نان محلی رختهعبدل شعبانیعبدل شعبانینان محلی رختهرخته نانی است درگویش هرمزگان که بعضی از مناطق انرا رگاگ و بعضی تومشی مینمامند
نان ساجیسیدمراد خاموشیسیدمراد خاموشینان ساجینان ساجی از دیرباز در استان کرمانشاه توسط زنان خانه دار و سخت کوش پخت می شده و اکنون هم در بعضی از مناطق استان مردم از این نان مصرف می کنند.
شروع فصل تولید قره قوروت در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیشروع فصل تولید قره قوروت در روستای خان آبادهرساله در اوایل تیرماه و هم زمان با گرم شدن هوا، بانوان روستای خان آباد اقدام به تهیه قره قوروت آفتابی می کنند
شروع فصل تولید کشک خشک در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیشروع فصل تولید کشک خشک در روستای خان آباداواسط تیرماه،همزمان با گرم شدن هوا و بالا رفتن کیفیت شیر به علت مصرف دامها از علوفه تازه ،تهیه کشک در روستای خان آباد آغاز می شود.
چغاله انبهعبدل شعبانیعبدل شعبانیچغاله انبهفصل ترشی انبه در هرمزگان و مناطق جنوبی ایران
حلیم پزی سنتی فینعبدل شعبانیعبدل شعبانیحلیم پزی سنتی فیندر ایام سوگواری اباعبدالله الحسین دهه اول محرم در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روشی خاص تهیه میشود...
کلیچه نانی/ پاوهمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادکلیچه نانی/ پاوهکلیچه نانی یکی از نانهای خوشمزه، با کیفیت عالی که ترکیباتی است از دوشاب (شیره توت) جهت زنگ و مزه ، خمیر ، زوغن مایع ویا روغن کرمانشاهی، (روغن حیوانی) شکر ، گاها شیر وترکیبات جزئی دیگر . این نوع نان یا شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی می باشد .پخت آن در هر شرایطی وجود دارد .ولی بر روی هیزم وآتش در درون باغ مزه وکیفیت آنرا می افزاید.
امیر صادقیامیر صادقیتحلیل مردم‌شناختی خوراك در هورامان،‌ طبیعت و فرهنگغذاهایی كه مردم از میان خوراك‌هایی كه در دسترس‌شان قرار دارد انتخاب می‌كنند، شیوه‌ی آماده كردن آنها برای مصرف و اهمیتی كه برای غذا خوردن و آداب آن قائل می‌شوند، بسیاری از ویژگی‌های جوامع‌شان را منعكس می‌كند. مهم‌ترین كاركرد غذا، استفاده از آن در رفع نیازهای زیستی است، اما شیوه‌ی رفع این نیاز بُعد فرهنگی به خود می‌گیرد به نحوی كه انتخاب مواد اولیه‌ی غذا، شیوه‌ی پخت، شیوه‌ی خوردن، ذائقه و بسیاری موارد دیگر برگرفته از فرهنگ است. از طرفی دیگر، شرایط محیطی و طبیعت هر منطقه‌ای، مواد غذایی مشخصی را به رژیم
کفتهمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادکفتهدر فصول بهار یا هر فصل دیگری، ضمن رفتن به کوهپیمایی و پیاده رویی شدید، با خوردن این غذای سالم و صد درصد طبیعی خستگی از تن انسان بدر می رود
نان محلی - رختهعبدل شعبانیعبدل شعبانینان محلی - رختهدر فین هرمزگان به این نوع نان رخته rekhta گفته میشود و در برخی مناطق هرمزگان نان رگاگ میگویند
حلیمعبدل شعبانیعبدل شعبانیحلیمحلیم در فین بطور خاصی تهیه میشود و انرا در ظروف سفالی که به ان خمره گفته میشود پخت میکنند و در مراسم ماه محرم هنوز به این سبک تهیه میشود
محصولات جنگلی ماسولهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمحصولات جنگلی ماسولهتحفه خوشمزه ای برای گردشگران در بازار ماسوله
نان محلی بالاتابهعبدل شعبانیعبدل شعبانینان محلی بالاتابهنان بالاتابه در مناطقی از هرمزگان پخت میشود که در فین به آن بالاتابه میگویند این نان صبحانه و داغ صرف میشود
غذاهای محلی استان گیلانمحمد  ارجمندیمحمد ارجمندیغذاهای محلی استان گیلان---انار پیچ مواد بكاررفته: گوشت چرخ كرده - گردوی آسیاب شده- رب انار- نمك و فلفل و زردچوبه- روغن برای سرخ كردن- سبزی معطر(جعفری- اسفناج- تره -نعناع- گ...
غذاهای محلی استان مازندرانمحمد  ارجمندیمحمد ارجمندیغذاهای محلی استان مازندران---ترشی تره مواد بكاررفته: سبزی آش شامل اسفناج ،جعفری، تره ، گشنیز - برنج - تخم مرغ - سیر - ترشی، آبغوره یاآب نارنج - فلفل وزرد چوبه به میزان لازم ...
15 نتیجه