مسجد تاریخانه دامغان کهنترین مسجد ایرانبابک ارجمندیبابک ارجمندیمسجد تاریخانه دامغان کهنترین مسجد ایرانمسجد تاریخانۀ دامغان یکی از کهن‌ترین مساجد ایرانی ست. پژوهشگرانی بر این نظر هستند که بنای اصلی متعلق به دوران پارتیان یا ساسانیان است که با ظهور و گسترش اسلام، به مسجد تبدیل شده است.
روستای تاریخی لکان ( شهرستان خمین)محمد حمزه لوروستای تاریخی لکان ( شهرستان خمین)روستای تاریخی لکان در کنار کوه های الوند لکان ٬نسار و پرگز قرار گرفته و به همین دلیل از آب و هوای بسیار لطیفی در تابستان بهره مند است. لکان دو اثر تاریخی ثبت شده در میراث فرهنگی دارد.
موزه مردم شناسی شهرستان زیبای اوزسیدحسین رضوانیسیدحسین رضوانیموزه مردم شناسی شهرستان زیبای اوزاِوَز (که در گویش محلی با نام اَوَز شناخته می‌شود) شهری است در جنوب استان فارس. اوز در ۴۰ کیلومتری شمال غربی لار و ۳۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز در دشتی میان دو رشته کوه از دنبالهٔ کوه‌های زاگرس جنوبی واقع شده و ارتفاع آن از سطح دریا ۹۸۶ متر است.
نمایی  از شهرستان نطنزمجتبی ملانظرمجتبی ملانظرنمایی از شهرستان نطنزشهرستان نطنز از شهرستان‌های استان اصفهان
نقشه شهرستان نطنزمجتبی ملانظرمجتبی ملانظرنقشه شهرستان نطنزشهرستان نطنز از شهرستان‌های استان اصفهان
نقشه شهرستان نطنزمجتبی ملانظرمجتبی ملانظرنقشه شهرستان نطنزشهرستان نطنز از شهرستان‌های استان اصفهان
روستای رضی از شهرستان رامیان استان گلستانحسن  گنجیحسن گنجیروستای رضی از شهرستان رامیان استان گلستانروستای رضی از توابع شهرستان رامیان استان گلستان با آب و هوای خوش
شهرستان روانسر در دوره آشور یکی از پایگاه های این دولت بین النهرینی بودهخالد محمدی شهرستان روانسر در دوره آشور یکی از پایگاه های این دولت بین النهرینی بودهشهرستان روانسر بعنوان دروازه اورامانات در دوره آشور یکی از پایگاه های این دولت بین النهرینی بوده که به آن نیکور می گفتند و کارگزاران دولت آشور خراج جمع آوری شده از منطقه را به دولت آشور می فرستادند.
نمایی از ورودی جنوبی شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدینمایی از ورودی جنوبی شهرستان لندهلنده مرکز شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد است. این شهر از قدیمی‌ترین شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمداست، به طوری که در سال ۱۳۰۵ با نام بخش ثلاث و زیر نظر فرمانداری کل بهبهان اداره می‌شد. تا قبل از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران، لنده توسط خوانین ایل طیبی اداره می‌شد. بقایای قلعه حکومت خوانین در بخش ثلاث (نام قبلی بخش لنده) همچنان وجود دارد. لنده قصبهٔ مرکز دهستان طیبی گرمسیری بخش کهگیلویه ٔ شهرستان بهبهان، واقع در ۷۲۰۰۰ گزی شمال شوسهٔ بهبهان به آغاجاری. کوهستانی، گرمسیر مالاریائی و دارای 11670تن سکنه.
گذر رود خانه سیروان در پایین دست  روستای هیروی/ شهرستان پاوهمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادگذر رود خانه سیروان در پایین دست روستای هیروی/ شهرستان پاوههر چند تصویر غالب وعناصر برجسته در این تصویر، بیشتر روی روستا ی هیروی در نزدیکیهای شهر نوسود و منتهی الیه پاوه را بیشتر نشان می دهند
دریاچه ریبای برم الوان جاذبه ای در نزدیکی شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدیدریاچه ریبای برم الوان جاذبه ای در نزدیکی شهرستان لندهتالاب برم الوان در موقعیت جغرافیایی N310034 E501428 در استان کهگیلوییه و بویراحمد قرار دارد.در 40 کیلومتری شهر لیکک بهمئی ، دهستان سرآسیاب یوسفی واقع شده است . آب آن دائمی است و ارتفاع آن از سطح دریا 1100 متر می باشد . مساحت این دریاچه 15 هکتار و حداقل عمق آب آن 12 متر و حداکثر 30 متر می باشد .
طبیعت زیبای منطقه موگرمون شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای منطقه موگرمون شهرستان لندهمنطقه موگرمون در فاصله 10-15 کیلومتری ضلع شرقی شهرستان لنده قرار دارد شامل روستاهای بنه علیاری(ده غندی) –دشت ناصری(قنبری)- راوک(علی برات)- نهضت- تل قلعه(ده تل)- گرداب سفلی و علیا- وحدت(گلال)مله قاشکمری-مله آبگاهون-مورجن-ده نسه ودلکون می باشد.
طبیعت زیبای شهرستان لنده روستای ایدنک در ایام بهارحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای شهرستان لنده روستای ایدنک در ایام بهارروستای ایدنک در ۵ کیلومتری شهر لنده در بخش لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران واقع شده است. این روستا دارای ۳ هزار نفر جمعیت می‌باشد که اکثرآنهاازطایفه کرایی هستند.تعدادی از اهالی رانیز سادات تشکیل می‌دهند.در این روستا که رودخانه مارون از وسط آن عبور می‌کند برنج و غلات کشت می‌شود و باغ‌های میوه آن فراوان است .
87 نتیجه 12 از 634