اصالت - کاخ سعدآباد

مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به مجموعه عمارت‌ها و کاخ‌هایی گفته می‌شود که در دره دربند، شمالی‌ترین و خوش آب و هواترین منطقه تهران در زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار بنا شده‌است. این مجموعه دارای حدود ۱۸۰ هکتار جنگل طبیعی، چشمه‌سارها، قنات‌ها، باغستان‌ها، گلخانه‌ها و خیابان است. این عمارت از شمال با کوه‌های البرز، از شرق با گلاب‌دره، از غرب با ولنجک و از جنوب با تجریش همسایگی دارد. رودخانه جعفرآباد، از وسط محوطه کاخ می‌گذرد. میانگین دمای سالانه این منطقه ۱۲٫۹ درجه سانتیگراد برآورد شده‌است. و در ارتفاع ۱۶۵۰ تا ۱۸۰۰

  • اصالت - کاخ سعدآباد
  • اصالت - کاخ سعدآباد
محمد رزازاندوشنبه 17 فروردين 1394 | 9 سال پیشمجموعه سعدآباد، چهار دوره تاریخی قاجاریه، پهلوی اول و پهلوی دوم و پس از انقلاب ایران را سپری کرده است. سعدآباد در دوره قاجار بنا شد و سکونت‌گاه تابستانی (ییلاق) شاهان این سلسله بوده است. پس از کودتای ۱۲۹۹ و تصرف آن توسط خاندان پهلوی، بناها و عمارت‌های متعددی در آن ساخته شد که بالغ بر ۱۸ کاخ در ابعاد مختلف می‌شوند. هر یک از بناها محل سکونت یکی از افراد دودمان پهلوی بوده است. محمدرضا پهلوی نیز در دهه ۱۳۵۰ در این مکان سکنی گزید. قدیمی‌ترین کاخ این مجموعه، کاخ (کوشک) احمدشاهی بوده‌است، که در دوران اوایل سلطنت او، ساخت آن به پایان رسیده‌است. جدیدترین کاخ این مجموعه نیز کاخ لیلا پهلوی می‌باشد که متعلق به کوچکترین دختر محمدرضا پهلوی بوده‌است. پس از پیروزی انقلاب ۵۷ این مجموعه به شکل موزه درآمد ولیکن کاخ فعلی ریاست جمهوری در جوار این مجموعه قرار دارد. از کاخ ملکه مادر نیز که متعلق به ارگان ریاست جمهوری است برای پذیرایی از مهمانان خارجی استفاده می‌شود.دسته‌بندیباغ ها ، عمارت ها ، کاخ هاتهرانکلید‌واژهمسابقهاصالتکاخسعدآباد15713 بازدید
  • کاخ سعدآبادمجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به مجموعه عمارت‌ها و کاخ‌هایی گفته می‌شود که در دره دربند، شمالی‌ترین و خوش آب و هواترین منطقه تهران در زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار بنا شده‌است. این مجموعه دارای حدود ۱۸۰ هکتار جنگل طبیعی، چشمه‌سارها، قنات‌ها، باغستان‌ها، گلخانه‌ها و خیابان است. این عمارت از شمال با کوه‌های البرز، از شرق با گلاب‌دره، از غرب با ولنجک و از جنوب با تجریش همسایگی دارد. رودخانه جعفرآباد، از وسط محوطه کاخ می‌گذرد. میانگین دمای سالانه این منطقه ۱۲٫۹ درجه سانتیگراد برآورد شده‌است. و در ارتفاع ۱۶۵۰ تا ۱۸۰۰
  • ایستگاه پنجم توچالایستگاه پنجم توچال را مشاهده می‌کنید. برای دسترسی به این مکان از تهران دو راه وجود دارد. یکی تلکابین توچال و دیگری کوهپیمایی حدودا ۳ ساعته برای افراد معمولی.
  • ایذهخوزستان - ایذه
  • بوستان قیطریهصبح زیبای بهاری تهران در بوستان تاریخی قیطریه
  • پل طبیعت تهرانپل طبیعت پل زیبایی‌ست بر روی بزرگراه مدرس که دو بوستان آب و آتش و بوستان طالقانمی را به هم متصل می‌کند.
تپه میل یا آتشکده ریعلیرضا کورش لیتپه میل یا آتشکده ریتپه ميل يا آتشكده ری، مهمترين اثر و بنای باقيمانده از عهد ساسانی است كه بقايای اين بنای عظيم برفراز تپه ای به نام تپه ميل در 12 كيلومتری جنوب شرقی شهر ری به طرف ورامين و در روستای قلعه نو قرار دارد.
عمارت ابراهیم خان در ملاده مهدیشهر - شکارگاه ملادهبابک ارجمندیبابک ارجمندیعمارت ابراهیم خان در ملاده مهدیشهر - شکارگاه ملادهعمارت ابراهیم خان ملاده واقع در شهرستان مهدیشهر و ۵۵ کیلومتری شمال شهمیرزاد، استان سمنان قرار گرفته و با نام شکارگاه ملاده نیز شناخته می‌شود.
بنای مسعودیه تهرانمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانبنای مسعودیه تهراندر مرکز تهران و در لابه لای شلوغیها و ترافیک همیشگی آن، بنایی قرار دارد که با ورود به آن، این شهر شلوغ و زشتی‌هایش را فراموش می‌کنید. این بنای زیبا بنای مسعودیه یا عمارت مسعودیه است که در میدان بهارستان، خیابان ملت جای دارد.
کاخ سرهنگ آبادسپیده اصلانسپیده اصلانکاخ سرهنگ آباداین کاخ در جنوب روستای سرهنگ آباد که روستایی است سر سبز در دل کویر در فاصله ۳۰ کیلومتری جنوب شرقی زواره در منطقه ای کوهستانی و خوش آب و هوا قرار گرفته است. ساخت این باغ توسط سرهنگ مصطفی قلی خان سهام السلطنه از امرای اردستان که مدت سی سال مسئول قراسورانی (ژاندارمی) حدود یزد و کاشان و اردستان به عهده ي وي بوده صورت گرفته است.
بنای تاریخی عباس آبادمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانبنای تاریخی عباس آبادکاخ عباس آباد نطنز، یادگاری از دوران صفویه است که در کنار جاده قدیم نطنز به کاشان قرار دارد.
باغ دولت آباد یزدمونا سلطانیمونا سلطانیباغ دولت آباد یزدایرانیان از گذشته به دنبال تجلی زیبایی و درخشش هرچه بیشتر هنر خود، مخصوصا در معماری بوده و از نمونه‌های بارز آن ساخت و پی‌ریزی باغات زیبا و آفرینش باغهای سرسبز و حیرت‌انگیز خصوصاً در مناطق کویری و خشک و کم آب است.
کاخ هشت بهشتمصطفی ربیعی بهشتیمصطفی ربیعی بهشتیکاخ هشت بهشتکاخ هشت‌ بهشت یک کاخ تاریخی در شهر اصفهان است که در دوران صفویان و در سال ۱۰۸۰ قمری ساخته شده‌است. ساختمان این کاخ در دو طبقه در میان باغی بزرگ بنا شده‌است. سبک معماری این بنا به شیوه اصفهانی است.
باغ موزه نگارستانمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانباغ موزه نگارستانقصر يا باغ نگارستان بين سال‌هاي ۱۲۲۸-۱۲۲۲ هـ .ق به فرمان فتحعلي‌شاه قاجار، با هدف ايجاد يک مرکز ييلاقي ـ حکومتي در خارج از دارالخلافه تهران ساخته شد. به دليل وجود نقاشي‌ها و نگاره‌هاي متعددي از فتحعلي‌شاه و درباريان او در ساختمان‌هاي مختلف، اين باغ به نگارستان شهرت يافت.
عمارت سرهنگ آباد یا کوشکدریاچه کویر دریاچه کویر عمارت سرهنگ آباد یا کوشککوشک یا کاخ سرهنگ‌آباد موسوم به چهلستون در جنوب روستای سرهنگ‌آباد در ۳۰ کیلومتری جنوب شرق زواره قرار دارد.
آسورمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانآسورروستایی در دل ارتفاعات سر به فلک کشیده البرز مرکزی
كاخ اردشیر ساسانی فیروز آبادنادر چقاجردینادر چقاجردیكاخ اردشیر ساسانی فیروز آبادكاخ اردشیر ساسانی با ابعاد ۵۹ در ۱۲۵ متر كه نخستین بنای تاق دار ساسانی محسوب می شود، در دو کیلومتری شمال شهر فیروزآباد قرار دارد.
کاخ ساسانی سروستاننادر چقاجردینادر چقاجردیکاخ ساسانی سروستانکاخ ساسانی سروستان در ۷.۵ کیلومتری جنوب شهر سروستان در استان فارس قرار دارد.
کوشک اردشیر ساسانینادر چقاجردینادر چقاجردیکوشک اردشیر ساسانیبا توجه به شواهد و بقایای مخروبه بناهای باقیمانده در دشت پُشت پَر (بُزپَز یا بسپر) ، شهری بزرگ با معماری خاص زمان ساسانیان قرار داشته که احتمالا با شهرهای واقع در مسیر فیروزآباد به بیشابور در ارتباط بوده است. مشهود ترین نمونه از بقایای این شهر باستانی، بقایای بنایی ساخته شده از قلوه سنگ است که به کوشک اردشیر ساسانی معروف میباشد.
غار رودافشاننادر چقاجردینادر چقاجردیغار رودافشاندهانه غار رود افشان بر بالای ارتفاعات جنوب شرقی روستای رود افشان در ارتفاع تقریبی 1920 متر از سطح دریا در دامنه کوه روبروی پارکینگ قرار داشته و به دهان نهنگی عظیم الجثه میماند که برای بلعیدن شما گشوده شده است.
خانه آقازادهمظفر کشاورزمحمدیانمظفر کشاورزمحمدیانخانه آقازادهخانه آقازاده در شهر ابرکوه
دماوندبابک ارجمندیبابک ارجمندیدماوندای دیو سپید پای در بند ، ای گنبد گیتی ای دماوند
عمارت ملکآرام آرمانهعمارت ملکعمارت ملک مجموعه ساختمانی تاریخی واقع در بخش مرکزی شهرستان بوشهر یکی از آثارهای تاریخی و از نقاط دیدنی استان بوشهر است.
سرو سه هزار ساله روستای طرزآرام آرمانهسرو سه هزار ساله روستای طرزاین سروهای بلند و کهن انسان رو مبهوت قدرت پروردگار میکند
میدان امام اصفهانرحیم زیوریمیدان امام اصفهانمیدان نقش جهان، نگین شهر اصفهان
به یاد شهیدان راه طبیعتبابک ارجمندیبابک ارجمندیبه یاد شهیدان راه طبیعتیکی از عزیزان محیط بان منطقه حفاظت شده لار
دریاچه لارمهرداد زینلیانمهرداد زینلیاندریاچه لارجلوه زیبای طبیعت در شمال شرق تهران
زیبائیهای باغ دولت آباد یزدعبدل شعبانیعبدل شعبانیزیبائیهای باغ دولت آباد یزداین باغ و عمارت بسیار زیبای درون آن چشم نواز و تحسین برانگیز است
کاخ اردشیر بابکاننجمه فرشینجمه فرشیکاخ اردشیر بابکانکاخ اردشیر بابکان پس از 1800 سال همچنان شکوه خود را نشان میدهد.
خانه انتخاب سلطانمجتبی ملانظرمجتبی ملانظرخانه انتخاب سلطاندر سمت جنوب شرق نطنز، محله‌ای به نام افوشته قرار دارد که در بین درختان سرسبز و سر به فلک کشیده، مانند نگینی درخشان و سبز خودنمائی می‌کند...
خانه حاج احمد برزگریمجتبی ملانظرمجتبی ملانظرخانه حاج احمد برزگریدر سمت جنوب شرق نطنز، محله‌ای به نام افوشته قرار دارد که در بین درختان سرسبز و سر به فلک کشیده، مانند نگینی درخشان و سبز خودنمائی می‌کند...
خانه حاج حسین ملانظرمجتبی ملانظرمجتبی ملانظرخانه حاج حسین ملانظردر سمت جنوب شرق نطنز، محله‌ای به نام افوشته قرار دارد که در بین درختان سرسبز و سر به فلک کشیده، مانند نگینی درخشان و سبز خودنمائی می‌کند...
پل طبیعت تهرانمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانپل طبیعت تهرانپل طبیعت پل زیبایی‌ست بر روی بزرگراه مدرس که دو بوستان آب و آتش و بوستان طالقانمی را به هم متصل می‌کند.
باغستان مرکبات و خرما در جنوب استان فارسسیدحسین رضوانیسیدحسین رضوانیباغستان مرکبات و خرما در جنوب استان فارسبهار و انواع رایحه های خوش درختان مرکبات و زیبایی رنگ نخلستان
روستای وردیجآناهیتا الفآناهیتا الفروستای وردیجروستای وردیج واقع در شمال غرب تهران
ساختمان بهنام (دانشگاه هنر اسلامی تبریز)محمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانساختمان بهنام (دانشگاه هنر اسلامی تبریز)ساختمان بهنام یکی از ساختمان‌های تاریخی دانشگاه هنر اسلامی تبریز است.
قله خلنومظفر کشاورزمحمدیانمظفر کشاورزمحمدیانقله خلنوقله خلنو - تیغه های ژاندارک
چشمه تلخ آبمظفر کشاورزمحمدیانمظفر کشاورزمحمدیانچشمه تلخ آبچشمه تلخ آب در دره روستای لالون و در مسیر قله خلنو از قله های البرز مرکزی قرار دارد.
آبشار سنگانفرهاد شيرانفرهاد شيرانآبشار سنگانجاده امام زاده داوود ده سنگان
باغ ارماحمدرضا فتحیاحمدرضا فتحیباغ ارمباغ زیبای اِرم
سقف خونه بروجردی هاسمانه زارعیسمانه زارعیسقف خونه بروجردی هاسقف خانه بروجردی ها در کاشان
گذری  بر خانه باغ های پاوه  /   پشتهمحمد غریب معاذی نژادمحمد غریب معاذی نژادگذری بر خانه باغ های پاوه / پشتههمه شاخصه های شهری و روستایی شهرستان پاوه .چشم نواز و منحصر بفرد می باشند .این بار سری به خانه باغهای پایین دست پاوه ،نزدیک روستای خانقاه .یعنی خانه باغهای پشته می زنیم .اینجا بوی هنر ،خلاقیت ، تاریخ و قدمت می آید ،سنگ سنگ این خانه باغها بوی صلابت واستواری مردان وزنان هورامان را می دهند.
گلپایگان - منطقه ی  تاریخی سعید آباد - خانه ی تاریخی سیفی هاسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان - منطقه ی تاریخی سعید آباد - خانه ی تاریخی سیفی هاخانه ی تاریخی سیفی ها از جمله آثار تاریخی شهرستان گلپایگان است که در بخش سعید آباد واقع شده است .
گلپایگان. منطقه ی سعید آباد . خانه ی تاریخی آقاسید محمد حسین  ماهریسید محمد حسین ماهریگلپایگان. منطقه ی سعید آباد . خانه ی تاریخی آقاخانه ی تاریخی آقا در بخش سعید آباد از توابع شهرستان گلپایگان واقع شده است .
کاخ و باغ شاه در نازدشت - رودان هرمزگانعبدل شعبانیعبدل شعبانیکاخ و باغ شاه در نازدشت - رودان هرمزگانکاخ و باغ مربوط به پهلوی دوم در کردی شیرازی ( نازدشت ) رودان هرمزگان
خانه ی حاج آقا علیمبینا کاشانیانخانه ی حاج آقا علیخانه ی حاج آقا علی رفسنجان
عمارت شهرداری تبریزکسری قربانیعمارت شهرداری تبریزکاخ شهرداری تبریز یکی از بناهای زیبا، مستحکم و دیدنی شهر تبریز است که ساخت آن از سال ۱۳۱۴ تا ۱۳۱۸ خورشیدی و به دستور رضاشاه پهلوی در محل گورستان متروک و مخروبهٔ کوی نوبر با نظارت مهندسان آلمانی و در زمان ریاست شهرداری حاج‌ ارفع‌ الملک جلیلی و با بودجه ۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال انجام شد
خانه طباطبایی ها در کاشاننجمه فرشینجمه فرشیخانه طباطبایی ها در کاشانخانه طباطبایی ها در کاشان خانه ایست با تقارن های فراوان
خانه منوچهری كاشاننجمه فرشینجمه فرشیخانه منوچهری كاشانخانه منوچهری تجربه زندگی ایرانی
خانه بروجردی ها در كاشاننجمه فرشینجمه فرشیخانه بروجردی ها در كاشانخانه بروجردی ها و نقشهای بدیعش
هتل توچالتورج جمالهتل توچالاین هتل در ارتفاع 3545 متری از سطح دریا واقع شده که از این لحاظ مرتفع ترین هتل کوهستانی دنیا است.
ایستگاه پنجم توچالتورج جمالایستگاه پنجم توچالایستگاه پنجم توچال را مشاهده می‌کنید. برای دسترسی به این مکان از تهران دو راه وجود دارد. یکی تلکابین توچال و دیگری کوهپیمایی حدودا ۳ ساعته برای افراد معمولی.
خانه حاج آقا علی از نگاه دیگرآزاده عباسیخانه حاج آقا علی از نگاه دیگربزرگترین خانه خشت و گلی جهان از دریچه کوچک
خانه حاج آقا علیآزاده عباسیخانه حاج آقا علییکی از بزرگترین خانه خشت و گلی های جهان در رفسنجان کرمان
بوستان قیطریهآزاده عباسیبوستان قیطریهصبح زیبای بهاری تهران در بوستان تاریخی قیطریه
خانه عامری كاشان در هوای بارانی بهارنجمه فرشینجمه فرشیخانه عامری كاشان در هوای بارانی بهارخانه عامری ها از قدیمی ترین و زیباترین خانه های كاشان است.
بقعه شیخ صفی الدین اردبیلیمحمد رزازانمحمد رزازانبقعه شیخ صفی الدین اردبیلیآرامگاه شیخ صفی‌الدین اردبیلی یکی از مکان‌های تاریخی و باستانی شهر اردبیل در شمال باختری ایران و از آثار ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو است. در این محوطه علاوه بر مقبره شیخ صفی‌الدین اردبیلی، مقبره‌های شاه اسماعیل اول (نخستین پادشاه صفویه) و همسر شاه اسماعیل (مادر شاه طهماسب) و نیز برخی از مشایخ و صاحب‌منصبان دوران صفوی و نیز کشه‌شدگان جنگ چالدران، قرار دارد.
بقعه شیخ صفی الدین اردبیلیمحمد رزازانمحمد رزازانبقعه شیخ صفی الدین اردبیلیآرامگاه شیخ صفی‌الدین اردبیلی یکی از مکان‌های تاریخی و باستانی شهر اردبیل در شمال باختری ایران و از آثار ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو است. در این محوطه علاوه بر مقبره شیخ صفی‌الدین اردبیلی، مقبره‌های شاه اسماعیل اول (نخستین پادشاه صفویه) و همسر شاه اسماعیل (مادر شاه طهماسب) و نیز برخی از مشایخ و صاحب‌منصبان دوران صفوی و نیز کشه‌شدگان جنگ چالدران، قرار دارد.
بقعه شیخ صفی الدین اردبیلیمحمد رزازانمحمد رزازانبقعه شیخ صفی الدین اردبیلیآرامگاه شیخ صفی‌الدین اردبیلی یکی از مکان‌های تاریخی و باستانی شهر اردبیل در شمال باختری ایران و از آثار ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو است. در این محوطه علاوه بر مقبره شیخ صفی‌الدین اردبیلی، مقبره‌های شاه اسماعیل اول (نخستین پادشاه صفویه) و همسر شاه اسماعیل (مادر شاه طهماسب) و نیز برخی از مشایخ و صاحب‌منصبان دوران صفوی و نیز کشه‌شدگان جنگ چالدران، قرار دارد.
باغ شازدهفاطمه فضلعلیباغ شازدهباغی بسیار زیبا با آب و هوای عالی در 30 کیلومتری شهر کرمان
کاخ سعدآبادمحمد رزازانمحمد رزازانکاخ سعدآبادمجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به مجموعه عمارت‌ها و کاخ‌هایی گفته می‌شود که در دره دربند، شمالی‌ترین و خوش آب و هواترین منطقه تهران در زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار بنا شده‌است. این مجموعه دارای حدود ۱۸۰ هکتار جنگل طبیعی، چشمه‌سارها، قنات‌ها، باغستان‌ها، گلخانه‌ها و خیابان است. این عمارت از شمال با کوه‌های البرز، از شرق با گلاب‌دره، از غرب با ولنجک و از جنوب با تجریش همسایگی دارد. رودخانه جعفرآباد، از وسط محوطه کاخ می‌گذرد. میانگین دمای سالانه این منطقه ۱۲٫۹ درجه سانتیگراد برآورد شده‌است. و در ارتفاع ۱۶۵۰ تا ۱۸۰۰
باغ پرندگان تهرانمحمد رزازانمحمد رزازانباغ پرندگان تهرانباغ پرندگان تهران در شمال‌شرق تهران در دل جنگل لویزان واقع شده است. باغ پرندگان تهران در ۲ فاز طراحی شده است. فاز اول که هم اکنون به بهره برداری رسیده است به نام دشتچر نام گذاری شده است و شامل پرنده‌هایی است که در قفس نگهداری می‌شوند و یا توان پرواز ندارند. فاز دوم که مساحتی کمتر از فاز اول دارد در محدوده شمالی در حال احداث است و آبچر نام دارد. این فاز شامل پرندگانی است که قابلیت پرواز دارند و احتمالاً مشابه آنچه در باغ پرندگان اصفهان وجود دارد توسط تور از خروج پرندگان از آن جلوگیری خواهد شد. زمان احداث
برج میلاد در شبمحمد رزازانمحمد رزازانبرج میلاد در شببرج میلاد شاخص ترین ساختمان شهر تهران با ارتفاع 435 متر ششمین برج بلند تلویزیونی و مخابراتی دنیا در نوع خود است. برج میلاد شامل پی ، ساختمان پای برج (لابی) ، شفت، ساختمان راس و دكل مخابراتی و تلویزیونی است. وزن تقریبی برج حدود 150 هزار تن ، بیشترین قطر سازه رأس 60 متر در تراز280 متری ، حجم بتن ریزی كل پروژه حدود 63 هزار متر مكعب وحجم شیشه مصرفی حدود 17 هزار متر مربع است . كاربری برج تسهیل و گسترش ارتباطات بیسیم (Wireless) در سطح تهران بزرگ ، بهینه سازی و گسترش پوشش رادیو و تلویزیون (VHF/UHF/FM) ، ایجا
برج میلاد در شبمحمد رزازانمحمد رزازانبرج میلاد در شببرج میلاد شاخص ترین ساختمان شهر تهران با ارتفاع 435 متر ششمین برج بلند تلویزیونی و مخابراتی دنیا در نوع خود است. برج میلاد شامل پی ، ساختمان پای برج (لابی) ، شفت، ساختمان راس و دكل مخابراتی و تلویزیونی است. وزن تقریبی برج حدود 150 هزار تن ، بیشترین قطر سازه رأس 60 متر در تراز280 متری ، حجم بتن ریزی كل پروژه حدود 63 هزار متر مكعب وحجم شیشه مصرفی حدود 17 هزار متر مربع است . كاربری برج تسهیل و گسترش ارتباطات بیسیم (Wireless) در سطح تهران بزرگ ، بهینه سازی و گسترش پوشش رادیو و تلویزیون (VHF/UHF/FM) ، ایجا
برج آزادی و فرودگاه مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانبرج آزادی و فرودگاه مهرآبادنمایی از شب های تهران، برج آزادی و فرودگاه مهرآباد
خانه طباطبایی كاشاننجمه فرشینجمه فرشیخانه طباطبایی كاشانخانه طباطبایی ها خانه ای آشنا با نور و آب و آسمان
خانه طباطبایی هامهرداد زینلیانمهرداد زینلیانخانه طباطبایی هاشکوه معماری قاجاریه در قلب کاشان
باغ شاهزادهمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانباغ شاهزادهباغ شاهزاده یا باغ شازده یکی از باغ‌‌های تاریخی ایران است که در حدود ۲ کیلومتری شهر ماهان در جنوب شهر کرمان و در دامنه کوه‌های تیگران واقع شده و مربوط به اواخر دوره قاجاریه است.
كاخ موزه رامسرمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانكاخ موزه رامسركاخ سلطنتی رامسر یا كاخ مرمر یكی از با شكوه ترین آثار بجا مانده از دوران پهلوی می باشد.
گنبد هارونیه مشهدمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانگنبد هارونیه مشهدگنبد هارونیه مشهد، قدیمی ترین بنای به جا مانده از شهر توس
مهمانسرای عباسیمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمهمانسرای عباسیمهمانسرای عباسی یکی از تاریخی ترین و زیباترین هتل های ایران و شهر اصفهان است که معماری آن از معماری دوران صفوی الگو گرفته و همه ساله پذیرای گردشگران زیادی از سراسر جهان است.
ارك تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانارك تبریزارك تبریز یكی از بناهای تاریخی تبریز به سبك معماری آذری می باشد.
خانه مشروطه تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانخانه مشروطه تبریزخانه مشروطه تبریز معروفترین خانه تاریخی شهر تبریز می باشد.
قلعه بابكمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانقلعه بابكقلعه بابك (قلعه جمهور) در 3 كیلومتری شهرستان كلیبر.
برج ساعت تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانبرج ساعت تبریزبرج ساعت (كاخ شهرداری) تبریز واقع در میدان ساعت تبریز می باشد
ائل گلی (شاه گلی)محمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانائل گلی (شاه گلی)ائل گلی (شاه گلی) یكی از مهمترین گردشگاه های شهر تبریز می باشد.