته بشر و زندگی او خواهیم داشت.
دوشنبه 19 تير 1396 | 8 سال پیش
Saeedjalili78
امیدوارم روزی حباب پوشالی اقلیت حاکم بر جهان که حقیقت را در جهت منافع خودشان تعبیر می کنند شکسته شود . شما و دیگر همکارانتان مطمئنا بر گردن ایرانیان و به تبع آن همه مردم جهان حق بزرگی دارید .
دوشنبه 19 تير 1396 | 8 سال پیش
محمد
ممنونم عزیز. شما خیلی لطف دارید.
دوشنبه 19 تير 1396 | 8 سال پیش
حسن صفری
معرفی و اجرای نحوه کارکرد خرمنکوب قدیمی (بَردو)
«بردو» صنعتی پرکاربرد دیروز وابزارناشناخته موزه های امروز خرمنکوب های سنتی که در اصطلاح محلی ˈ بَردو ˈ نامیده می شدند در واقع یک ماشین دست ساز چوبی بودند که به وسیله دو گاو و یا دو الاغ بر روی خرمن غلات کشیده و موجب خرد شدن ساقه ها و جدا شدن دانه های گندم از خوشه ها می شد.
نمای ایران
سکه های ساسانی
سلسله ساسانی آخرین سلسله قدرمت و جهانی ایران بود. آنها خود را نوادگان و وارثان امپراطوری هخامنشیان می دانستند
محمد ناصری فرد
سنگ نگاره های ایران و گمانه یوفوها Ufo
طی بررسی و مطالعات یک دهه ای که بر روی سنگ نگاره های نقاط مختلف ایران و دیگر نقاط جهان داشتیم به نقوش انسان هایی بر خورد می کردیم که دستان و پاهایی باز داشتند ... .
محمد ناصری فرد
لرهای ایران و ایلمایی ها
پوشش های ساده هم می نواند معرف نمادهای مشترک فرهنگی تاریخی جوامع بشری باشد.
محمد ناصری فرد
سنگ نگاره های ایران و سکه های ایلمایی
سنگ نگاره های ایران، مبانی تاریخ و هنر این سر زمین محسوب می شوند که رد پای آنها در کلیه عرصه های زیستی نیاکان قابل رصد است.
محمد ناصری فرد
سنگ نگاره های سونگون ارسباران - آذربایجان شرقی
سنگ نگاره ها، یکی از منابع کهن فرهنگی جوامع بشری محسوب می شوند. ارزش و اهیمیت آنها با دانش تخصصی و میزان علاقه مندی متولیان امور و مردم رابطه مستقیم دارد.
محمد ناصری فرد
سیر هنر کهن ایران به دیگر نقاط جهان
در گذشته های دور هنر یک زبان مشترک جهانی بوده است.
علی ناصری
کوبه ها زنگهای اخبار امروزی
کوبه ها درقدیم بر روی درب نصب می شود تا کسی که پشت در قرار گرفته صاحب خانه را از حضور خود مطلع کند
تقی قاسمی
ننه پیر و چرخ نخ ریسی(دوک dok) در باور اهالی روستای خان آباد
در باور اهالی روستای خان آباد،در اولین روز بعد از ششله یعنی هفتم اسفند ماه ننه پیر از پشکل پناه می آید و دوک نخ ریسی چوبی خود را آتش میزند تا به آب شدن یخها کمک کند و گرمابخش زمین باشد
تقی قاسمی
پخت نان شب عید در روستای خان آباد
پخت نان شب عید از جمله فعالیت های بانوان روستای خان آباد از قدیم تا به حال است.در گذشته روستائیان تمام مایحتاج نان خود را طبخ می كردند.در واقع زنجیره تولید گندم تا پخت نان (شامل كشت،داشت و برداشت گندم به عنوان ماده اصلی پخت نان، آسیاب كردن گندم و در نهایت تولید نان) توسط مردم روستا انجام میشد.
تقی قاسمی
رفتن به میهمانی های شبانه، #شب_نشینی و خوردن #شب_چره
شب نشینی از کارهای متداول اهالی خان آباد است. شب نشینی در اواخر #پاییز و فصل زمستان بیشتر صورت میگیرد چرا که عموما در روستاها بعد از برداشت محصول در فصل پاییز، اوقات فراغت و بیکاری روستائیان آغاز شده و تا پایان زمستان ادامه پیدا میکند.
مظفر کشاورزمحمدیان
نقش و نگار آجری گنبد سلطانیه
مظفر کشاورزمحمدیان
گنبد سلطانیه
تقی قاسمی
آبان ماه و آغاز مراسم بام اندود (بون انید) در روستای خان آباد
زندگی روستایی حاکم بر خان آباد در حدود 50 سال پیش صرف نظر از سختی هایی که داشت،شیرینی های خاص خود را هم در پی داشت .مردان و زنان و همه اهل خانواده در تمام فصول سال مشغول کار و فعالیت بودند که همین تلاشهای روزمره باعث می شد کمتر فردی مبتلا به بیماری های رایج این روزه از قبیل بالابودن چربی و قند خون ....باشد...
تقی قاسمی
تهیه شیره انگور ،روستای خان آباد
مراسم تهیه شیره انگور توسط بانوان روستای خان آباد روستای خانآباد از توابع شهرستان خمین است که بانوان با حضور در باغهای انگور و تاکستانهای روستا، انگورها رسیده و مرغوب را برداشت کرده و به محلی مناسب که معمولا حیاط خانه روستایی است انتقال میدهند و به تمیز کردن و شستن آنها میپردازند.در برداشت و تمیز کردن و همچنین شستشوی انگورها، تمام اعضای خانواده از کودکانی که توانایی کمک دارند تا بزرگترها و مردان شرکت و با صمیمیت خاصی با یکدیگر همکاری میکنند، در بعضی از مواقع نیز همسایگان به کمک میآیند که در گذشته
تقی قاسمی
بانوان ارزشمند و سرمایه های انسانی در عرصه هنر و فرهنگ این مرزو بوم
خاله آرا در حقیقت یكی از چهره های ماندگار خان آباد است،خاله آرا بدون کوچک ترین چشم داشتی به کمک بانوان روستا میرفت و در کلیه کارهای روزمره یاری گر خانواده های روستایی بود.
نقد و نظر یا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید. ابتدا وارد شوید!
© ۱۳۷۹-۱۴۰۳ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
راهنمای نمای ایران
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
فال و تماشا
پیکمی
دوستان
ویراویر™ راهکار هوشمند
اُیو™ راهکار هوشمندسازی
ووددن؛ دستسازههای چوبی
تولید محتوا چیست؟
بابک ارجمندی