ورود
ارسال پست
جستجو
سرچشمه
جاذبه ها
وبلاگ
جشنواره ها
نقشه ایران
ارسال پست
علیرضا رستمی
روستای لپه سرا در لباس پاییز
علیرضا رستمی
برف در روستای لپه سرا
برف در روستای لپه سرای گیلان در عید 93
مجید حاجی پور
روستای لپه سرا از منظری دور
نمایی دور از روستای زیبای لپه سرا
دریاچه کویر
کاروانسرای شاه عباسی - قصر بهرام - ده نمک گرمسار
ساخت کاروانسرا در مسیر جادههای مهمی که از این منطقه میگذشتند
حسن صفری
رصدگاه سه قلعه
منطقه سه قلعه دارای ابر ناكی بسیار كم و در نتیجه تعداد شب هایی با آسمان صاف در حدی بسیار فراتر از نیاز متعارف ستاره شناسان آماتور می باشد. تجربیات موجود در شب های رصدی برگزار شده در این مكان، از جمله نهمین رقابت رصدی مسیه ایران، گویای آن است كه در زمانی كه به علت طوفان و گرد و غبار امكان رصد ستارگان در نقاط مجاور این رصدگاه وجود ندارد، ستاره شناسان آماتور شبی پر ستاره و رصدی به یاد ماندنی را در این مكان تجربه می كنند. این مکان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی برای رصد ستارگان به بهشت منجمان معروف است.
نادر چقاجردی
نقش برجسته سراب بهرام
“نقش برجسته ها، راویان مصور تاریخ اند.”
نادر چقاجردی
تنگه دار
تنگه دار دره ای باریک و زیبا در جنوب روستای خشکسرا واقع در جنوب شهرهای چالوس و نوشهر و کمربندی آنهاست. وجه تسمیه این تنگه به علت وجود تعداد زیاد درختان در ارتفاعات اطراف آن و همچنین گونه های مختلف سرخس و پر سیاوشان داخل آن است به گونه ای که آویزان بودن تعداد زیادی شاخه و ریشه های درختان از دیواره های تنگه شما را به یاد تارزان و طناب بازی های او خواهد انداخت.
حسن صفری
دشت لاله بسطاق
یكی از جاذبه های گردشگری شهرستان سرایان دشت لاله های رنگارنگ روستای بسطاق است. این دشت در كنار محور بیرجند سرایان قرار دارد و زیبایی خاصی به دشت بسطاق داده و تراوت و شادابی بهار در این دشت موج می زند
حسن صفری
باغستان چرمه
منطقه سرسبز و دیدنی و با آب و هوایی سرد و معتدل در ارتفاعات شمال شهر سرایان و واقع در روستای چرمه می باشد که علاوه بر داشتن آب و هوای عالی و مناظر دیدنی ، دارای بافت تاریخی کوهپایه ای می باشد و همچنین آثار تاریخی شامل آسیاب آبی کربلائی حسن که در حال حاضر نیز فعال می باشد و آسیاب های آبی متعدد دیگر به همراه قلعه بادنگ که بر فراز یکی از ارتفاعات شمال روستا واقع گردیده مناظر زیبا و دیدنی را به وجود آورده است.
عدنان مرادی
سراب روانسر
سراب یاوری روانسر
مظفر کشاورزمحمدیان
کاروان سرای مرنجاب
خالد محمدی
سراب جابری ( جاوری ) روانسر
سراب جابری (جاوری) که در دامنه کوه ماه زرد ودر ورودی شهر روانسر در مسیر جاده روانسر – کرمانشاه قرار دارد وآبدهی آن 50تا 500 دبی در ثانیه می باشد ومنابع مهم مصرف کشاورزی در منطقه ویکی از نقاط گردشگری روانسر می باشد .
41 نتیجه
1 از 4
2
3
سینا پسران افشاریان
حمیدرضاسراج
مهرداد سراجی
شهلا سراوانی
سراج آذرگشب
سراج آذرگشب
اسماعيل تجلي سراواني
حمید رضا حبیبی محب سراج
8 نتیجه
وب سایت ما جهت ارایه خدمات از کوکی استفاده می کند. جهت آشنایی با قوانین ما اینجا کلیک کنید!
آگاه هستم!
© 2021 Boomlog
بوم لاگ فارسی
رسانه دیجیتال
خدمات
وبافزار مدیریت محتوا
راهکار فروشگاه آنلاین
سرویس تبلیغات هوشمند
میزبانی داده ها
تولید محتوا
فروشگاه آنلاین
عطاری آنلاین
پمبافت
فروشگاه اینترنتی بانوان
صنایع دستی چوبی
هیمه
بوم لاگی ها
اطلاعات گردشگری ایران
دریاچه کویر
نشریه آنلاین فارسی کانادا
وب نامه هوم
رهبین
وایامدیا - پرورش ایده ها
VIRAWARE™ SMART SOLUTION
راهکار تقویت چرخه تولید و فروش