نان محلی بالاتابهعبدل شعبانیعبدل شعبانینان محلی بالاتابهنان بالاتابه در مناطقی از هرمزگان پخت میشود که در فین به آن بالاتابه میگویند این نان صبحانه و داغ صرف میشود
غذاهای محلی استان گیلانمحمد  ارجمندیمحمد ارجمندیغذاهای محلی استان گیلان---انار پیچ مواد بكاررفته: گوشت چرخ كرده - گردوی آسیاب شده- رب انار- نمك و فلفل و زردچوبه- روغن برای سرخ كردن- سبزی معطر(جعفری- اسفناج- تره -نعناع- گ...
غذاهای محلی استان مازندرانمحمد  ارجمندیمحمد ارجمندیغذاهای محلی استان مازندران---ترشی تره مواد بكاررفته: سبزی آش شامل اسفناج ،جعفری، تره ، گشنیز - برنج - تخم مرغ - سیر - ترشی، آبغوره یاآب نارنج - فلفل وزرد چوبه به میزان لازم ...
15 نتیجه 12 از 2