حلیم

حلیم
حلیم در فین بطور خاصی تهیه میشود و انرا در ظروف سفالی که به ان خمره گفته میشود پخت میکنند و در مراسم ماه محرم هنوز به این سبک تهیه میشود این عکسی از پخت حلیم برای ایام ده شبانه روز ماه محرم در فین هرمزگان است fincity89.blogsky.com10
عبدل | يكشنبه 6 ارديبهشت 1394
زمستان فصل شکفتندر هرمزگان بخاطر شرایط آب و هوایی زمستان تازه فصل شکفتن و به بار نشستن است و این گل زیبای وحشی هم در کوهستان فین تازه به گل نشسته دیماه 94
حمام فین هرمزگانحمام فین در سال 1383 توسط سازمان میراث فرهنگی با شماره 11476 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید
هاش - فین هرمزگانهاش hash همان آسیاب دستی یا دستاس است که با آن گندم و جو آرد میکردند تا نان بپزند .
سوند - فین هرمزگانسوند sevend از شاخه خشک نخل خرما که قبلا در آب خیسانده اند با طنابی بافته شده از برگ نخل خرما بنام دورونی dorooni بافته میشود و بعنوان سایه بان . دیوار کپر و سقف سرگ serg و گافره gaferah از آن استفاده میشود.
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
واژه کلیدیحلیمفینهرمزگان
عبدل شعبانیعبدل شعبانیعضویت از پنجشنبه 4 خرداد 1391بازنشسته (سخت افزار) - فین هرمزگان بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی