محوطه مسجد كبود تبریز

جلسه جوانان در محوطه مسجد كبود تبریز

محوطه مسجد كبود تبریز
محمد نورمحمديانسه‌شنبه 26 اسفند 1393 | 9 سال پیشمحوطه مسجد كبود تبریز پارك بسیار زیبایی بنام پارك خاقانی است كه همیشه مملو از مردم تبریز و همچنین جهانگردان و مسافران است.دسته‌بندیمساجد و مراکز عبادی اسلامیویژگیهای مردم نگاریکلید‌واژهمحوطهمسجدكبودتبریزمسابقه16240 بازدید
  • مسجد كبود تبریزمسجد كبود تبریز (فیروزه جهان اسلام)
  • معماری مسجد كبود تبریزمسجد كبود تبریز دارای معماری زیبا و منحصر بفردی است
  • استان آذربایجان شرقی
  • برج ساعت تبریزبرج ساعت (كاخ شهرداری) تبریز واقع در میدان ساعت تبریز می باشد
  • عمارت شهرداری تبریزکاخ شهرداری تبریز یکی از بناهای زیبا، مستحکم و دیدنی شهر تبریز است که ساخت آن از سال ۱۳۱۴ تا ۱۳۱۸ خورشیدی و به دستور رضاشاه پهلوی در محل گورستان متروک و مخروبهٔ کوی نوبر با نظارت مهندسان آلمانی و در زمان ریاست شهرداری حاج‌ ارفع‌ الملک جلیلی و با بودجه ۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال انجام شد
آرامگاه سید محمد سید منصور گودهابراهیم  رفیعیابراهیم رفیعیآرامگاه سید محمد سید منصور گودهآرامگاه سید محمد سید منصور واقع در روستای چاه بنارد - (دهستان گوده) از توابع بخش مرکزی شهرستان بستک در غرب استان هرمزگان، یکی از آثارهای تاریخی و از نقاط دیدنی استان هرمزگان در جنوب ایران است.
مسجد جامع قائنسپیده اصلانسپیده اصلانمسجد جامع قائنخراسان جنوبی، استان یک هزار افسانه قصه ها در خود دارد. شهر به شهر، روستا به روستا هزار داستان دارد این استان. پا به پایش باید بروی نرم و آهسته، پا به سن گذاشته است خراسان. هزاران سال است که رهگذران، شاهان، سواران، زنان و کودکان رفته اند، گاهی هم آمده اند و مانده اند. قصه امروز برای شاهان و سواران و معماران مسجد جامع قاین است.
مسجد جامع نطنزبابک ارجمندیبابک ارجمندیمسجد جامع نطنزمسجد جامع یا مسجد جمعهٔ نطنز
مسجد تاریخانه دامغانمصطفی ربیعی بهشتیمصطفی ربیعی بهشتیمسجد تاریخانه دامغانمسجد تاریخانه قدیمی‌ترین مسجد در ایران است.
مسجد تاریخانه دامغاندریاچه کویر دریاچه کویر مسجد تاریخانه دامغانتاریخانۀ دامغان معبدی‌ست که در دورۀ اسلامی به عنوان مسجد از آن استفاده می‌شد
مسجد تاریخانه دامغان کهنترین مسجد ایرانبابک ارجمندیبابک ارجمندیمسجد تاریخانه دامغان کهنترین مسجد ایرانمسجد تاریخانۀ دامغان یکی از کهن‌ترین مساجد ایرانی ست. پژوهشگرانی بر این نظر هستند که بنای اصلی متعلق به دوران پارتیان یا ساسانیان است که با ظهور و گسترش اسلام، به مسجد تبدیل شده است.
لرهای ایران و ایلمایی هامحمد ناصری فردمحمد ناصری فردلرهای ایران و ایلمایی هاپوشش های ساده هم می نواند معرف نمادهای مشترک فرهنگی تاریخی جوامع بشری باشد.
امیرچخماق یزدعبدل شعبانیعبدل شعبانیامیرچخماق یزدپانوراما از میدان امیرچخماق یزد
سیاه چادر ایل عشایر سنگسریمحسن رضائیانسیاه چادر ایل عشایر سنگسریسیاه چادر ایل عشایر سنگسری- این سیاه چادر که از موی بز به دست زنان ایل بافته شده به زبان محلی «گوت» معروف است. سیاه چادر از سه بخش مجزا به نام های مهمان خانه (جلو کارگِ) و میزبان خانه ( میان کارگِ) و انبار محصولات لبنی( مشکِ زار) تشکیل شده و دور و اطراف آن به طور کامل پوشیده می باشد و دارای یک در ورود و خروج می باشد.
غروب زیبای میدان نقش جهانسیدحسین رضوانیسیدحسین رضوانیغروب زیبای میدان نقش جهانبنای زیبای تاریخی شهر اصفهان
مجموعه  تاریخی باغ مزار کدکنمجید رفیعیمجید رفیعیمجموعه تاریخی باغ مزار کدکنمجموعه تاریخی فرهنگی باغ مزار در مرکز شهر کدکن واقع است.
امام زاده عبدالله ع کارشک (خضری- دشت بیاض)محسن ملاییمحسن ملاییامام زاده عبدالله ع کارشک (خضری- دشت بیاض)نسب این ملجا شریف عبارت است از: عبدالله بن موسی الجون بن عبدالله محض بن حسن مثنی بن حسن بن علی بن ابیطالب (ع) . بنا به شجره نامه موجود از این امامزاده شریف، امامزاده عبدالله فرزند موسی الجون ومادرش ام سلمه دختر محمد ابن طلحه بن عبدالرحمن بن ابی بکر بن ابی قحافه و از نوادگان امام حسن مجتبی(ع) است بنابر این امامزاده عبدالله با سه واسطه فرزند امام حسن مجتبی (ع) می باشد.
امام زاده حسین ابن موسی الکاظم  ع - طبس گلشنمحسن ملاییمحسن ملاییامام زاده حسین ابن موسی الکاظم ع - طبس گلشنحسین بن موسی یکی از فرزندان امام کاظم(ع) است وی از جمله همراهان احمد بن موسی(ع) بوده است و در حدود سال 202 ه. ق از مدینه عازم ایران شد ودر شیراز به شهادت رسید. حضرت حسین بن موسی در برخی منابع به سید علاءالدین حسین ملقب گردیده است.
آرامگاه و زیارتگاه سید مظفر بندرعباسعبدل شعبانیعبدل شعبانیآرامگاه و زیارتگاه سید مظفر بندرعباسامامزاده سید مظفر از نوادگان امام موسی کاظم (ع ) مدفون در بندرعباس زیارتگاه اهل دل
صندوقچهعدنان مرادیعدنان مرادیصندوقچهصندوق ها قدیمی
ابیانهیوسف روحییوسف روحیابیانهامرار معاش مردم ابیانه
شیر سنگی، نماد غیرت و جوانمردی در ایل بختیاریمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانشیر سنگی، نماد غیرت و جوانمردی در ایل بختیاریروستای شیخ علیخان، شهرستان کوهرنگ، استان چهارمحال و بختیاری
مسجد شهیدی تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانمسجد شهیدی تبریزمسجد شهیدی مربوط به دوره قاجار
گلپایگان . امامزاده گان سید السادات سسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان . امامزاده گان سید السادات سآستان مقدس امامزادگان سید السادات س، یکی از اماکن تاریخی و مذهبی گلپایگان است که در مرکز شهر و خیابانی به همین نام واقع شده است. بنای این امامزاده مربوطه به دوره ی صفویه می باشد .
مسجد نصیرالملکمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانمسجد نصیرالملکشهرت مسجد نصیرالملک شیراز از اندازه آن بسیار بزرگتر است اما این شهرت بی دلیل نیست. مسجد نصیرالملک مسجدی به نسبت کوچک ولی بسیار زیباست. مشهورترین بخش مسجد هم شبستان غربی آن است که کاشیکاری‌های بسیار زیبای آن به همراه ارسی‌هایی با شیشه‌های رنگی، جلوه و نمای ویژه و یگانه‌ای به آن می‌دهد.
مسجد جامع گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریمسجد جامع گلپایگانمسجد جامع گلپایگان از بناهای شاخص تاریخی گلپایگان است که با معماری منحصر به فرد خود زبان زد خاص و عام می باشد .
گلپایگان .  مسجد تاریخی حجه الاسلامسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان . مسجد تاریخی حجه الاسلاممسجد تاریخی حجه الاسلام یكی ازبناهای تاریخی عهد قاجار در گلپایگان می باشد كه به دلیل پیشینه و سبك خاص معماری آن مورد توجه بسیاری از كارشناسان و علاقه مندان قرار گرفته است هم اكنون نیز عبادت گاه مومنان می باشد .
امام زاده گان هفده تن (س) گلپایگانسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریامام زاده گان هفده تن (س) گلپایگانبارگاه امام زادگان هفده تن (س) گلپایگان . از بناهای دوره صفویه.
سبد بافیعدنان مرادیعدنان مرادیسبد بافیروستاهای منطقه هورامان از طبیعت الهام گرفته و با مصالح و مواد اطراف محل زندگی خویش به بافتن و ساختن وسایل مورد نیاز اقدام می نمایند
گنبد سلطانیهمرضیه تکفلیگنبد سلطانیهگنبد سلطانیه مقبرهٔ اُلجایتو است که در ۱۳۰۲ تا ۱۳۱۲ در شهر سلطانیه (پایتخت ایلخانیان) ساخته شد
بافت تاریخی روستای فراشاهمحسن دهقانپور فراشاهبافت تاریخی روستای فراشاهبافت تاریخی روستای فراشاه- قدمگاه علی ابن موسی الرضا ع
معماری مسجد كبود تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانمعماری مسجد كبود تبریزمسجد كبود تبریز دارای معماری زیبا و منحصر بفردی است
مسجد صاحب الامر تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانمسجد صاحب الامر تبریزمسجد صاحب الامر یكی از مساجد تاریخی شهر تبریز هست كه تقریباً در مركز این شهر بنا شده.
زنان عشایر آذربایجانمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانزنان عشایر آذربایجانزنان عشایر منطقه آذربایجان
آرامگاه دانیال نبی شوشمحمد رزازانمحمد رزازانآرامگاه دانیال نبی شوشدانیال در باور ادیان ابراهیمی یکی از پیامبران بنی اسرائیل (قرن هفتم پیش از میلاد) است. دانیال به زبان عبری به معنای «خدا قاضی من است» می‌باشد
تکیه معاون الملکغلامحسین محبیتکیه معاون الملکتکیه معاون الملک کرمانشاه در سال 1320 هجری و قمری در زمان حکومت مظفردین شاه و حکمرانی حسام الملک در مرکز کرمانشاه در اواسط خیابان شهید حداد عادل کنونی توسط معین الرعایا بنیان گذاشته شد. از جمله کاشی ساز ها و کاشی نگارهای صاحب سهم که عمرش را روی تزیئنات کاشی تکیه گذاشت...
سنگ نگاره های طاق بستانغلامحسین محبیسنگ نگاره های طاق بستانمحوطه تاریخی تاق‌بستان، در دامنه کوهی به همین نام و در کنار چشمه‌ای در شمال شرقی حاشیه کنونی شهر کرمانشاه قرار دارد. در این محوطه آثاری از دوره ساسانی شامل سنگ نگاره اردشیر دوم و دو ایوان سنگی به نام‌های تاق کوچک و تاق بزرگ وجود دارد.
رهلی بازار تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانرهلی بازار تبریزرهلی بازار یكی از قسمتهای مهم و تاریخی بازار تبریز است.
عشایر كلیبرمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانعشایر كلیبرعشایر شهرستان كلیبر
امام زاده سیدمحمد نوجه مهرمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانامام زاده سیدمحمد نوجه مهرامام زاده نوجه مهر در كنار رود ارس و در روستای نوجه مهر قرار دارد.
مسجد جامع تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانمسجد جامع تبریزمسجد جامع تبریز یكی از بناهای تاریخی شهر تبریز می باشد.
مسجد كبود تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانمسجد كبود تبریزمسجد كبود تبریز (فیروزه جهان اسلام)
میدان و مناره مسجد علیمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمیدان و مناره مسجد علیمناره مسجد علی مناره ای مدور در شهر اصفهان در مقابل آرامگاه هارون ولایت در اوایل سده ششم هجری در نزدیکی مسجد جامع عتیق بنا گردیده و در دوره صفویان جزئی از ساختمان مسجد علی شده است .
رقص رنگ در مسجد نصیرالملکمحمد رزازانمحمد رزازانرقص رنگ در مسجد نصیرالملکبی شک مسجد نصیرالملک را باید یکی از زیباترین مساجد ایران دانست. تلالو رنگ ها از میان شیشه های این مسجد خصوصا در هنگام صبح زیبایی خاصی به این مسجد می بخشد.
نمایی از داخل مسجد وکیلعبدل شعبانیعبدل شعبانینمایی از داخل مسجد وکیلمسجد وکیل در دل بازار وکیل این مجموعه تاریخی وکیل به فرمان کریم خان زند ساخته شده
سردرب مسجد اماممهرداد زینلیانمهرداد زینلیانسردرب مسجد امامشاهکار باشکوه معماری اسلامی در اصفهان
 پوشش محلی عدنان مرادیعدنان مرادی پوشش محلی چوخه و رانک و فقیانه و کلاو دسمال
مسجد امیر چخماقمحمد رزازانمحمد رزازانمسجد امیر چخماقمسجد امیر چقماق که در تاریخ‌های یزد به نام مسجد جامع نو و یا مسجد دهوک نیز خوانده شده‌است در دوره تیموری به همت امیرجلال‌الدین چقماق شامی حاکم یزد از امراء و سرداران و مقرب درگاه شاهرخ و همسرش ستی فاطمه خاتون احداث شده‌است. این مسجد در سال ۸۴۱ هـ. ق به پایان رسید. از حیث زیبایی، وسعت، اهمیت و اعتبار بعد از مسجد جامع شهر قرار دارد.
مسجد آقا بزرگ کاشانمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانمسجد آقا بزرگ کاشانمسجد و مدرسه آقا بزرگ کاشان بنای مسجد و مدرسه آقابزرگ یكی از باشكوهترین و زیباترین مساجد دوره قاجار در ایران به شمار می آید. این بنا در خیابان فاضل نراقی کاشان واقع شده است.
دروازه های قدیمیعدنان مرادیعدنان مرادیدروازه های قدیمییکی از ویژگیهای مردم در زمان گذشته توجه به زیبایی بناها و منازل شخصی بوده...
امامزاده هاشم گیلانعلیرضا رستمیعلیرضا رستمیامامزاده هاشم گیلانامامزاده هاشم گیلان که در اتوبان قزوین رشت قرار دارد.
ضریح امامزادگان آق امامحسن  گنجیحسن گنجیضریح امامزادگان آق امامضریح امامزادگان آق امام آزادشهر
پیربادحسن  گنجیحسن گنجیپیربادپیرباد نوده آزادشهر
راهدار ابیانه ای کهنعلی امیرپورعلی امیرپورراهدار ابیانه ای کهنروستای زیبای راهدار واقع در 42 کیلومتری مسیر شوشتر مسجد سلیمان با قدمتی کهن و بافتی روستایی بی شک در دل پر گهر خود داستانی از قدرت شگفت پیشینیان ما را...
پوشش محلی پاوهعدنان مرادیعدنان مرادیپوشش محلی پاوهلباس و پوشش مردان پاوه شامل چندین قسمت می باشد که شامل دستار یا پوشش سر فرجی(کوله بال)که از نمد ساخته می شود چوخه و رانک( کوا و پانتول) که شلوار و نوی...
روستای هیرویعدنان مرادیعدنان مرادیروستای هیرویروستای هیروی از توابع پاوه و در 20کیلومتری پاوه و در کنار رودخانه سیروان قرار دارد این روستا به علت داشتن هوای گرم و مرطوب برای کاشت زیتون از بهترین م...
روستای خانقاهعدنان مرادیعدنان مرادیروستای خانقاهروستای زیبای خانقاه در 2کیلومتری شهر زیبای پاوه در استان کرمانشاه قرار دارد این روستا با معماری ویژه خود قبله عکاسان و نقاشان است درب و پنجره ای چوبی ...
پاوهعدنان مرادیعدنان مرادیپاوهیکی از فصل هایی رویایی و هزار رنگ پاییز است در این فص به علت وجود درختان متنوع در پاوه برگ هایی هزار رنگ این درختان تنوع خاصی به مناظر دیدنی و بکر شهر...
روستای زلانعدنان مرادیعدنان مرادیروستای زلانروستای زلان یکی از مناطق دیدنی و زیبای شهرستان جوانرود می باشد روستای با طبیعت بکر در فصل بهار یکی از دیدنی ترین نقاط استان کرمانشاه می باشد این روستا...
پل بزرگ لالیاحمد خراسانی پل بزرگ لالیبزرگترین پل کابلی در خاورمیانه در شهرستان لالی
روستای تاریخی كندوانمحمدحسین حدادی محمدحسین حدادی روستای تاریخی كندوانآذر بایجان شرقی - اسكو _ روستای صخره ای كندوان
بازیهای محلی روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیبازیهای محلی روستای خان آبادبا زی های محلی قائم بوشک- اتک متک – اهم ابر –توپ دو –خرسوز - چوچو –کمربند بازی – کلاه پرک – لپر بازی – شاه دزد بازی –پرتا پیک - چسنک بازی – چرق چر...
پوشش محلی روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیپوشش محلی روستای خان آبادنوع پوشش ولباس مردم روستای خان آباد: الف) پوشش زنان: به گفته یکی از خانم های مسن ساکن در روستای خان آباد ،زنان روستا در گذشته ها حدود نیم قرن پ...
نقش جهانبابک ارجمندیبابک ارجمندینقش جهانپانورامای (كروی) 360 درجه میدان نقش جهان
مسجد جامع یزدسعید موحدیسعید موحدیمسجد جامع یزدمسجد جامع یزد طی حدود صد سال و در سه دوره تاریخی بنا شده است
مسجد امام یا مسجد جامع عباسیمحمد رزازانمحمد رزازانمسجد امام یا مسجد جامع عباسیاین مسجد چهار ایوانی نشانه قدرت و عظمت پایتخت اصفهان در دوره حکومت صفویان بوده است
مسجد شیخ لطف اللهمحمد رزازانمحمد رزازانمسجد شیخ لطف اللهاین مسجد شاهکار تناسبات معماری و تزئینات کاشی کاری است و جزء نفیس ترین مساجد جهان اسلام شناخته شده است.
مسجد امام یا مسجد جامع عباسیمحمد رزازانمحمد رزازانمسجد امام یا مسجد جامع عباسیاین مسجد چهار ایوانی نشانه قدرت و عظمت پایتخت اصفهان در دوره حکومت صفویان بوده است
مسجد جامع امیرچخماقمحمد رزازانمحمد رزازانمسجد جامع امیرچخماقاین بنای تک ایوانی از آثار ارزشمند دوره تیموری است
تکیه امیرچخماقمحمد رزازانمحمد رزازانتکیه امیرچخماقمجموعه امیر چخماق که یکی از شاخص ترین مجموعه های تاریخی شهر یزد محسوب می شود که تقریبا در وسط بافت قدیمی شهر واقع شده است. این مجموعه با ارزش شامل مسجد، تکیه، بقعه ستی فاطمه، نخل، آب انبار و تکیه امیر چخماق می باشد.
مسجد جامع یزدآرش حمیدیآرش حمیدیمسجد جامع یزدمسجد جامع یزد طی حدود صد سال و در سه دوره تاریخی بنا شده است
مسجد جامع امیرچخماقرضا عطاییمسجد جامع امیرچخماقمجموعه امیر چخماق که یکی از شاخص ترین مجموعه های تاریخی شهر یزد محسوب می شود که تقریبا در وسط بافت قدیمی شهر واقع شده است. این مجموعه با ارزش شامل مسجد، تکیه، بقعه ستی فاطمه، نخل، آب انبار و تکیه امیر چخماق می باشد.
مسجد امام یا مسجد جامع عباسیسید احمد نحویسید احمد نحویمسجد امام یا مسجد جامع عباسیاین مسجد چهار ایوانی نشانه قدرت و عظمت پایتخت اصفهان در دوره حکومت صفویان بوده است
مسجد امام یا مسجد جامع عباسیسید احمد نحویسید احمد نحویمسجد امام یا مسجد جامع عباسیاین مسجد چهار ایوانی نشانه قدرت و عظمت پایتخت اصفهان و حکومت صفوی بوده است
مسجد شیخ لطف اللهسید احمد نحویسید احمد نحویمسجد شیخ لطف اللهاین مسجد شاهکار تناسبات معماری و تزئینات کاشی کاری است و جزء نفیس ترین مساجد جهان اسلام شناخته شده است.
عشایر آذربایجان غربیمحمد  ارجمندیمحمد ارجمندیعشایر آذربایجان غربیاستان‌ آذربایجان‌ غربی‌ جلوه‌های‌ روستایی‌ و عشایری‌ ویژه‌ای‌ دارد كه‌ در نوع‌ خود واجد ارزش‌های‌ ایرانگردی‌هستند. روستاهای‌ مراكان‌، بند، سیه‌ چشمه‌،...
عشایر لرشاپرک اعتضادیعشایر لرطوایف لرستان در یك تقسیم بندی به دو بخش لر و لك تقسیم می شوند كه از نظر لهجه, سنن, آداب و رسوم و برخی مسایل مذهبی با یك دیگر تفاوت دارند. ایلات و طوای...
عشایر کردشاپرک اعتضادیعشایر کردعشایر كرد از زمان های گذشته در شمالی ترین بخش زاگرس در محدوده استان های آذربایجان غربی و كردستان پراكنده شده اند كه امروزه برخی از آن ها در كوهستان ها...
مسجد شیخ لطف اللهشاپرک اعتضادیمسجد شیخ لطف اللهاین مسجد شاهکار تناسبات معماری و تزئینات کاشی کاری دوره صفوی است و جزء نفیس ترین مساجد جهان اسلام شناخته شده است.
مسجد شیخ لطف اللهشاپرک اعتضادیمسجد شیخ لطف اللهاین مسجد شاهکار تناسبات معماری و تزئینات کاشی کاری است و جزء نفیس ترین مساجد جهان اسلام شناخته شده است.
مسجد امام یا مسجد جامع عباسیشاپرک اعتضادیمسجد امام یا مسجد جامع عباسیاین مسجد چهار ایوانی نشانه قدرت و عظمت پایتخت اصفهان در دوره حکومت صفویان بوده است