ابوذر جمهر قاینمحمود طالبی محمود طالبی ابوذر جمهر قاینحکیم ابوذر جمهر قاینی سیاسد مدار، ادیب ، عارف و شاعر اواخر قرن چهارم و اوایل قرن پنجم هجری قمری است که در دربار سلطان محمود غزنوی خدمت می کرده است. مقبره حکیم ابوذر جمهر در فاصله 4 کیلومتری جنوب غربی شهر قاین در دامنه کوهی مرسوم به کوه ابوذر قرار دارد.
طبیعت روستای بهرام آبادمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانطبیعت روستای بهرام آباددهستان پشتکوه، شهرستان فریدونشهر در غرب استان اصفهان
باغ های زیبا و درختان تنومند و چشمه سار زیبای منطقه موگرمونحامد محمدیحامد محمدیباغ های زیبا و درختان تنومند و چشمه سار زیبای منطقه موگرمونموگرمون روستایی است واقع در بخش لنده شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران.
زلالی آب چشمه های موگرمونحامد محمدیحامد محمدیزلالی آب چشمه های موگرمونموگرمون روستایی است واقع در بخش لنده شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران.
جنگل های زیبای زاگرسمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های زیبای زاگرسمنطقه پشتکوه دوم فریدونشهر، غرب استان اصفهان
گذر رود خانه سیروان در پایین دست  روستای هیروی/ شهرستان پاوهمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادگذر رود خانه سیروان در پایین دست روستای هیروی/ شهرستان پاوههر چند تصویر غالب وعناصر برجسته در این تصویر، بیشتر روی روستا ی هیروی در نزدیکیهای شهر نوسود و منتهی الیه پاوه را بیشتر نشان می دهند
قاشق تراشی ، صنعت در حال فراموشیجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیقاشق تراشی ، صنعت در حال فراموشیقاشق تراشی از صنایع دستی شهر خوانسار است که در حال حاضر فقط یک کارگاه فعال دارد.
نمای دیگر از رودخانه موگرمون طبیعتی بکر و زیباحامد محمدیحامد محمدینمای دیگر از رودخانه موگرمون طبیعتی بکر و زیبامنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
رودخانه ای متشکل از چشمه های طبیعی از دل برف (موگرمون)حامد محمدیحامد محمدیرودخانه ای متشکل از چشمه های طبیعی از دل برف (موگرمون)منطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
نمای دیگر از این رودخانه زیبا در دل طبیعت منطقه موگرمونحامد محمدیحامد محمدینمای دیگر از این رودخانه زیبا در دل طبیعت منطقه موگرمونمنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
درختان رنگانگ و طبیعت باغ های موگرمونحامد محمدیحامد محمدیدرختان رنگانگ و طبیعت باغ های موگرمونمنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
چشمه های خروشان موگرمون این منطقه فوق العاده زیباحامد محمدیحامد محمدیچشمه های خروشان موگرمون این منطقه فوق العاده زیبامنطقه و رودخانه موگرمون با داشتن طبیعتی زیبا و بهاری مناظر دل‌انگیزی را خلق کرده که همه ساله ده‌ها هزار گردشگر و میهمان نوروزی را به خود جذب می‌کند. «منطقه موگرمون» در فاصله 5 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار داشته و شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی)، دشت ناصری(قنبری)، راوک(علی برات)، نهضت، تل قلعه(ده تل)، گرداب سفلی و علیا، وحدت(گلال)، مله قاشکمری، مله آبگاوان، مورجن، ده نسه و دلکون است. طوایف مختلفی از جمله غندی، تاماولی (تا محب علی) و قنبری که هر سه از ایل بزرگ طیبی‌اند که در این منطقه ساکن هستند.
طبیعت روستای طُرزهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانطبیعت روستای طُرزهمنطقه پشتکوه فریدونشهر، غرب استان اصفهان
نمایی از پل فلزی بر روی رودخانه مارون در ایدنک و یک روز  زمستانی و طوفانی با آب گل آلودحامد محمدیحامد محمدینمایی از پل فلزی بر روی رودخانه مارون در ایدنک و یک روز زمستانی و طوفانی با آب گل آلودنام اصلی و قدیمی رودخانه مارون، «تاب» است و در بیشتر منابع جغرافیایی نام آن ذکر شده است. رودخانه تاب در حدود قرن 13 هجری به استناد نوشته فارسنامه ناصری به رودخانه مارون تغییر نام یافت. رود مارون از کوه‌های نیل و چشمه‌سارهای دامنه کوه‌های سادات از رشته کوه زاگرس سرچشمه گرفته و پس از طی مسافت 120 کیلومتر به دریاچه سد مارون می‌رسد و از طریق تنگ تکاب وارد دشت بهبهان می‌شود و توسط سد انحرافی شهدا و شبکه آبیاری بهبهان، دشت بهبهان و سپس از طریق سد انحرافی جایزان، دشت جایزان را مشروب نموده و در محلی به نام قلعه شیخ
زنبور داری در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیزنبور داری در روستای خان آبادزنبورداری در روستای خان آباد از دیر باز وجود داشته است و کشاورزان در کنار کارهای کشاورزی جهت تهیه مایحتاج خود به زنبور داری-مرغ داری- دامداری و گاوداری نیز می پرداخته اند .به دلایل مختلف چند سالی است که شغل هایی چون زنبورداری کم رنگ شده است. اما خوشبختانه مدتی است که تعدادی از اهالی روستا به زنبورداری پرداخته اند .در حال حاضر تعداد زنبوردارها در روستا ۵ نفر است.
شروع فصل پشم چینی در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیشروع فصل پشم چینی در روستای خان آبادبا وجود این که همه ساله در فصل پشم چینی، چندین تن پشم از دام‌های روستای خان آباد چیده می‌شود، اما به علت نبودن صنایع تبدیلی، این محصول با قیمت کمی داد و ستد شده یا اینکه وارد لحاف دوشک می‌شود! در حالی که ایجاد ارزش افزوده این محصول ازجمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در کشور شود. فصل پشم چینی معمولا در اوایل خرداد ماه شروع می شود .شستشوی دام ها و خشک شدن انها در مجاورت آفتاب و بلافاصله شروع پشم چینی یا همان چر chara .پشم چینی معمولا در دو فصل صورت میگیرد یکی در فصل بهار و دیگری در او
دریاچه ریبای برم الوان جاذبه ای در نزدیکی شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدیدریاچه ریبای برم الوان جاذبه ای در نزدیکی شهرستان لندهتالاب برم الوان در موقعیت جغرافیایی N310034 E501428 در استان کهگیلوییه و بویراحمد قرار دارد.در 40 کیلومتری شهر لیکک بهمئی ، دهستان سرآسیاب یوسفی واقع شده است . آب آن دائمی است و ارتفاع آن از سطح دریا 1100 متر می باشد . مساحت این دریاچه 15 هکتار و حداقل عمق آب آن 12 متر و حداکثر 30 متر می باشد .
طبیعت زیبای منطقه موگرمون شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای منطقه موگرمون شهرستان لندهمنطقه موگرمون در فاصله 10-15 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار دارد شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی) –دشت ناصری(قنبری)- راوک(علی برات)- نهضت- تل قلعه(ده تل)- گرداب سفلی و علیا- وحدت(گلال)مله قاشکمری-مله آبگاهون-مورجن-ده نسه ودلکون می باشد.
طبیعت روستای مَکِدین علیامهرداد زینلیانمهرداد زینلیانطبیعت روستای مَکِدین علیامنطقه پشتکوه فریدونشهر، غرب استان اصفهان
طبیعت زیبای ایدنک در فصل زیبای بهارحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای ایدنک در فصل زیبای بهارروستای ایدنک در ۵ کیلومتری شهر لنده در بخش لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران واقع شده است. این روستا دارای ۳ هزار نفر جمعیت می‌باشد که اکثرآنهاازطایفه کرایی هستند.تعدادی از اهالی رانیز سادات تشکیل می‌دهند.در این روستا که رودخانه مارون از وسط آن عبور می‌کند برنج و غلات کشت می‌شود و باغ‌های میوه آن فراوان است .
طبیعت زیبای شهرستان لنده روستای ایدنک در ایام بهارحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای شهرستان لنده روستای ایدنک در ایام بهارروستای ایدنک در ۵ کیلومتری شهر لنده در بخش لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران واقع شده است. این روستا دارای ۳ هزار نفر جمعیت می‌باشد که اکثرآنهاازطایفه کرایی هستند.تعدادی از اهالی رانیز سادات تشکیل می‌دهند.در این روستا که رودخانه مارون از وسط آن عبور می‌کند برنج و غلات کشت می‌شود و باغ‌های میوه آن فراوان است .
نمایی از شهرستان لنده در سال 1362حامد محمدیحامد محمدینمایی از شهرستان لنده در سال 1362مرکز شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد است. این شهر از قدیمی‌ترین شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمداست، به طوری که در سال ۱۳۰۵ با نام بخش ثلاث و زیر نظر فرمانداری کل بهبهان اداره می‌شد. تا قبل از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران، لنده توسط خوانین ایل طیبی اداره می‌شد.
طبیعت زیبای بوژانمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانطبیعت زیبای بوژانروستای زیبای بوژان،‌در ۱۳ کیلومتری شمال شرق نیشابور، و در دامنه کوه بینالود قرار دارد.
شهر باستانی انارکجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیشهر باستانی انارکشهر باستانی انارک در دل کویر
دشت لاله های واژگون گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریدشت لاله های واژگون گلپایگاندشت لاله های واژگون منطقه ی هنده گلپایگان
مسجد جامع گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریمسجد جامع گلپایگانمسجد جامع گلپایگان از بناهای شاخص تاریخی گلپایگان است که با معماری منحصر به فرد خود زبان زد خاص و عام می باشد .
کبوترخانه های گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریکبوترخانه های گلپایگانبیشترین کبوتر خانه هایی که در ایران زمین است در شهرستان گلپایگان واقع شده است .
گلپایگان. گرمابه ی تاریخی رباط آحسینسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان. گرمابه ی تاریخی رباط آحسینگرمابه رباط آحسین گلپایگان از نادر گرمابه های تاریخی مربوط به عهد قاجار ایران است که هنوز (به صورت زنانه) مورد استقاده قرار می گیرد.
گلپایگان . هتل ارگ تاریخی گوگد(عظمت خشت خام)سید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان . هتل ارگ تاریخی گوگد(عظمت خشت خام)قلعه-کاروانسرای گوگد از جمله بناهای تاریخی شاخص شهرستان گلپایگان است که توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی در سال 1378 به هتل ارگ 3 ستاره تغییر کاربری داد و هم اکنون پذیرای خیل بی شمار گردشگران داخلی و خارجی است .
سنگ نگاره های تیمره ی گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریسنگ نگاره های تیمره ی گلپایگانطی کاوش ها و پژوهش های انجام شده توسط مهندس محسن جمالی (پژوهشگر سنگ نگاره های گلپایگان) تاکنون 31 منطقه ی سنگ نگاره ای در شهرستان گلپایگان شناسایی شده است و بنا بر شواهد موجود، منطقه ی غرقاب گلپایگان بزرگ ترین و متنوع ترین منطقه ی سنگ نگاره ای در ایران و جهان می باشد.
گلپایگان . پل تاریخی قاضی زاهدسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان . پل تاریخی قاضی زاهدپل قاضی زاهدی از جمله آثار تاریخی گلپایگان می باشد که بر روی رودخانه انار بار واقع شده و محل اتصال شمال شهر به جنوب است.
شب نمای گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریشب نمای گلپایگانپیشیـنه تـاریخی گلپایگان در خصوص وجه تسمیه گلپایگان ، حمدالله مستوفی در کتاب نزهه القلوب میگوید:جرفادقان را همای بنت بهمن کیانی ساخت و به نام خود « سَمره» خواند که در اول همای را سمره گفتندی دخترش آنرا تجدید عمارت کرد و گلبادگان گفت . عرب مُعرب کرد ، جرفادقان خواندند. پیشینه زندگی در گلپایگان این کهن شهر دوران کیانی، به دوران پارینه سنگی میانه و نو سنگی می‌رسد. سنگ نگاره‌های این شهرستان از کهن‌ترین آثارتاریخی و هنری به جا مانده از بشر هستند. سابقه تمدن و شهرنشینی به استناد تپه های تاریخی به 8000 سال پیش
گلپایگان .  مسجد تاریخی حجه الاسلامسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان . مسجد تاریخی حجه الاسلاممسجد تاریخی حجه الاسلام یكی ازبناهای تاریخی عهد قاجار در گلپایگان می باشد كه به دلیل پیشینه و سبك خاص معماری آن مورد توجه بسیاری از كارشناسان و علاقه مندان قرار گرفته است هم اكنون نیز عبادت گاه مومنان می باشد .
طبیعت زیبای پادنامهرداد زینلیانمهرداد زینلیانطبیعت زیبای پادنابهشت گم شده ای در جنوب استان اصفهان
پل آجری. دهستان کنار رودخانه گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریپل آجری. دهستان کنار رودخانه گلپایگانپل تاریخی آجری. دهستان کنار رودخانه شهرستان گلپایگان
امام زاده گان هفده تن (س) گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریامام زاده گان هفده تن (س) گلپایگانبارگاه امام زادگان هفده تن (س) گلپایگان . از بناهای دوره صفویه.
روستای عباس آبادسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریروستای عباس آبادطبیعت زیبای روستای عباس آباد گلپایگان. تابستان 93
مناره سلجوقی گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریمناره سلجوقی گلپایگانمنار گلپایگان(فانوس صحرایی) این سازه ی 18 متری به دلیل واقع شدن در مسیر جاده ی ابریشم به فانوس صحرا معروف است و قدمتی حدود 1000 ساله دارد .
کلیسای قلعه پرتغالی های جزیره هرمزجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیکلیسای قلعه پرتغالی های جزیره هرمزاین کلیسا در حیاط مرکزی قلعه و شبیه سرداب ساخته شده است.
آب انبار قلعه پرتغالی های جزیره هرمزجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیآب انبار قلعه پرتغالی های جزیره هرمزیکی از قسمتهای سالم قلعه میباشد (به نسبت دیگر قسمتها)
قلعه پرتغالی های جزیره هرمزجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیقلعه پرتغالی های جزیره هرمزاین قلعه که در ضلع شمالی جزیره هرمز و درساحل دریا قرار دارد
در ورودی مسجد قدیمی وچله خانه روستای هجیجمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژاددر ورودی مسجد قدیمی وچله خانه روستای هجیجروستای هجیج روستایی منحصر بفرد در کل مجموعه هورامان (اورامان ) در مابین استان کردستان و کرمانشاه در کنار رود سیروان قرار گرفته
بند های خاکی شهرکدکنمجید رفیعیمجید رفیعیبند های خاکی شهرکدکنبند های خاکی راهی مناسب برای ذخیره آب ها
شکوفه های گیلاسپویا پاشایی پورپویا پاشایی پورشکوفه های گیلاسشکوفه های گیلاس در شهر توریستی هیر
شکوفه های گیلاسپویا پاشایی پورپویا پاشایی پورشکوفه های گیلاسشکوفه های گیلاس در شهر توریستی هیر
قله های مرکزی دنامهرداد زینلیانمهرداد زینلیانقله های مرکزی دناشکوه زیبای طبیعت در جنوب استان اصفهان
روستای روارعدنان مرادیعدنان مرادیروستای روارخداحافطی با روار
کفتهمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادکفتهدر فصول بهار یا هر فصل دیگری، ضمن رفتن به کوهپیمایی و پیاده رویی شدید، با خوردن این غذای سالم و صد درصد طبیعی خستگی از تن انسان بدر می رود
شکوفه های بهاریمجید رفیعیمجید رفیعیشکوفه های بهاریدر نیمه های فصل زیبای بهار درختان میوه از قبیل آلوچه و آلو در سطح باغات شهرکدکن سرشار از شکوفه های بهاری میشود.
لاله های واژگونمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانلاله های واژگونطبیعت زیبای ارتفاعات آستانه و کوه آلمالُخ در جنوب استان اصفهان
آرامگاه یوسف خسرو، شاعر شهیر قشقاییمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانآرامگاه یوسف خسرو، شاعر شهیر قشقاییارتفاعات آستانه شهرستان دهاقان، استان اصفهان
نتیجه سومین مسابقه عکاسی و گزارش نمای ایراننمای ایران نمای ایران نتیجه سومین مسابقه عکاسی و گزارش نمای ایرانگروه بررسی کننده عکس ها و مطالب را با دقت بسیاری بررسی کردند و پنج نفر را به عنوان نفرات برگزیده اعلام نموند
موبایل اپ نمای ایراننمای ایران نمای ایران موبایل اپ نمای ایراننمای ایران را بر روی دستگاه موبایل خود همراه داشته باشید
سبد بافیعدنان مرادیعدنان مرادیسبد بافیروستاهای منطقه هورامان از طبیعت الهام گرفته و با مصالح و مواد اطراف محل زندگی خویش به بافتن و ساختن وسایل مورد نیاز اقدام می نمایند
خراطیحسن  صفریحسن صفریخراطییکی از دیگر صنایع دستی شهرستان سرایان که قدمتی دیرینه دارد ، خراطی است . مواد اولیه این هنر خراطی انواع چوب سپیدار می باشد ، ولی آنچه مسلم است هرچه چوب فشرده و محکم تر باشد ، می توان به کارهای ظریف تر پرداخت و دوام آن نیز بیشتر می شود . ابزار کار در قدیم چهارچوبی بود که فقط رکابی داشت و سرو ته چوب را به دهانه آن محکم کرده و توسط کمانی ، چوب را به حرکت دورانی حول محور خود وا می داشتند ، ولی امروزه این قسمت برقی شده و کار خراطان تاحدودی آسان تر شده است . دیگر ابزار کار عبارتند از : انواع مغار (نوعی ابزار که
1252 نتیجه 678 از 20910