گنبد کاووسجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیگنبد کاووسشهر کنونی به سال ۱۳۰۵ هجری شمسی، در دوران سلسله پهلوی به‌دستور رضاشاه بنیان نهاده شد و به سپاس از قابوس بن وشمگیر نام آن را گنبد قابوس (که اکنون به گنبد کاووس تغییر یافته‌است) نهادند. نقشه اصلی این شهر توسط کارشناسان آلمانی، مطابق با اصول شهرسازی طراحی شد و از اینرو خیابانهای متقاطعی داشته و با الگوی شطرنجی فاقد معابر تنگ و قدیمی است.
گنبد کاووسجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیگنبد کاووسگنبَدِ کاووس (یا گنبد قابوس) مرکز شهرستان گنبد کاووس در استان گلستان ایران است که جمعیت آن براساس سرشماری سال ۱۳۹۰، در حدود ۱۴۴٬۵۴۶ نفر بوده‌است.[۷] این شهر به خاطر دارا بودن یکی از بلندترین برج‌های آجری دنیا با همین نام که در قرن یازدهم میلادی بنا شده‌است، معروف است.(ویکی پدیا)
قبرستان باستانی کنار آرامگاه خالد نبیجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیقبرستان باستانی کنار آرامگاه خالد نبیقبرستانی باستانی با سنگ قبرهای ایستاده به شکل صلیب و میل
آرامگاه عالم باباجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیآرامگاه عالم باباآرامگاه عالم بابا پدر همسر خالد نبی (ع)
آرامگاه چوپان آتاجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیآرامگاه چوپان آتاچوپان اتا یکی از یاران خالد نبی (ع) بوده که آرامگاهش بر فراز قله ای در کنار آرامگاه خالدنبی(ع) قراردارد.
آرامگاه خالد نبی (ع)جمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیآرامگاه خالد نبی (ع)آرامگاه خالد نبی (ع) در استان گلستان
پل ورسکجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیپل ورسکپل ورسک در مسیر راه آهن تهران شمال
آرامگاه و زیارتگاه سید مظفر بندرعباسعبدل شعبانیعبدل شعبانیآرامگاه و زیارتگاه سید مظفر بندرعباسامامزاده سید مظفر از نوادگان امام موسی کاظم (ع ) مدفون در بندرعباس زیارتگاه اهل دل
نقش های متعدد زیگورات در مركز ایران ( تیمره) همگون با سازه های نیایشی جهان !محمد ناصری فردمحمد ناصری فردنقش های متعدد زیگورات در مركز ایران ( تیمره) همگون با سازه های نیایشی جهان !سنگ نگاره ها، كهن ترین آثار بجا مانده از بشرند كه عمر بعضی از آنها در ایران به 40000 سال می رسد؟!
مسجد جامع قاینمحمود طالبی محمود طالبی مسجد جامع قایناین مسجد بنایی است بسیار قدیمی و درنهایت شکوه و جلال که علاوه بر روحانیت معنوی دارای ظاهری دلچسب و فرح انگیز است.امروز با گذشت 1100سال همچنان این بنا بلندترین عمارت قائن می باشد.
تپه های تاریخی روانسرخالد محمدی تپه های تاریخی روانسردر ابتدای مسیر ورود جاده کرمانشاه به شهرستان روانسر در حدود 450 متری از جنوب جاده اصلی شهر، تپه های سه گانه متصل به هم وجود دارند که در نزد مردم منطقه به نام تپه موسی معروف می باشند.
دخمه روانسرخالد محمدی دخمه روانسردخمه روانسر (گور صخره‌ای) یا تاق فرهاد در دیواره کوهی در حاشیه سراب روانسر واقع است که به دوره هخامنشی باز می‌گردد. این دخمه شامل یک اتاقک کوچک است که ورودی آن به سمت شرق و مشرف به رودخانه وشکه رو( خشک رود) و دشت های باشوکی است.
شهرستان روانسر در دوره آشور یکی از پایگاه های این دولت بین النهرینی بودهخالد محمدی شهرستان روانسر در دوره آشور یکی از پایگاه های این دولت بین النهرینی بودهشهرستان روانسر بعنوان دروازه اورامانات در دوره آشور یکی از پایگاه های این دولت بین النهرینی بوده که به آن نیکور می گفتند و کارگزاران دولت آشور خراج جمع آوری شده از منطقه را به دولت آشور می فرستادند.
1089 نتیجه 111213 از 691415