نان محلی - رخته

نان محلی - رخته
قدیم که گاز نبود هر غذایی و نان و آب جوش همه روی اجاق هیزمی بنام تشگه (آتشگاه) درست میشد. این نان مصرف صبحانه دارد و هنوز در منازل پخت میشود. نان که پخته شد قبل از اینکه آنرا از تابه جدا کنند به آن مهیاوه یا سوراغ میزنند و بعضیها تخم مرغ هم به آن میزنند و آنرا از تابه برداشته و به آن روغن میزنند و مصرف میکنند . (مهیاوه و سوراغ نوعی غذای محلی سوس مانندی است که از نوع خاصی ماهی تهیه میشود)10
عبدل | دوشنبه 7 ارديبهشت 1394
عدنان | دوشنبه 7 ارديبهشت 139400
باید خوشمزه باشد ما هم از این نان ها داریم براتون میزارم نگاه کنین
حامد | پنجشنبه 31 ارديبهشت 139400
نون محلی....واقعا من از خوردنش سیر نمیشم...نوش جان
سوند - فین هرمزگانسوند sevend از شاخه خشک نخل خرما که قبلا در آب خیسانده اند با طنابی بافته شده از برگ نخل خرما بنام دورونی dorooni بافته میشود و بعنوان سایه بان . دیوار کپر و سقف سرگ serg و گافره gaferah از آن استفاده میشود.
حمام فین هرمزگانحمام فین در سال 1383 توسط سازمان میراث فرهنگی با شماره 11476 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید
سیلک silak - فین هرمزگانسیلک silak و سایر بافته های مشابه مثل سرابونی sarabooni برای نگهداری اشیا گران قیمت و لوازم از آن استفاده میشده است
حلیمحلیم در فین بطور خاصی تهیه میشود و انرا در ظروف سفالی که به ان خمره گفته میشود پخت میکنند و در مراسم ماه محرم هنوز به این سبک تهیه میشود
تیهوپرنده زیبا که در کوه پایه ها و ارتفاعات پست دیده میشود
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
واژه کلیدینانمحلیرخته
عبدل شعبانیعبدل شعبانیعضویت از پنجشنبه 4 خرداد 1391بازنشسته (سخت افزار) - فین هرمزگان بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی