ورود
جستجو
سرچشمه
جاذبه ها
وبلاگ
جشنواره ها
وب نامه ها
نقشه ایران
خرما
همین دانه های بسیار ریز و سفید رنگ بعد از 4 تا 5 ماه میشود رطب و خرمای شیرین
عبدل
| چهارشنبه 2 فروردين 1396
1026 بازدید
آرام
بهار یعنی زایش و زیستن ان شاالله امسال پربارتر باشه
پنجشنبه 3 فروردين 1396 | 6 سال پیش
برای ارسال کامنت وارد شوید
کاشت پاجوش خرما
نخل خرما از طریق کاشت پاجوش ان تکثیر میشود که پاجوش ها را از بوته اصلی جدا و در مکان دیگری کشت میکنند ولی بعد از انقلاب کشت بافت هم در ازمایشگاه توسط دانشمندان ایرانی حاصل شد نخلهای مقاوم و گونه های مرغوب از طریق کشت بافت هم تکثیر میکنند
آبگیر
عمق بعضی از این آبگیر ها به بیش از 3 متر میرسد و مردم در قدیم از آب آن ...
نان محلی بالاتابه
نان بالاتابه در مناطقی از هرمزگان پخت میشود که در فین به آن بالاتابه میگویند این نان صبحانه و داغ صرف میشود
فین در خواب صبحگاهی
فین در آغاز طلوع صبحگاهی سوم فروردین 95
گنجر / سریش
درختچه ای است چند ساله که تا 2 متر رشد میکند. از شیره آن که از تنه اش تراوش میشود چسب سریش درست میکنند و در کوهستان های فین و مناطقی از جنوب حاجی آباد می روید
دسته بندی
هرمزگان
گیاهان و جانوران
واژه کلیدی
خرما
عبدل شعبانی
هموند از پنجشنبه 4 خرداد 1391
بازنشسته (سخت افزار) - فین هرمزگان بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی
آخرین پستها
فسیل زیبا
غار گهره
آبگرم گرمش
سرگذشت تلگراف
جاذبه های غار علیصدر
قطب تولید خیار و خیار شور ایران
ساحل سنگ سیاه جاسک
باغ شهر فین هرمزگان
آبگرم تیربوئیه
کویر شهداد
وب سایت ما جهت ارایه خدمات از کوکی استفاده می کند. جهت آشنایی با قوانین ما اینجا کلیک کنید!
آگاه هستم!
© ۱۴۰۱ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
راهنمای نمای ایران
وب نامه ها
جشنواره های فیلم و عکس
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
جاذبه های گردشگری
جاذبه های طبیعی ایران
جاذبه های تاریخی ایران
جاذبه های فرهنگی ایران
کوه ها و قله های ایران
دژها و قلعه های ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنواره های نمای ایران
بوم گردی ها
وب نامه هوم
بابک ارجمندی
دوستان
عطاری آنلاین ایی حکیم
صنایع دستی چوبی
نشریه آنلاین فارسی کانادا
بیدلینک - اشتراک لینک
بوم کم - تصویر زنده ابری
گذر اُرس - فروشگاه دستسازههای ایرانی