قره داغ (ارسباران) در آغاز بهارمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانقره داغ (ارسباران) در آغاز بهارقره داغ یا ارسباران منطقه كوهستانی وسیعی بین شهرستاهای اهر، ورزقان، كلیبر و مشگین شهر هست كه دارای جنگل های بكر و دیدنی و چشم اندازهای زیباست.
آبشار آسیاب خرابهمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانآبشار آسیاب خرابهآسیاب خرابه یكی از مناطق زیبای گردشگری در استان آذربایجان شرقی شهرستان جلفا و در حاشیه رود ارس است.
كاخ موزه رامسرمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانكاخ موزه رامسركاخ سلطنتی رامسر یا كاخ مرمر یكی از با شكوه ترین آثار بجا مانده از دوران پهلوی می باشد.
مراسم پخت ترخینه در روستای خان آباد ( لقینه ترخینه leghineh )تقی قاسمیتقی قاسمیمراسم پخت ترخینه در روستای خان آباد ( لقینه ترخینه leghineh )لقینه leghineh ترخینه ماده اولیه یکی از خوراک های مفید و مغذی به نام آش ترخینه است که معمولا در اواسط فصل تابستان و پس از برداشت محصول گندم تهیه می شود
مراسم تهیه آبغوره در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه آبغوره در روستای خان آبادفصل تابستان شروع فعالیت های بانوان روستایی در راستای تهیه مایحتاج خانواده است.تهیه انواع خشکبار-ترشیجات-و...از جمله این فعالیت هاست.
مراسم تهیه قره قوروت در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه قره قوروت در روستای خان آبادقره قوروت یکی از فرآورده های شیر است بدین صورت که بعد از تهیه کشک که باقی مانده دوغی است
مراسم تهیه کشک محلی در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه کشک محلی در روستای خان آبادکشک از مواد لبنی پر مصرف بانوان روستاییء روستای خان آباد در تهیه خوراک ها و آش های محلی ست.
رودخانه فرعی پشامگ رود - راسک (سرباز)عطاءاله بليده ئيعطاءاله بليده ئيرودخانه فرعی پشامگ رود - راسک (سرباز)انتهای رودخانه پشامگ رود و ورودی آن به رود سرباز
آرامگاه فردوسیمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانآرامگاه فردوسیآرامگاه فردوسی شاعر بزرگ ایران
چند روزی ست هوا سرد شده است گویا ،زمستان در راه است...تقی قاسمیتقی قاسمیچند روزی ست هوا سرد شده است گویا ،زمستان در راه است...زمستان است، مردم دیار من زمستانهای زیادی به یاد دارند.
از آداب فراگشت سال کهنه به سال نو در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیاز آداب فراگشت سال کهنه به سال نو در روستای خان آبادگردگیری و خانه تکانی جهت استقبال از سال نو
رود ارس (آراز)محمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانرود ارس (آراز)رود ارس مهمترین و پرآب ترین رودخانه ایران در منطقه آذربایجان است.
نصف جهان از فراز کوه صفهمهرداد زینلیانمهرداد زینلیاننصف جهان از فراز کوه صفهکوه صفه نام کوهی است از ارتفاعات داخلی رشته کوه زاگرس بارتفاع حدود 2250 متر از سطح دریا در منتها الیه جنوب شهر اصفهان و مشرف بر این شهر تاریخی که منظره نصف جهان از فراز آن بسیار تماشایی است.
مهمانسرای عباسیمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمهمانسرای عباسیمهمانسرای عباسی یکی از تاریخی ترین و زیباترین هتل های ایران و شهر اصفهان است که معماری آن از معماری دوران صفوی الگو گرفته و همه ساله پذیرای گردشگران زیادی از سراسر جهان است.
مقبرة الشعرامحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانمقبرة الشعرامقبرة الشعرا، آرامگاه شعرای بزرگ
780 نتیجه 222324 از 492526