نان ساجی

  • نان ساجی
  • نان ساجی
نان ساجی عمدتاً از آرد سبوس دار تهیه میگردد. پزشکان اتفاق‌نظر دارند که سبوس مهم‌ترین راه درمان طبیعی یبوست به شمار می‌رود. جلوگیری از یبوست نیز از بروز بواسیر، التهاب دیورتیکول (کیسه‌ای مدور به اشکال و اندازه‌های مختلف است که در جدار داخلی روده ایجاد می‌شود)، سرطان کولون، شقاق، فیستول، شکاف بافت معده و عفونت‌های دستگاه گوارش (که غالبا در میان افراد مسن مشاهده می‌شود) پیشگیری می‌کند. با توجه به مصرف بالای نان در ایران توجه به نوع پخت و آرد مورد استفاده بسیار مهم است. نانی که از آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود و با خمیر مایه و بدون استفاده از جوش شیرین به عمل می‌آید و با حرارتی ملایم، یکنواخت و شعله غیرمستقیم پخته می‌شود، سالم‌ترین نان‌ است.tebyan.netسیدمراد | يكشنبه 9 آبان 1395
تقی درود بر شمادوشنبه 10 آبان 1395 | 5 سال پیش
نمای ایران سپاسدوشنبه 1 آذر 1395 | 5 سال پیش
عدنان دست مریزاديكشنبه 10 بهمن 1395 | 5 سال پیش
واژه کلیدینانساجیسبوس
سیدمراد خاموشیسیدمراد خاموشیهموند از چهارشنبه 10 شهريور 1389