قلعه‌ی روستای دولت آباد از روستاهای شهرستان دامغان از استان سمنانقلعه‌ی روستای دولت آباد از روستاهای شهرستان دامغان از استان سمنانقلعه‌ی روستای دولت آباد دامغان که متاسفانه در حال خراب شدن و با وجود معماری زیبای ایرانی و اسلامی نمیدانم چرا جزء آثار و بنای تاریخی به ثبت نرسیده...
دژ ایزدخواستدژ ایزدخواستکشتی در بیابان، بدون شرح، فقط باید دید. شنیدن کی بود مانند دیدن ....
جاده سپیددشت به روستای کسمت خرم‌آباد لرستانجاده سپیددشت به روستای کسمت خرم‌آباد لرستانجاده سپیددشت به روستای کسمت یک مسیر کوهستانی زیبا پوشیده از جنگل بلوط
به سوی عمارت کوشک سرهنگ آبادبه سوی عمارت کوشک سرهنگ آباد۵ دقیقه رانندگی در جاده زیر باران، همسفرم شوید
روستای نای‌بند، نگینی در حاشیه کویرروستای نای‌بند، نگینی در حاشیه کویرجایی با نخل، نارنج، انار و زیتون
روستای پروادهروستای پروادهنمای پانورامای ۳۶۰ درجه روستای پرواده، خراسان جنوبی
روستای قلعه‌بالاروستای قلعه‌بالانمای پانورامای روستای قلعه‌بالا در جوار منطقه حفاظت شده و کم‌نظیر خارتوران
پارک ملی توران از دروازه طرودپارک ملی توران از دروازه طرودپارک ملی توران در جنوب شرقی استان سمنان و شهرستان شاهرود قرار گرفته
بوم گردی شریف آباد دستکندی در دل کوه کهتویه بستکبوم گردی شریف آباد دستکندی در دل کوه کهتویه بستکمحمد احمدی استاد بنّای اهل روستای کهتویه بستک هرمزگان با دستکند هایش در دل کوه و ایجاد چند اتاق، ساخت ابزار و وسایل تراشیده از سنگ، محیطی جذاب برای گردشگران به وجود آورده است.
اقامتگاه بوم‌گردی خانه ناصر لشکراقامتگاه بوم‌گردی خانه ناصر لشکرخانه ناصر لشکر در قلعه اندرونی واقع شده است و دارای معماری قاجاری بوده، درب اصلی خانه هشتی شده و دارای امکاناتی نظیر دالان، بادگیر، برج نظامی، گودال باغچه، حوض، ایوان، سرداب، انبار، مطبخ با تنور و اجاق هیزمی است.
اقامتگاه بوم‌گردی میرزا غلام حسین خاناقامتگاه بوم‌گردی میرزا غلام حسین خاناقامتگاه از یک سو به دشت کویر می‌رسد. قلعه دختر، سد تاریخی، آبشار و رودخانه در نزدیکی روستای درونه است.
قله قدمگاهقله قدمگاهقدمگاه قله در غرب البرز شرقی قرار گرفته و با ارتفاع حدود ۳۶0۰ متر دومین قله مرتفع شهرستان مهدیشهر در استان سمنان است
آبشار شلماشآبشار شلماشآبشار شلماش در نزدیکی روستایی به همین اسم در استان آذربایجان غربی قرار گرفته است.
کوه اُرِم - قله ارمکوه اُرِم - قله ارمکوه ارم با ۳۳۲۵ متر ارتفاع در جنوب چاشم
روستای اصفهکروستای اصفهکاصفهک، روستایی است در میانه‌ی کویر مرکزی ایران در استان خراسان جنوبی و با مجموعه سکونتگاه های تاریخی که بافت تاریخی آن در چند دهه ی اخیر خالی ازحیات میگردد اما در پی بازسازی و احیای روستا،حیاتی دوباره می‌یابد. روستای اصفهک را میتوان از موفق ‌ترین نمونه‌های بازسازی مشارکتی به دست نیروهای مدنی و متخصص دانست.
روستای نای‌بندروستای نای‌بندروستای نای بند، از توابع بخش دیهوک و شهرستان طبس در استان خراسان جنوبی قرار گرفته
446 نتیجه 1 از 2823