ورود
جستجو
سرچشمه
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
تماس
جستجو
ایران
جاذبهها
جاذبههای اجتماعی
غذاهای سنتی
غذاهای محلی استان مازندران
---ترشی تره مواد بكاررفته: سبزی آش شامل اسفناج ،جعفری، تره ، گشنیز - برنج - تخم مرغ - سیر - ترشی، آبغوره یاآب نارنج - فلفل وزرد چوبه به میزان لازم ...
×
محمد ارجمندی
دوشنبه 15 مرداد 1386 | 18 سال پیش
---ترشی تره مواد بكاررفته: سبزی آش شامل اسفناج ،جعفری، تره ، گشنیز - برنج - تخم مرغ - سیر - ترشی، آبغوره یاآب نارنج - فلفل وزرد چوبه به میزان لازم دستور پخت: سبزی راپس از پاك كردن وشستن خردمی كنیم ٠ مقداری از سبزی كوكو رادرشت ترخرد می كنیم ٠ برنج راشسته وهمراه سبزی وآب میگذاریم بپزد ٠ وقتی یك ملاقه از آب آن باقی بود از روی حرارت برمی داریم وخوب می كوبیم تالعاب انداخته وله شود ٠ سیرراپوست می كنیم ومی كوبیم وبانمك وزرد چوبه ومقداری روغن سرخ میكنیم ٠ تخم مرغهارادرظرفی می شكنیم وباچنگال بهم می زنیم وروی سیرها می ریزیم تا بپزند وبسته شوند ٠ سبزی وبرنج له شده راباآبغوره یاآب نارنج بامقداری روغن دریك قابلمه یاتابه میریزیم وباحرارت ملایم بطور مداوم به مدت ١٥الی ٢٠دقیقه بهم می زنیم تاته نگیردومقداری از آب آن برچیده شود٠ سپس سیروفلفل وتخم مرغ رابه این مواد اضافه كرده ویك ربع دیگر بهم می زنیم واز روی حرارت برمی داریم ٠ غذا آماده مصرف است ٠ این غذا لعاب داراست ٠ --- ترشه كباب مواد بكاررفته: سیب زمینی - آب لیمویانارنج یاآ بغوره - مرغ زعفران آبگرفته رب گوجه فرنگی روغن دارچین وفلفل - نمك وفلفل وزرد چوبه دستور پخت: مرغ راپس از پاك كردن تكه تكه كرده وباپیاز ، نمك وزرد چوبه بامقداری آب وحرارت پائین می گذاریم كامذا پخته شود ٠ آب مرغ رادرظرفی جداگانه نگه می داریم ومرغهارادرروغن سرخ می كنیم سپس سیب زمینی هارا برش زده وسرخ می كنیم ٠ درظرفی آب مرغ راریخته ومرغ رابهمراه مقداری دارچین ، زعفران آبگرفته آبغوره ، رب وفلفل ریخته ومیگذاریم جا بیفتد ٠ بادمحانها باریك ویك اندازه باشند پوست آنها راگرفته ودرآ ب ونمك میاندازیم وبعد آنهاراسرخ می كنیم ٠ بادمجانهارااز وسط نصف كنیم تاكاملا درحین سرخ شدن پخته شوند٠ گوجه فرنگیهاراحلقه حلقه برش می زنیم وكمی سرخ میكنیم مرغ راكه باادویه حات پخته شده است بامقداری آب داخل آن درظرف خورش كشیده واز بادمجان ، سیب زمینی وگوجه فرنگی سرخ شده كنار آن ریخته وباكته یابرنج مصرف می كنیم ---باقالاقاتق مواد بكاررفته: باقلا سبز شمال - تخم مرغ - شوید خشك - روغن حیوانی یا كره - آب - سیر- نمك و فلفل و زردچوبه دستور پخت: باقالیها رااز دوپوست بیرون می آوریم وسیرهاراپوست كنده وخلال خردمی كنیم دریك تابه تفلون باقالی،سیر،شوید ،نمك زرد چوبه وادویه رابامقداری روغن حیوانی باقاشق چوبی وحرارت كم خوب بهم می زنیم تاكمی سرخ شوند سپس5/1لیوان آب راروی آن ریخته می گذاریم آرام باقالیها بپزند .تخم مرغ هاراروی آنها میشكنیم ومنتظرمی مانیم تاكاملا پخته وسفت شوند .اكنون مواد رادریك ظرف می ریزیم بصورتی كه تخم مرغ هاروی ظرف قرار .بگیرند. برگرفته از :
topirantravel.com
دستهبندی
غذاهای سنتی
مازندران
کلیدواژه
غذاهای
محلی
استان
مازندران
102K بازدید
سپیده اصلان
آتشده ساسانی آمل یا مقبره شمس آل رســـــول
چهار طاقی سر بر آورده از خاک آمل
مهدی مخلصیان
هفت آبشار
هفت آبشار، نام آبشاری پلکانی و زیباست که در نزدیکی روستای تیرکن سوادکوه قرار دارد.
بابک ارجمندی
خط الراس نرو - اوپرت
اوپرت مرز بیابان و آبان در فاصله مستقیم ۳۵ کیلومتری از شمال سنگسر (مهدی شهر)
بابک ارجمندی
قلعه کنگلو معروف به عقاب مازندران
عقاب مازندران یا قلعه کنگلو یادگاری اساطیری
مهرداد زینلیان
آبشار قلعه گردن
شهرستان تنکابن، استان مازندران
مجیدرضا افشاریان
دریاچه الندان
دریاچه الندان ،دریاچه ای در دل جنگل
نادر چقاجردی
آبشار قو (سفیدآب) - لار
آبشار قو (سفیدآب) یکی از زیباترین چشم اندازهای طبیعی دشت لار است. این آبشار در استان مازندران و در میانه مسیر قدیمی رودبار قصران به بلده واقع شده است.
مهرداد زینلیان
شکوه دماوند
جلوه زیبای قله دماوند از جبهه شمالی در ییلاقات آمل، استان مازندران
نادر چقاجردی
آبشار شاهاندشت
آبشار شاهاندشت بلندترین آبشار استان مازندران است که در مجاورت روستای شاهاندشت واقع در کیلومتر ۹۶ جاده هراز و ۶۵ کیلومتری شهر آمل قرار دارد.
نادر چقاجردی
تنگه دار
تنگه دار دره ای باریک و زیبا در جنوب روستای خشکسرا واقع در جنوب شهرهای چالوس و نوشهر و کمربندی آنهاست. وجه تسمیه این تنگه به علت وجود تعداد زیاد درختان در ارتفاعات اطراف آن و همچنین گونه های مختلف سرخس و پر سیاوشان داخل آن است به گونه ای که آویزان بودن تعداد زیادی شاخه و ریشه های درختان از دیواره های تنگه شما را به یاد تارزان و طناب بازی های او خواهد انداخت.
نادر چقاجردی
غار دانیال
غار دانیال از غارهای رودخانهای ایران است و بعد از غار قوری قلعه، دومین غار بزرگ رودخانه ای ایران محسوب میشود.
مظفر کشاورزمحمدیان
دماوند
مجیدرضا افشاریان
آرامش در مه
جنگل سنگده از زیباترین و انبوه ترین جنگلهای رشه کوه البرز
مظفر کشاورزمحمدیان
رامسر
مظفر کشاورزمحمدیان
خط الراس دو برار
مظفر کشاورزمحمدیان
غار گل زرد
نقد و نظر یا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید. ابتدا وارد شوید!
© ۱۳۷۹-۱۴۰۳ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
راهنمای نمای ایران
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
فال و تماشا
پیکمی
دوستان
ویراویر™ راهکار هوشمند
اُیو™ راهکار هوشمندسازی
ووددن؛ دستسازههای چوبی
وبسایت میزبانی شده ابری
بابک ارجمندی