موگرمون منطقه خوش آب و هوا

منطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.

  • موگرمون منطقه خوش آب و هوا
  • موگرمون منطقه خوش آب و هوا
حامد محمدیپنجشنبه 31 ارديبهشت 1394 | 9 سال پیش«موگرمون» که به بهشت گمشده شهرت دارد همچون نگینی در شهرستان لنده و به تبع آن استان کهگیلویه و بویراحمد می‌درخشد و دارای جاذبه گردشگری و تفریحی مثل رودخانه جن بوده که با داشتن طبیعتی با درختان بسیار زیبا و آب زلالی که از دل کوه می‌جوشد تفرجگاه زیبا و دل‌نشینی را برای گردشگران به وجود آورده است. در کنار این رودخانه شالیزارهای برنج، درخت‌های طبیعی «مورد» که به شکل منظمی اطراف رودخانه را فرا گرفته، باغات و درختان طبیعی و بکر اطراف رودخانه جلوه خاصی به این منطقه داده است و سرازیر شدن چشمه‌های زلال در این منطقه به زیبایی و طراوت آن افزوده و چشمه‌سارهای زیبایی را خلق کرده است. این منطقه با وجود چندین طرح ماهی به دلیل کیفیت و مرغوبیت ماهی (قزل آلا) از صادرکنندگان مهم ماهی به دیگر شهرهای استان و استان‌های همجوار بوده و سالانه نقش مهمی در اقتصاد شهرستان ایفا کرده و با اشتغال‌زایی گامی در جهت به حداقل رساندن بیکاری در این شهرستان برداشته است. مسیر ارتباطی این منطقه آسفالت بوده و نزدیک به دو سال است که کلنگ ساخت کمپینگ تفرجگاهی به زمین زده شد ولی متأسفانه این پروژه ناتمام مانده است. این منطقه زیبا و بکر متأسفانه با وجود این همه پتانسیل‌ها و قابلیت‌هایی که داشته توجه چندانی به آن نشده و امیدواریم که با همت مسئولان استانی و شهرستانی مشکلات این منطقه برطرف گردد تا شاهد رشد سرمایه‌گذاری و ایجاد مناطق گردشگری باشیم.دسته‌بندیرودخانه‌ها ، چشمه‌ها ، آبشارهاکهگیلویه و بویراحمدکلید‌واژهموگرمونبهارلندهرودخانهآبشارماهی15753 بازدید
  • طبیعت بکر و زیبای منطقه موگرمون
  • نمای دیگر از رودخانه موگرمون طبیعتی بکر و زیبامنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
  • رودخانه ای متشکل از چشمه های طبیعی از دل برف (موگرمون)منطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
  • زلالی آب چشمه های موگرمونموگرمون روستایی است واقع در بخش لنده شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران.
  • نمای دیگر از این رودخانه زیبا در دل طبیعت منطقه موگرمونمنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
هفت آبشارمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانهفت آبشارهفت آبشار، نام آبشاری پلکانی و زیباست که در نزدیکی روستای تیرکن سوادکوه قرار دارد.
آبشار شلماشعباس رحمانیعباس رحمانیآبشار شلماشآبشار شلماش در نزدیکی روستایی به همین اسم در استان آذربایجان غربی قرار گرفته است.
آبشار آسیاب خرابه جلفامهدی مخلصیانمهدی مخلصیانآبشار آسیاب خرابه جلفاآبشار آسیاب خرابه جلفا، آبشاری کوچک اما زیباست که به دلیل وجود داشتن یک آسیاب آبی قدیمی به این نام خوانده می‌شود.
تنگه و آبشار روزیهمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانتنگه و آبشار روزیهآبشار روزيه يکی از پديده های زيبا و جالب توجه طبيعی سمنان است و اين آبشار، در روستای کوهستانی چاشم از توابع بخش مهديشهر در جاده چاشم به خطیرکوه-دوآب قرار دارد
چشمۀ گرمهدریاچه کویر دریاچه کویر چشمۀ گرمهاز دل کوه و با خنکای بهار، آبی زلال از چشمه‌ای در این روستا سر برآورده است.
آبشار های دیار پاوهعدنان مرادیعدنان مرادیآبشار های دیار پاوهآبشارها یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری در هر منطقه هستند و سرزمین پاوه وهورامان را می توان سرزمین آبشارها نامید
آبشار روستای پزمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانآبشار روستای پزارتفاعات زاگرس مرکزی، شهرستان الیگودرز، استان لرستان
آبگرم گرمشعبدل شعبانیعبدل شعبانیآبگرم گرمشاین آبگرم زیبا در فاصله تقریبا 20 کیلومتری شهر فین بعد از اب گرم تیربوئیه قراردارد
پاییز طلایی زاینده رودمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانپاییز طلایی زاینده رودحوالی روستای زردخشوئیه، شهرستان لنجان، استان اصفهان
آبشار قلعه گردنمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانآبشار قلعه گردنشهرستان تنکابن، استان مازندران
رودخانه و آبشار ازنادر دوروداسفندیار خداییاسفندیار خداییرودخانه و آبشار ازنادر دورودیکی از جاذبه های طبیعی دورود، رودخانه و آبشار ازنادر نزدیک روستای گردشگری دره اسپر در هفت کیلومتری این شهرستان است. چندین چشمه بزرگ از کوه پریز آبشار زیبای ازنادر و رودخانه باطراوت و زلال و خروشانی را در دره ازنادر جاری می سازد. فاصله روستای دره اسپر تا آبشار ازنادر کمتر از یک ساعت کوهپیمایی است.
چشمه بل - كانی بلنادر چقاجردینادر چقاجردیچشمه بل - كانی بلچشمه بل كه در محل و زبان كردی به نام كانی بل معروف است و احتمالا نام خود را از خدای آب بابلیان باستان كه بل نام داشت گرفته است،
پرکستانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانپرکستانروستایی آرمیده بر کرانه زنده رود، 68 کیلومتری جنوب غرب اصفهان
زنده رود حیات بخشمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانزنده رود حیات بخشحوالی روستای چم علیشاه، 70 کیلومتری جنوب غرب اصفهان
آبشار سمیرمنادر چقاجردینادر چقاجردیآبشار سمیرمآبشار سمیرم در ۴ کیلومتری شرق شهر سمیرم واقع بوده و از بلندترین و زیباترین آبشارهای استان اصفهان میباشد.