حلیم پزی سنتی فین

  • حلیم پزی سنتی فین
  • حلیم پزی سنتی فین
  • حلیم پزی سنتی فین
در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین دهه اول محرم در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روشی خاص تهیه میشود به جای دیگ از جم (خمره) استفاده میشود خمره کوزه ای بزگ و سفالی است به اندازه تقریبی یک متری بلندی و بیضی شکل که بدنه بیرونی ان بخاطر جلوگیری از شکستن هنگام حرارت دیدن کاملا با لایه ضخیمی از گل میپوشانند و به تعداد پنج یا شش جم یک جا به روشی که در عکس مشاهده میکنید کار میگذارند و طبخ حلیم در ان صورت میپذیرد عکس از علی اصغر شعبانیعبدل | يكشنبه 3 آبان 1394
عطاءاله موفق باشید. یادش بخیر بسیار عالیستدوشنبه 4 آبان 1394 | 6 سال پیش
نمای ایران سپاسدوشنبه 4 آبان 1394 | 6 سال پیش
برداشت خرمابرداشت خرما فین هرمزگان
برداشت خرما / فینفصل برداشت خرما از نخیلات فین هرمزگان
سنگواره هااین نوع سنگواره و انواع فسیل صدفی در کوههای شمالی فین به وفور یافت میشود
سرگذشت گلهای نر خرمااز غلاف گلها یا همان تارونه عرق تارونه گرفته میشود . از خود گلها برای گرده افشانی نخیلات استفاده میشود . گرده نخل را پس از تکانیده درون یک سینی مثل قوتو با قاشق می خوریم خوشمزه است
کپر kapar - فین هرمزگانکپر خانه مردم قدیم بوده و هنوز هم در مناطقی منازل کپری وجود دارد و از آن استفاده میکنند
واژه کلیدیحلیمپزیسنتیفین
عبدل شعبانیعبدل شعبانیهموند از پنجشنبه 4 خرداد 1391بازنشسته (سخت افزار) - فین هرمزگان بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی