ورود
جستجو
سرچشمه
جاذبهها
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
جستجو
سرآغاز خرمای شیرین
‹
›
‹
›
‹
›
‹
›
‹
›
عبدل شعبانی
سهشنبه 4 فروردين 1394 | 9 سال پیش
در باغ شهر فین که محصول آن خرما است اسفند و فروردین فصل گرده افشانی نخیلات خرما است تارونه یا غلاف گل نخل که عرق تارونه از آن تهیه میشود پس از رشد کافی و بالا آمدن از لابلای شاخ و برگ نخل ترک خورده و خوشه نورس خرما پیدار میشود و پس از گذشت 90 تا 120 روز به خرمای شیرین تبدیل میشود
دستهبندی
هرمزگان
گیاهان و جانوران
کلیدواژه
سرآغاز
خرما
شیرین
1286 بازدید
نمای ایران
سپاس
سهشنبه 4 فروردين 1394 | 9 سال پیش
دوسنگ
کوزه ای سفالی به اندازه های مختلف و در دار برای نگهداری مهیاوه ( نوعی سوس محلی که از نوع خاص ماهی تهیه میشود ) . در بعضی از شهر های ایران برای نگهداری روغن از ان استفاده میشد . به این ظرف سفالی در فین هرمزگان دوسنگ doseng گفته میشود
ابزار کار
نخل داران این سه ابزار اصل ابزار کارشان است . پروند parvenu (طنابی که با آن از نخل بالا می روند) داس (برای بریدن و هرس کردن) سیخ ران (ابزاری برای زدن تیغ شاخه نخل)
سرگذشت گلهای نر خرما
از غلاف گلها یا همان تارونه عرق تارونه گرفته میشود . از خود گلها برای گرده افشانی نخیلات استفاده میشود . گرده نخل را پس از تکانیده درون یک سینی مثل قوتو با قاشق می خوریم خوشمزه است
قارچ - مهمان بهاری نخل خرما
به این قارچ در گویش محلی فین هرمزگان پنیر بن می گویند
تیهو
پرنده زیبا که در کوه پایه ها و ارتفاعات پست دیده میشود
برای درج کامنت وارد شوید
آخرین پستها
فسیل زیبا
غار گهره
آبگرم گرمش
سرگذشت تلگراف
جاذبه های غار علیصدر
قطب تولید خیار و خیار شور ایران
ساحل سنگ سیاه جاسک
باغ شهر فین هرمزگان
آبگرم تیربوئیه
کویر شهداد
© ۱۳۷۹-۱۴۰۲ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
راهنمای نمای ایران
وبنامهها
جشنوارههای فیلم و عکس
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
پیشنهاد سفر
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
وبنامه هوم
بابک ارجمندی
دوستان
وبسایت فرناز فرود
وبسایت مجید حمیدا
دستسازههای چوبی
بیدلینک - اشتراکگذاری لینک
آنشلف - دستسازههای ایرانی
صفحه وب