نان محلی بالاتابه

نان محلی بالاتابه
عبدل شعبانیجمعه 8 اسفند 1393 | 9 سال پیشخمیر نان را شب قبل آماده نموده به آن زیره میزنند و صبح با کنده درخت یا ذغال آتش درست میکنند تابه را بار میگذارند و خمیر را با دست روی آن پهن میکنند کمی که نیم پز شد تابه را برگردان میکنند تا سمت دیگر نان مستقیما روی حرارت مستقیم ذغال قرارگرفته و بپزد . مراقب هستند که نسوزد . بعد از پخت به آن مهیاوه و روغن میزنند و داغ داغ صرف میشود. مهیاوه را هم در اینترنت یا فرهنگ فارسی جستجو کنید خواهید یافت . سوسی است که از نوعی ماهی خاص به طرزی خاص تهیه میشوددسته‌بندیغذاهای سنتیهرمزگانکلید‌واژهنانمحلیبالاتابه2730 بازدید
نمای ایران سپاسجمعه 8 اسفند 1393 | 9 سال پیش
بابک عکس و مطلب خوش مزه ای بودجمعه 8 اسفند 1393 | 9 سال پیش
عدنان این طوری نمیشه میام اونجا برامون نون بپزید نه؟شنبه 9 اسفند 1393 | 9 سال پیش
  • کاشت پاجوش خرمانخل خرما از طریق کاشت پاجوش ان تکثیر میشود که پاجوش ها را از بوته اصلی جدا و در مکان دیگری کشت میکنند ولی بعد از انقلاب کشت بافت هم در ازمایشگاه توسط دانشمندان ایرانی حاصل شد نخلهای مقاوم و گونه های مرغوب از طریق کشت بافت هم تکثیر میکنند
  • فین در خواب صبحگاهیفین در آغاز طلوع صبحگاهی سوم فروردین 95
  • خرمابه بار نشستن نخلستانهای خرمای فین - فین باغ شهریست که فقط خرما محصول ان است
  • آبگیرعمق بعضی از این آبگیر ها به بیش از 3 متر میرسد و مردم در قدیم از آب آن ...
  • گنجر / سریشدرختچه ای است چند ساله که تا 2 متر رشد میکند. از شیره آن که از تنه اش تراوش میشود چسب سریش درست میکنند و در کوهستان های فین و مناطقی از جنوب حاجی آباد می روید