جنگل های عباس آباد

جلوه زیبای طبیعت مازندران

  • جنگل های عباس آباد
  • جنگل های عباس آباد
مهرداد زینلیانچهارشنبه 26 فروردين 1394 | 9 سال پیشاز کلاردشت که بسمت عباس آباد سرازیر می شوی در دل جنگی انبوه و زیبا، پیچ و خم جاده را رو به پایین می پیمایی، جنگلی رؤیایی و بی انتها که چشمت هیچگاه از تماشای زیبایی های آن خسته نمی شود.دسته‌بندیمازندرانجنگل‌هاکلید‌واژهجنگلعباسآبادمازندرانمسابقه16281 بازدید
  • غار دانیالغار دانیال از غارهای رودخانه‌ای ایران است و بعد از غار قوری قلعه، دومین غار بزرگ رودخانه ای ایران محسوب میشود.
  • نمک آبرودشهرک جدید نمک آبرود که در دوازده کیلومتری غرب چالوس واقع شده قسمتی از اراضی منطقه را با وسعت تقریبی ۶۵۰ هکتار در بر می‌گیرد. حد شمالی این اراضی را دریای خزر و حد جنوبی آن را ارتفاعات مدوبن (از بلندی‌های رشته‌کوه البرز) تشکیل داده‌است. وجود پارک‌های جنگلی بنفشه و شمشاد در قسمت شمالی این مجموعه با وسعت تقریبی ۲۰۰ هکتار مناظر بدیعی را در این قسمت از اراضی به وجود آورده‌است. ضمن آنکه در جنوب این اراضی دامنه کوه مدوبن به صورت جنگلی فشرده و با جاذبه‌های بصری فوق‌العاده واقع شده‌است.
  • تله کابین نمک آبرودیكی از بخشهای مهم توریستی نمك آبرود، تله كابین است. این تله كابین كه در جنوب شرقی شهرك نمك آبرود واقع شده، امكان صعود به بالای قله زیبای مدوبن را فراهم می‌كند. قله مدوبن، با داشتن امكانات پذیرایی مسافرین و همچنین اختلاف دمای حدود ۱۰ درجه سانتیگراد نسبت به پای كوه در ماههای گرم سال فضای دلنشین و خاطره انگیزی را برای گردشگران خواهد داشت.
  • نمک آبرودشهرک نمک آبرود بین راه چالوس به تنکابن در ۱۲ کیلومتری چالوس قرار دارد.
  • تله کابین نمک آبرودیكی از بخشهای مهم توریستی نمك آبرود، تله كابین است. این تله كابین كه در جنوب شرقی شهرك نمك آبرود واقع شده، امكان صعود به بالای قله زیبای مدوبن را فراهم می‌كند. قله مدوبن، با داشتن امكانات پذیرایی مسافرین و همچنین اختلاف دمای حدود ۱۰ درجه سانتیگراد نسبت به پای كوه در ماههای گرم سال فضای دلنشین و خاطره انگیزی را برای گردشگران خواهد داشت.
هفت آبشارمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانهفت آبشارهفت آبشار، نام آبشاری پلکانی و زیباست که در نزدیکی روستای تیرکن سوادکوه قرار دارد.
خط الراس نرو - اوپرتبابک ارجمندیبابک ارجمندیخط الراس نرو - اوپرتاوپرت مرز بیابان و آبان در فاصله مستقیم ۳۵ کیلومتری از شمال سنگسر (مهدی شهر)
قلعه کنگلو معروف به عقاب مازندرانبابک ارجمندیبابک ارجمندیقلعه کنگلو معروف به عقاب مازندرانعقاب مازندران یا قلعه کنگلو یادگاری اساطیری
خطیر کوهسپیده اصلانسپیده اصلانخطیر کوهجاده خطیر کوه، تونلی است از گذشته بی ریای کلبه های روستایی، شالیزارها، مترسک های خیال انگیز که از واقعیت تلخ توسعه بی نصیب نمانده است. می توانم بگویم در مسیر این جاده، رج های از زیبایی و زشتی را تنگاتنگ کنار هم آمیخته خواهید دید.
جنگل ابرمصطفی ربیعی بهشتیمصطفی ربیعی بهشتیجنگل ابرجنگل ابر شاهرود قسمتی از قدیمی‌ترین و زیباترین جنگلهای هیرکانی است با گونه‌های گیاهی و جانوری نادر، یکی از زیباترین نقاط ایران و شمال شرق کشور می‌باشد. این جنگل با ۳۵ هزار هکتار وسعت در ادامه جنگل‌های سرسبز شمال کشور به دلیل این که در اغلب مواقع فضای این جنگل را اقیانوسی از ابر فراگرفته به این نام مشهور است.
آبشار قلعه گردنمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانآبشار قلعه گردنشهرستان تنکابن، استان مازندران
دریاچه الندانمجیدرضا افشاریانمجیدرضا افشاریاندریاچه النداندریاچه الندان ،دریاچه ای در دل جنگل
آبشار قو (سفیدآب) - لارنادر چقاجردینادر چقاجردیآبشار قو (سفیدآب) - لارآبشار قو (سفیدآب) یکی از زیباترین چشم اندازهای طبیعی دشت لار است. این آبشار در استان مازندران و در میانه مسیر قدیمی رودبار قصران به بلده واقع شده است.
شکوه دماوندمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانشکوه دماوندجلوه زیبای قله دماوند از جبهه شمالی در ییلاقات آمل، استان مازندران
عبور از بهشتمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانعبور از بهشتجاده رویایی اسالم به خلخال در استان گیلان
آبشار شاهاندشتنادر چقاجردینادر چقاجردیآبشار شاهاندشتآبشار شاهاندشت بلندترین آبشار استان مازندران است که در مجاورت روستای شاهاندشت واقع در کیلومتر ۹۶ جاده هراز و ۶۵ کیلومتری شهر آمل قرار دارد.
تنگه دارنادر چقاجردینادر چقاجردیتنگه دارتنگه دار دره ای باریک و زیبا در جنوب روستای خشکسرا واقع در جنوب شهرهای چالوس و نوشهر و کمربندی آنهاست. وجه تسمیه این تنگه به علت وجود تعداد زیاد درختان در ارتفاعات اطراف آن و همچنین گونه های مختلف سرخس و پر سیاوشان داخل آن است به گونه ای که آویزان بودن تعداد زیادی شاخه و ریشه های درختان از دیواره های تنگه شما را به یاد تارزان و طناب بازی های او خواهد انداخت.
غار دانیالنادر چقاجردینادر چقاجردیغار دانیالغار دانیال از غارهای رودخانه‌ای ایران است و بعد از غار قوری قلعه، دومین غار بزرگ رودخانه ای ایران محسوب میشود.
شهر دورود از منظره لاله های واژگون چهارشاخاسفندیار خداییاسفندیار خداییشهر دورود از منظره لاله های واژگون چهارشاخدر این تصاویر شهر دورود از منظره لاله های واژگون در قله چهارشاخ بالاتر از چشمه سیب و روستای چشمه سرنجه دیده می شود. کوه چهارشاخ در کنار پریزکوه و اشترانکوه زاگرس واقع شده است و پوشش بلوط و چشمه راکن و چشمه شیربیشه از مناطق دیدنی کوه چهارشاخ است.
آرامش در مهمجیدرضا افشاریانمجیدرضا افشاریانآرامش در مهجنگل سنگده از زیباترین و انبوه ترین جنگلهای رشه کوه البرز
دماوندبابک ارجمندیبابک ارجمندیدماوندای دیو سپید پای در بند ، ای گنبد گیتی ای دماوند
دریاچه الندانمجیدرضا افشاریانمجیدرضا افشاریاندریاچه النداندریاچه الندان در روستای الندان بخش چهاردانگه‌ی شهرستان ساری واقع می‌باشد. این اثر طبیعی با قدمت کواترنری به شماره ۲۶۳، ۲۳ آبان ماه ۹۴ در فهرست آثار ملی ثبت شد.
قلعه کنگلو، دژی مستحکم در میان کوه های البرزرحیم زیوریقلعه کنگلو، دژی مستحکم در میان کوه های البرزقلعه کنگلو مانند دژی مستحکم و استوار در میان یک استار طبیعی در بالای دره باستانی آرم ...
جنگل ناهار خوران گرگانسیدحسین رضوانیسیدحسین رضوانیجنگل ناهار خوران گرگاناین جنگل یکی از نقاط گردشگری ایران و استان گلستان به شمار می رود که دارای شهرتی ملی است به طوری که برای بسیاری نام گرگان، ناهارخوران را در ذهن تداعی می کند.
بنده بنامیر مختاریبنده بنمازندران - روستای سنگده
روستای سر سبز سنگدهامیر مختاریروستای سر سبز سنگدهمازندران روستای خوش آب و هوای سنگده
شکوفه های بهاری شهرکدکنمجید رفیعیمجید رفیعیشکوفه های بهاری شهرکدکنهمه ساله در فصل بهار‍ شکوفه های بهاری رنگ و بوی خاصی به چهره و سیمای شهرکدکن می بخشند درختان آلو وآلوچه مقدار قابل توجهی از درختان شهر کدکن را در بر می گیرند.
تالش - جاده اسالم به الماسکاظم حریری پیرهراتیکاظم حریری پیرهراتیتالش - جاده اسالم به الماسزمستان زودتر از همیشه به کوه های تالش آمد و دانه های سپید برف را بر روی برگ های رنگارنگ پاییزی نشاند تا منظره ای خارق العاده ایجاد شود طوری که زبان از توصیفش قاصر می ماند.
جاده اسالم به الماسکاظم حریری پیرهراتیکاظم حریری پیرهراتیجاده اسالم به الماستالش زیبا در تمامی فصول جلوه ای از هنرنمایی خالق یکتاست که بیننده را مدهوش می کند.
بهشت گمشدهعلیرضا رستمیعلیرضا رستمیبهشت گمشدهجنگل های کوهستانی استان گیلان
پارك جنگلی النگ دره گرگانفرج الله خیریپارك جنگلی النگ دره گرگانپاركی در شهر گرگان و از مناطق نمونه گردشگری با امكانات كامل رفاهی
نمایى از قله دماوندفرهاد شيرانفرهاد شيراننمایى از قله دماوندعكس پالاروما از قله دماوند
پاییز زیبای روستای زوارمپیمان صابریپیمان صابریپاییز زیبای روستای زوارمروستای در 25 کیلومتری شهرستان شیروان خراسان شمالی
ناژوان زیبامهرداد زینلیانمهرداد زینلیانناژوان زیبامنظره پاییزی پارک طبیعی ناژوان در حاشیه ی جنوب غربی شهر اصفهان
پاییز هزار رنگمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانپاییز هزار رنگپارک جنگلی ناژوان در جنوب غرب شهر اصفهان
جنگل گیسوممهدی مخلصیانمهدی مخلصیانجنگل گیسومیکی از نقاط دیدنی استان گیلان و شهرستان تالش پارک جنگلی گیسوم است. مسیری زیبا و دیدنی درختان سر به فلک کشیده آن تونلی جنگلی را ایجاد کرده است که دل هر بیننده‌ای را با خود می‌برد. همسایگی جنگل و دریا در این منطقه از شمال کشور، زیبایی دو چندانی را نصیب چشمان گردشگران می‌کند. در جنوب گیسوم، رضوانشهر به فاصله ۱۴کیلومتر و شمال آن، شهر هشتپر (تالش) با فاصله حدود ۲۰کیلومتر قرار دارد.
پاییز هورامان .پاوهمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادپاییز هورامان .پاوهفضای منحصر بفرد پاوه وهورامان (اورامانات ) در فصل پاییز آرام بخش روح وروان بوده...
نمک آبرودمهدی مخلصیانمهدی مخلصیاننمک آبرودشهرک جدید نمک آبرود که در دوازده کیلومتری غرب چالوس واقع شده قسمتی از اراضی منطقه را با وسعت تقریبی ۶۵۰ هکتار در بر می‌گیرد. حد شمالی این اراضی را دریای خزر و حد جنوبی آن را ارتفاعات مدوبن (از بلندی‌های رشته‌کوه البرز) تشکیل داده‌است. وجود پارک‌های جنگلی بنفشه و شمشاد در قسمت شمالی این مجموعه با وسعت تقریبی ۲۰۰ هکتار مناظر بدیعی را در این قسمت از اراضی به وجود آورده‌است. ضمن آنکه در جنوب این اراضی دامنه کوه مدوبن به صورت جنگلی فشرده و با جاذبه‌های بصری فوق‌العاده واقع شده‌است.
پل ورسکجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیپل ورسکپل ورسک در مسیر راه آهن تهران شمال
انارستانعدنان مرادیعدنان مرادیانارستانانارستان‌های پاوه
لپاسرمحمدرضا فروتنمحمدرضا فروتنلپاسرلپاسر مرتعی بسیار زیباست که در ارتفاعات رامسر قرار دارد.
جنگل های زیبای زاگرسمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های زیبای زاگرسمنطقه پشتکوه دوم فریدونشهر، غرب استان اصفهان
پارک جنگلی شبنم نوده خاندوزحسن  گنجیحسن گنجیپارک جنگلی شبنم نوده خاندوزتپه علیرضا که امروزه به نام پارک شبنم نوده خاندوز شهرستان آزاد شهر استان گلستان نام گذاری شده است ، این پارک از نوع جنگلی و دارای امکانات تفریحی برای کودکان است جایی خوش آب و هوا و با تمای بسیار زیبا در طبیعت بکر استان گلستان
آبشاری در مسیر جواهردهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانآبشاری در مسیر جواهردهجلوه زیبای طبیعت در دل جنگل های جنوب غرب رامسر
جواهردهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجواهردهنگین زیبای ارتفاعات جنگلی جنوب غرب رامسر
جنگل های رامسرمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های رامسرطبیعتی رؤیایی در ارتفاعات جنوبی شهری تماشایی
تله کابین لاهیجانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانتله کابین لاهیجانفرصتی به یاد ماندنی جهت تماشای مناظر زیبای لاهیجان
جنگل های ماسولهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های ماسولهشکوه زیبای جنگل های انبوه گیلان
جنگل های فومنمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های فومنشکوه طبیعت ناب و سحرانگیز گیلان
جنگل راشتورج جمالجنگل راشیکی از زیباترین جاهای طبیعی ایران. اگر دوستدار جنگل‌ها هستید، پیاده‌روی توی این جنگل را از دست ندهید.
تله کابین رامسرمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانتله کابین رامسرتعامل زیبای تکنولوژی و طبیعت در غرب رامسر
تنکابنمهرداد  ایقانیمهرداد ایقانیتنکابنآسمان و افق منطقه ساحل طلائی تنکابن
تنکابنمهرداد  ایقانیمهرداد ایقانیتنکابنپل «جانبازان» بر روی رودخانه «چشمه کیله» با دو نما از سمت کوههای دوهزار و سمت دریا
نمک آبرودمحمد رزازانمحمد رزازاننمک آبرودشهرک نمک آبرود بین راه چالوس به تنکابن در ۱۲ کیلومتری چالوس قرار دارد.
تله کابین نمک آبرودمحمد رزازانمحمد رزازانتله کابین نمک آبرودیكی از بخشهای مهم توریستی نمك آبرود، تله كابین است. این تله كابین كه در جنوب شرقی شهرك نمك آبرود واقع شده، امكان صعود به بالای قله زیبای مدوبن را فراهم می‌كند. قله مدوبن، با داشتن امكانات پذیرایی مسافرین و همچنین اختلاف دمای حدود ۱۰ درجه سانتیگراد نسبت به پای كوه در ماههای گرم سال فضای دلنشین و خاطره انگیزی را برای گردشگران خواهد داشت.
تله کابین نمک آبرودمحمد رزازانمحمد رزازانتله کابین نمک آبرودیكی از بخشهای مهم توریستی نمك آبرود، تله كابین است. این تله كابین كه در جنوب شرقی شهرك نمك آبرود واقع شده، امكان صعود به بالای قله زیبای مدوبن را فراهم می‌كند. قله مدوبن، با داشتن امكانات پذیرایی مسافرین و همچنین اختلاف دمای حدود ۱۰ درجه سانتیگراد نسبت به پای كوه در ماههای گرم سال فضای دلنشین و خاطره انگیزی را برای گردشگران خواهد داشت.
پلور و دماوندمحمد رزازانمحمد رزازانپلور و دماوندپلور، روستایی است از توابع بخش لاریجان شهرستان آمل در استان مازندران ایران.
دماوند همیشه سرفرازمحمد رزازانمحمد رزازاندماوند همیشه سرفرازکوه دَماوَند کوهی در شمال ایران است که بلندترین کوه ایران و خاورمیانه و بلندترین قلهٔ آتشفشانی آسیا است. این کوه در قسمت مرکزی رشته‌کوه البرز در جنوب دریای خزر و از نظر تقسیمات کشوری در استان مازندران و در بخش لاریجان شهرستان آمل قرار دارد که به هنگام صاف و آفتابی‌بودن هوا، از شهرهای تهران، ورامین و قم و همچنین کرانه‌های دریای خزر قابل رؤیت است. کوه دماوند در سی‌ام تیرماه سال ۱۳۸۷ به عنوان نخستین اثر طبیعی ایران در فهرست آثار ملّی ایران ثبت شد. همچنین کوه دماوند از سال ۱۳۸۱ به عنوان «اثر طبیعی ملّی» در شمار
دماوند همیشه سرفرازمحمد رزازانمحمد رزازاندماوند همیشه سرفرازکوه دَماوَند کوهی در شمال ایران است که بلندترین کوه ایران و خاورمیانه و بلندترین قلهٔ آتشفشانی آسیا است. این کوه در قسمت مرکزی رشته‌کوه البرز در جنوب دریای خزر و از نظر تقسیمات کشوری در استان مازندران و در بخش لاریجان شهرستان آمل قرار دارد که به هنگام صاف و آفتابی‌بودن هوا، از شهرهای تهران، ورامین و قم و همچنین کرانه‌های دریای خزر قابل رؤیت است. کوه دماوند در سی‌ام تیرماه سال ۱۳۸۷ به عنوان نخستین اثر طبیعی ایران در فهرست آثار ملّی ایران ثبت شد. همچنین کوه دماوند از سال ۱۳۸۱ به عنوان «اثر طبیعی ملّی» در شمار
جنگل های زاگرس مرکزیمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانجنگل های زاگرس مرکزیشکوه زیبای بهار در شمال خوزستان
پارک جنگلی گیسوممحمد رزازانمحمد رزازانپارک جنگلی گیسومپارک جنگلی گیسوم در ۱۸کیلومتری جاده تالش به بندرانزلی قرار دارد. در جنوب آن رضوانشهر به فاصله ۱۴کیلومتر و شمال آن، شهر هشتپر ( تالش ) با فاصله حدود ۲۰کیلومتر قرار دارد و جنگل های موجود در آن به صورت خودرو و انبوه به وجود آمده است. گیسوم یکی از توابع دهستان زیبای خاله سرای ۵۷ می‌باشد و سالانه میلیون‌ها مسافر و توریست داخلی و خارجی از آن دیدن می‌کنند.
پارک جنگلی گیسوممحمد رزازانمحمد رزازانپارک جنگلی گیسومپارک جنگلی گیسوم در ۱۸کیلومتری جاده تالش به بندرانزلی قرار دارد. در جنوب آن رضوانشهر به فاصله ۱۴کیلومتر و شمال آن، شهر هشتپر ( تالش ) با فاصله حدود ۲۰کیلومتر قرار دارد و جنگل های موجود در آن به صورت خودرو و انبوه به وجود آمده است. گیسوم یکی از توابع دهستان زیبای خاله سرای ۵۷ می‌باشد و سالانه میلیون‌ها مسافر و توریست داخلی و خارجی از آن دیدن می‌کنند.
پارک جنگلی گیسوممحمد رزازانمحمد رزازانپارک جنگلی گیسومپارک جنگلی گیسوم در ۱۸کیلومتری جاده تالش به بندرانزلی قرار دارد. در جنوب آن رضوانشهر به فاصله ۱۴کیلومتر و شمال آن، شهر هشتپر ( تالش ) با فاصله حدود ۲۰کیلومتر قرار دارد و جنگل های موجود در آن به صورت خودرو و انبوه به وجود آمده است. گیسوم یکی از توابع دهستان زیبای خاله سرای ۵۷ می‌باشد و سالانه میلیون‌ها مسافر و توریست داخلی و خارجی از آن دیدن می‌کنند.
دروازه ورود به جنگل ابرمحمد رزازانمحمد رزازاندروازه ورود به جنگل ابرجنگل ابر شاهرود قسمتی از قدیمی‌ترین و زیباترین جنگلهای هیرکانی است که با گونه‌های گیاهی و جانوری نادر، یکی از زیباترین تقاط شهرستان شاهرود می‌باشد. این جنگل با ۳۵ هزار هکتار وسعت در ادامه جنگل‌های سرسبز شمال کشور به دلیل این که در اغلب مواقع فضای این جنگل را اقیانوسی از ابر فراگرفته به این نام مشهور است. در این جنگل ابرها آنقدر به درخت‌ها نزدیک اند که به‌نظر می‌رسد جنگل بر روی ابرها سوار است و می‌توان در میان ابرها گشت و گذار کرد و به باور بسیاری از گردشگران یکی از زیباترین چشم‌اندازهای طبیعت ایران محسوب می
جنگل سی سنگانمحمد رزازانمحمد رزازانجنگل سی سنگانپارک جنگلی و ساحل سی‌سنگان نوشهر در سال ۱۳۴۴ خورشیدی توسط مهندس سعیدی آشتیانی طراحی و ایجاد شد. این پارک علاوه بر جاذبه‌های گردشگری و توریستی، سیاست حفظ و حراست از گونه‌های نادر و حفاظت‌شدهٔ گیاه شمشاد را به طور جدی دنبال می‌کند.
شیرین بولاغمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانشیرین بولاغشیرین بولاغ در میانه مسیر كلیبر به رود ارس
قره داغ (ارسباران) در آغاز بهارمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانقره داغ (ارسباران) در آغاز بهارقره داغ یا ارسباران منطقه كوهستانی وسیعی بین شهرستاهای اهر، ورزقان، كلیبر و مشگین شهر هست كه دارای جنگل های بكر و دیدنی و چشم اندازهای زیباست.
كاخ موزه رامسرمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانكاخ موزه رامسركاخ سلطنتی رامسر یا كاخ مرمر یكی از با شكوه ترین آثار بجا مانده از دوران پهلوی می باشد.
منطقه چیچكلی ورزقانمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانمنطقه چیچكلی ورزقانچیچكلی منطقه ای زیبا وبكر از جنگل های ارسباران در ورزقان می باشد.
آبشار لاتونمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانآبشار لاتونآبشار لاتون مرتفع ترین آبشار ایران
دره مكیدیمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمدياندره مكیدیدره مكیدی در 22 كیلومتری جنوب غربی شهرستان كلیبر.
منطقه حفاظت شده بوزین و مره خیلسیدمراد خاموشیسیدمراد خاموشیمنطقه حفاظت شده بوزین و مره خیلمنطقه حفاظت شده بوزین مره خیل در شهرستان پاوه استان کرمانشاه واقع شده است.
شکوه بهار در جنگل های زاگرسمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانشکوه بهار در جنگل های زاگرسجنگل های نیمه گرمسیری زاگرس مرکزی ایران، جلوه گاه زیبایی از بهار شده اند. بهاری که جامه ای سبز و زیبا با نقش و نگاری رنگین بر تن طبیعت پوشانده است. جنگل های بلوط شهرستان دهدز خوزستان نمونه زیبایی از این جلوه گری با شکوه هستند.
دریاچه سد الیمالاتبابک ارجمندیبابک ارجمندیدریاچه سد الیمالاتدریاچه سد الیمالات در نزدیکی شهرستان نور و در مسیر جاده چمستان (جاده نور - چمستان - آمل) قرار دارد. این دریاچه که در دل جنگل است از طبیعت زیبایی برخوردار می باشد، و گردشگاه مناسبی برای قایق سواری و ماهی گیری است.
روستای آبگرم لاریجانبابک ارجمندیبابک ارجمندیروستای آبگرم لاریجانروستای آبگرم لاریجان در دامنه قله دماوند با سه چشمه ، آب گرم، آب سرد و آب آهن ...
ارغوانعدنان مرادیعدنان مرادیارغوانشکوفه ارغوان
روستای زنگولابمحمد رزازانمحمد رزازانروستای زنگولابطبیعت روستای زنگولاب
جنگل در مهمحمد رزازانمحمد رزازانجنگل در مههوای مه آلود در روستای زنگولاب در ارتفاعات جنگل گلستان
جنگل گلستانمحمد رزازانمحمد رزازانجنگل گلستانعکسی از منطقه جنگلی گلستان با استفاده از لنز فیش آی
جنگل گلستانمحمد رزازانمحمد رزازانجنگل گلستانمناظر جنگل های گلستان، بخشی از بکرترین جنگل های ایران
رینه - دماوندبابک ارجمندیبابک ارجمندیرینه - دماوندشهر رینه در دامنه بام ایران - دماوند - یکی از شهرهای مازندران است. رینه برای همه کوهنوران نام آشنایی است.
گردنه و جاده زردکمر - بلده به رویانبابک ارجمندیبابک ارجمندیگردنه و جاده زردکمر - بلده به رویانزردکمر یکی از روستاهای نزدیک بلده است. جاده ارتباطی بلده - رویان که یکی از جاده های بسیار دیدنی و مرتفع ایران است از این روستا شروع می شود.