درختان رنگانگ و طبیعت باغ های موگرمونحامد محمدیحامد محمدیدرختان رنگانگ و طبیعت باغ های موگرمونمنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
چشمه های خروشان موگرمون این منطقه فوق العاده زیباحامد محمدیحامد محمدیچشمه های خروشان موگرمون این منطقه فوق العاده زیبامنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
نمایی از پل فلزی بر روی رودخانه مارون در ایدنک و یک روز  زمستانی و طوفانی با آب گل آلودحامد محمدیحامد محمدینمایی از پل فلزی بر روی رودخانه مارون در ایدنک و یک روز زمستانی و طوفانی با آب گل آلودنام اصلی و قدیمی رودخانه مارون، «تاب» است و در بیشتر منابع جغرافیایی نام آن ذکر شده است. رودخانه تاب در حدود قرن 13 هجری به استناد نوشته فارسنامه ناصری به رودخانه مارون تغییر نام یافت. رود مارون از کوه‌های نیل و چشمه‌سارهای دامنه کوه‌های سادات از رشته کوه زاگرس سرچشمه گرفته و پس از طی مسافت 120 کیلومتر به دریاچه سد مارون می‌رسد و از طریق تنگ تکاب وارد دشت بهبهان می‌شود و توسط سد انحرافی شهدا و شبکه آبیاری بهبهان، دشت بهبهان و سپس از طریق سد انحرافی جایزان، دشت جایزان را مشروب نموده و در محلی به نام قلعه شیخ
زنبور داری در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیزنبور داری در روستای خان آبادزنبورداری در روستای خان آباد از دیر باز وجود داشته است و کشاورزان در کنار کارهای کشاورزی جهت تهیه مایحتاج خود به زنبور داری-مرغ داری- دامداری و گاوداری نیز می پرداخته اند .به دلایل مختلف چند سالی است که شغل هایی چون زنبورداری کم رنگ شده است. اما خوشبختانه مدتی است که تعدادی از اهالی روستا به زنبورداری پرداخته اند .در حال حاضر تعداد زنبوردارها در روستا ۵ نفر است.
شروع فصل پشم چینی در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیشروع فصل پشم چینی در روستای خان آبادبا وجود این که همه ساله در فصل پشم چینی، چندین تن پشم از دام‌های روستای خان آباد چیده می‌شود، اما به علت نبودن صنایع تبدیلی، این محصول با قیمت کمی داد و ستد شده یا اینکه وارد لحاف دوشک می‌شود! در حالی که ایجاد ارزش افزوده این محصول ازجمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در کشور شود. فصل پشم چینی معمولا در اوایل خرداد ماه شروع می شود .شستشوی دام ها و خشک شدن انها در مجاورت آفتاب و بلافاصله شروع پشم چینی یا همان چر chara .پشم چینی معمولا در دو فصل صورت میگیرد یکی در فصل بهار و دیگری در او
دریاچه ریبای برم الوان جاذبه ای در نزدیکی شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدیدریاچه ریبای برم الوان جاذبه ای در نزدیکی شهرستان لندهتالاب برم الوان در موقعیت جغرافیایی N310034 E501428 در استان کهگیلوییه و بویراحمد قرار دارد.در 40 کیلومتری شهر لیکک بهمئی ، دهستان سرآسیاب یوسفی واقع شده است . آب آن دائمی است و ارتفاع آن از سطح دریا 1100 متر می باشد . مساحت این دریاچه 15 هکتار و حداقل عمق آب آن 12 متر و حداکثر 30 متر می باشد .
طبیعت زیبای منطقه موگرمون شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای منطقه موگرمون شهرستان لندهمنطقه موگرمون در فاصله 10-15 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار دارد شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی) –دشت ناصری(قنبری)- راوک(علی برات)- نهضت- تل قلعه(ده تل)- گرداب سفلی و علیا- وحدت(گلال)مله قاشکمری-مله آبگاهون-مورجن-ده نسه ودلکون می باشد.
طبیعت زیبای ایدنک در فصل زیبای بهارحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای ایدنک در فصل زیبای بهارروستای ایدنک در ۵ کیلومتری شهر لنده در بخش لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران واقع شده است. این روستا دارای ۳ هزار نفر جمعیت می‌باشد که اکثرآنهاازطایفه کرایی هستند.تعدادی از اهالی رانیز سادات تشکیل می‌دهند.در این روستا که رودخانه مارون از وسط آن عبور می‌کند برنج و غلات کشت می‌شود و باغ‌های میوه آن فراوان است .
طبیعت زیبای شهرستان لنده روستای ایدنک در ایام بهارحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای شهرستان لنده روستای ایدنک در ایام بهارروستای ایدنک در ۵ کیلومتری شهر لنده در بخش لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران واقع شده است. این روستا دارای ۳ هزار نفر جمعیت می‌باشد که اکثرآنهاازطایفه کرایی هستند.تعدادی از اهالی رانیز سادات تشکیل می‌دهند.در این روستا که رودخانه مارون از وسط آن عبور می‌کند برنج و غلات کشت می‌شود و باغ‌های میوه آن فراوان است .
طبیعت زیبای بوژانمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانطبیعت زیبای بوژانروستای زیبای بوژان،‌در ۱۳ کیلومتری شمال شرق نیشابور، و در دامنه کوه بینالود قرار دارد.
چشمه غربالیز مهریزجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیچشمه غربالیز مهریزیکی از چشمه‌های پر آبی که بخش عمده آب کشاورزی منطقه مهریز و یزد را تأمین می‌کند، چشمه زیبا و تماشایی غربال بیز در نزدیکی روستای مدوار است.
شهر باستانی انارکجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیشهر باستانی انارکشهر باستانی انارک در دل کویر
گلپایگان. گرمابه ی تاریخی رباط آحسینسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان. گرمابه ی تاریخی رباط آحسینگرمابه رباط آحسین گلپایگان از نادر گرمابه های تاریخی مربوط به عهد قاجار ایران است که هنوز (به صورت زنانه) مورد استقاده قرار می گیرد.
گلپایگان . پل تاریخی قاضی زاهدسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان . پل تاریخی قاضی زاهدپل قاضی زاهدی از جمله آثار تاریخی گلپایگان می باشد که بر روی رودخانه انار بار واقع شده و محل اتصال شمال شهر به جنوب است.
شب نمای گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریشب نمای گلپایگانپیشیـنه تـاریخی گلپایگان در خصوص وجه تسمیه گلپایگان ، حمدالله مستوفی در کتاب نزهه القلوب میگوید:جرفادقان را همای بنت بهمن کیانی ساخت و به نام خود « سَمره» خواند که در اول همای را سمره گفتندی دخترش آنرا تجدید عمارت کرد و گلبادگان گفت . عرب مُعرب کرد ، جرفادقان خواندند. پیشینه زندگی در گلپایگان این کهن شهر دوران کیانی، به دوران پارینه سنگی میانه و نو سنگی می‌رسد. سنگ نگاره‌های این شهرستان از کهن‌ترین آثارتاریخی و هنری به جا مانده از بشر هستند. سابقه تمدن و شهرنشینی به استناد تپه های تاریخی به 8000 سال پیش
طبیعت زیبای پادنامهرداد زینلیانمهرداد زینلیانطبیعت زیبای پادنابهشت گم شده ای در جنوب استان اصفهان
روستای عباس آبادسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریروستای عباس آبادطبیعت زیبای روستای عباس آباد گلپایگان. تابستان 93
آب انبار قلعه پرتغالی های جزیره هرمزجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیآب انبار قلعه پرتغالی های جزیره هرمزیکی از قسمتهای سالم قلعه میباشد (به نسبت دیگر قسمتها)
کاخ و باغ شاه در نازدشت - رودان هرمزگانعبدل شعبانیعبدل شعبانیکاخ و باغ شاه در نازدشت - رودان هرمزگانکاخ و باغ مربوط به پهلوی دوم در کردی شیرازی ( نازدشت ) رودان هرمزگان
نتیجه سومین مسابقه عکاسی و گزارش نمای ایراننمای ایران نمای ایران نتیجه سومین مسابقه عکاسی و گزارش نمای ایرانگروه بررسی کننده عکس ها و مطالب را با دقت بسیاری بررسی کردند و پنج نفر را به عنوان نفرات برگزیده اعلام نموند
موبایل اپ نمای ایراننمای ایران نمای ایران موبایل اپ نمای ایراننمای ایران را بر روی دستگاه موبایل خود همراه داشته باشید
سبد بافیعدنان مرادیعدنان مرادیسبد بافیروستاهای منطقه هورامان از طبیعت الهام گرفته و با مصالح و مواد اطراف محل زندگی خویش به بافتن و ساختن وسایل مورد نیاز اقدام می نمایند
منطقهٔ گردشگری میگوره و غار سنگی حسین کوهکناسماعیل شریفیمنطقهٔ گردشگری میگوره و غار سنگی حسین کوهکنیکی از مناطق خوش آب‌وهوا، سرسبز و زیبای اورامانات، «منطقهٔ گردشگری میگوره» است که وجود غار سنگی و دست‌ساز «خالو حسین کوهکن» در آن نیز؛ منطقه را بیش‌ازپیش متمایزتر و جذاب‌تر می‌نماید.
زندان اسکندرمبینا کاشانیانزندان اسکندرزندان اسکندر در یزد
خانه ی حاج آقا علیمبینا کاشانیانخانه ی حاج آقا علیخانه ی حاج آقا علی رفسنجان
عمارت شهرداری تبریزکسری قربانیعمارت شهرداری تبریزکاخ شهرداری تبریز یکی از بناهای زیبا، مستحکم و دیدنی شهر تبریز است که ساخت آن از سال ۱۳۱۴ تا ۱۳۱۸ خورشیدی و به دستور رضاشاه پهلوی در محل گورستان متروک و مخروبهٔ کوی نوبر با نظارت مهندسان آلمانی و در زمان ریاست شهرداری حاج‌ ارفع‌ الملک جلیلی و با بودجه ۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال انجام شد
آغاز بهار در روستای جویناننجمه فرشینجمه فرشیآغاز بهار در روستای جوینانتپه های اطراف روستای جوینان در آغاز بهار
خانه طباطبایی ها در کاشاننجمه فرشینجمه فرشیخانه طباطبایی ها در کاشانخانه طباطبایی ها در کاشان خانه ایست با تقارن های فراوان
باغهای مازگاننجمه فرشینجمه فرشیباغهای مازگانباغهای روستای مازگان در بهار
چالاوعدنان مرادیعدنان مرادیچالاوتالاب های زرین چیا
قلعه باستانی محمدیه ناییننجمه فرشینجمه فرشیقلعه باستانی محمدیه نایینمحمدیه نایین از ورای دیوارهای قلعه محمدیه (عاشورگاه)
كویر مرنجابنجمه فرشینجمه فرشیكویر مرنجابشترها در كویر مرنجاب
خانه منوچهری كاشاننجمه فرشینجمه فرشیخانه منوچهری كاشانخانه منوچهری تجربه زندگی ایرانی
بی زباننجمه فرشینجمه فرشیبی زباندرختان نمیتوانند از درد خویش سخن بگویند.
خانه بروجردی ها در كاشاننجمه فرشینجمه فرشیخانه بروجردی ها در كاشانخانه بروجردی ها و نقشهای بدیعش
آبشار شِویمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانآبشار شِوییکی از زیباترین آبشارهای ایران در شمال خوزستان
آبشاری در مسیر جواهردهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانآبشاری در مسیر جواهردهجلوه زیبای طبیعت در دل جنگل های جنوب غرب رامسر
جواهردهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجواهردهنگین زیبای ارتفاعات جنگلی جنوب غرب رامسر
جنگل های رامسرمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های رامسرطبیعتی رؤیایی در ارتفاعات جنوبی شهری تماشایی
جنگل های عباس آبادمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های عباس آبادجلوه زیبای طبیعت مازندران
مزارع چایمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمزارع چایفرش سبزی بر تپه های اطراف لاهیجان
تله کابین لاهیجانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانتله کابین لاهیجانفرصتی به یاد ماندنی جهت تماشای مناظر زیبای لاهیجان
لاهیجانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانلاهیجانمنظره زیبای شهر لاهیجان از فراز بام لاهیجان
ماسوله زیبامهرداد زینلیانمهرداد زینلیانماسوله زیباپیوند زیبای سنت و طبیعت
جنگل های ماسولهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های ماسولهشکوه زیبای جنگل های انبوه گیلان
رودخانه ماسولهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانرودخانه ماسولهخروش زلال زندگی در دل جنگل های گیلان
بهشت گم شده کردستانلیلا میردانشبهشت گم شده کردستاناستان کردستان یکی از استان های بسیار زیبای ایران است. چشم انداز های متعددی از دشت و کوه در تمام نقاط آن قابل مشباهده می باشد . دیدن قسمت های مختلف این استان را به همه طبیعت دوستان توصیه می کنم.
1066 نتیجه 345 از 1767