حمام تاریخی روستای لکانتقی قاسمیتقی قاسمیحمام تاریخی روستای لکانروستای لكان در دامنه غربی كوه الوند قرار گرفته كه به لحاظ شرایط اقلیمی خاص از قدمت تاریخی برخوردار است. از مهم ترین آثار تاریخی به جا مانده از آن حمام آن روستا است
بنای تاریخی امامزاده حسن در روستای زیبای طیب آبادتقی قاسمیتقی قاسمیبنای تاریخی امامزاده حسن در روستای زیبای طیب آبادطیب آباد روستایی کوهستانی ست که در 26 کیلومتری بخش جنوبی شهرستان خمین واقع شده است .
تهیه برگه زردآلو در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیتهیه برگه زردآلو در روستای خان آبادبا فرا رسیدن فصل برداشت زردآلو در روستای خان آباد زمان تهیه برگه زردآلو نیز آغاز می شود
روستای هیرویعدنان مرادیعدنان مرادیروستای هیرویبهار دل انگیز زیتون ها
روستای درندنجمه فرشینجمه فرشیروستای درنددرند روستایی در دل كویر
مراسم پخت ترخینه در روستای خان آباد ( لقینه ترخینه leghineh )تقی قاسمیتقی قاسمیمراسم پخت ترخینه در روستای خان آباد ( لقینه ترخینه leghineh )لقینه leghineh ترخینه ماده اولیه یکی از خوراک های مفید و مغذی به نام آش ترخینه است که معمولا در اواسط فصل تابستان و پس از برداشت محصول گندم تهیه می شود
مراسم تهیه آبغوره در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه آبغوره در روستای خان آبادفصل تابستان شروع فعالیت های بانوان روستایی در راستای تهیه مایحتاج خانواده است.تهیه انواع خشکبار-ترشیجات-و...از جمله این فعالیت هاست.
مراسم تهیه قره قوروت در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه قره قوروت در روستای خان آبادقره قوروت یکی از فرآورده های شیر است بدین صورت که بعد از تهیه کشک که باقی مانده دوغی است
مراسم تهیه کشک محلی در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه کشک محلی در روستای خان آبادکشک از مواد لبنی پر مصرف بانوان روستاییء روستای خان آباد در تهیه خوراک ها و آش های محلی ست.
شناخت و معرفی غار کوه گره خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیشناخت و معرفی غار کوه گره خان آبادبا توجه به توانهای محیطی منطقه خان آباد و روستاهای اطراف و وجود غار بی نظیر کوه گره خان آباد در مناطق کوهستانی با پوشش گیاهی بکر و وجود چشمه های آب فصلی و نواحی ییلاقی خوش آب وهوا، وجود راه دسترسی به غار و پیچدگی های ساختاری و مشکلات مسیر پیمایش داخل غار انگیزه های متفاوت برای سفر به غار کوه گره را ایجاد نموده است.
چند روزی ست هوا سرد شده است گویا ،زمستان در راه است...تقی قاسمیتقی قاسمیچند روزی ست هوا سرد شده است گویا ،زمستان در راه است...زمستان است، مردم دیار من زمستانهای زیادی به یاد دارند.
گذر پاییز از روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیگذر پاییز از روستای خان آبادتصاویری از گذر پادشاه فصلها، پاییز رنگارنگ از روستای زیبای خان آباد
از آداب فراگشت سال کهنه به سال نو در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیاز آداب فراگشت سال کهنه به سال نو در روستای خان آبادگردگیری و خانه تکانی جهت استقبال از سال نو
مهمانسرای عباسیمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمهمانسرای عباسیمهمانسرای عباسی یکی از تاریخی ترین و زیباترین هتل های ایران و شهر اصفهان است که معماری آن از معماری دوران صفوی الگو گرفته و همه ساله پذیرای گردشگران زیادی از سراسر جهان است.
غروب در مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانغروب در مهرآبادفرود هواپیما در غروب تهران
روستای آبگرم لاریجانبابک ارجمندیبابک ارجمندیروستای آبگرم لاریجانروستای آبگرم لاریجان در دامنه قله دماوند با سه چشمه ، آب گرم، آب سرد و آب آهن ...
روستای زنگولابمحمد رزازانمحمد رزازانروستای زنگولابطبیعت روستای زنگولاب
دیلمانبابک ارجمندیبابک ارجمندیدیلماننام دیلمان ترکیبی است از سه پاره واژه دیل و ام و ان. دیل به معنی جایی است که در آن دام نگه می‌دارند و ام پسوند نمایشگر ارتفاع و بلندی است و ان پسوند مکان. در نتیجه معنی این ترکیب جای بلند نگهدارندگاه دام است و در حقیقت دیلمان سرزمین بلندی است که در آن دامداری می‌گردد. این منطقه تا قرن پنجم هجری دیلم نامیده می‌شد و از قرن پنجم در متون نام دیلمان دیده می‌شود و اگر پیش تر از این نام استفاده شده بیانگر جمع اهل دیلم بوده‌است.
چرای گوسفندان در جنگل گلستانمحمد رزازانمحمد رزازانچرای گوسفندان در جنگل گلستاناکثر مردم ساکن ارتفاعات گلستان به دامداری و کشاورزی اشتغال دارند.
روستای زنگولابمحمد رزازانمحمد رزازانروستای زنگولابروستای زنگولاب در ارتفاعات جنگل گلستان و در اطراف شهر مینودشت قرار دارد. متاسفانه ساخت و سازهای اخیر حالت بکری منطقه را به خطر انداخته است.
روستای نِجار و قله‌ی زیبای هَونعدنان مرادیعدنان مرادیروستای نِجار و قله‌ی زیبای هَونروستای نِجار و قله‌ی زیبای هَون
بهار در روستای اسفرجان، در جنوب اصفهانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانبهار در روستای اسفرجان، در جنوب اصفهانروستای ییلاقی اسفرجان، از توابع شهرستان شهرضا در استان اصفهان و در فاصله 130 کیلومتری جنوب مرکز استان با ارتفاع حدود 2100 متر از سطح دریا و بر دامنه شرقی ارتفاعات زاگرس مرکزی واقع شده است.
بهار در روستای اسفرجان، در جنوب اصفهانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانبهار در روستای اسفرجان، در جنوب اصفهانروستای ییلاقی اسفرجان، از توابع شهرستان شهرضا در استان اصفهان و در فاصله 130 کیلومتری جنوب مرکز استان با ارتفاع حدود 2100 متر از سطح دریا و بر دامنه شرقی ارتفاعات زاگرس مرکزی واقع شده است.
بهار در روستای اسفرجان، در جنوب اصفهانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانبهار در روستای اسفرجان، در جنوب اصفهانروستای ییلاقی اسفرجان، از توابع شهرستان شهرضا در استان اصفهان و در فاصله 130 کیلومتری جنوب مرکز استان با ارتفاع حدود 2100 متر از سطح دریا و بر دامنه شرقی ارتفاعات زاگرس مرکزی واقع شده است.
مناظر بهاری روستای هونجانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمناظر بهاری روستای هونجانمناظر بهاری روستای هونجان، در جنوب اصفهان
مناظر بهاری روستای هونجان، در جنوب اصفهانمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمناظر بهاری روستای هونجان، در جنوب اصفهانروستای ییلاقی هونجان، از توابع شهرستان شهرضا در استان اصفهان و در فاصله 140 کیلومتری جنوب مرکز استان با ارتفاع 2300 متر از سطح دریا و بر دامنه شرقی ارتفاعات علی جوق، از کوه های زاگرس مرکزی واقع شده است.
مجموعه باغ وزیر حجت آبادجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیمجموعه باغ وزیر حجت آبادمجموعه وزیر حجت آباد (باغ عمارت مجومرد) با زیر بنای بیش از 10 هزار مترمربع در 30 کیلومتری شمال غربی شهر یزد در روستایی به همین نام واقع شده است
مجموعه باغ وزیر حجت آبادجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیمجموعه باغ وزیر حجت آبادمجموعه وزیر حجت آباد (باغ عمارت مجومرد) با زیر بنای بیش از 10 هزار مترمربع در 30 کیلومتری شمال غربی شهر یزد در روستایی به همین نام واقع شده است
مجموعه باغ وزیر حجت آبادجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیمجموعه باغ وزیر حجت آبادمجموعه وزیر حجت آباد (باغ عمارت مجومرد) با زیر بنای بیش از 10 هزار مترمربع در 30 کیلومتری شمال غربی شهر یزد در روستایی به همین نام واقع شده است.
فرودگاه مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانفرودگاه مهرآبادنمایی از فرود ایرباس ایران ایر در فرودگاه مهرآباد و برج میلاد در پس زمینه
فرودگاه مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانفرودگاه مهرآبادنام اصلی این منطقه یا نام اصلی روستای مهرآباد حسین آبادبود . تا اینکه جزو مهریه عصمت الدوله درآمد و نام مهرآباد را بر آن گذاشتند . اما بعدها به مناسبت خرج های بی رویه مهرآباد به گرو رفت و از تملک خانواده او خارج شد و دادخواهی او نزد رضاخان هم بی فایده بود و به خاطر بی مهری خویشاوندان ، چنان آزرده شد که دست از مهرآباد کشید . چندی بعد ، دریکی از روزهای سال 1296 شمسی و در اواخر جنگ جهانی اول ، مردم تهران برای اولین بار شاهد پرواز هواپیما در فراز آسمان بودند . این هواپیما به صورت قطعات مجزا ، از روسیه و از طر
اینجا ایران است!محمد صادق کریمیمحمد صادق کریمیاینجا ایران است!منطقه سفید آباد رحیم آباد
فرودگاه مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانفرودگاه مهرآبادفرودگاه مهرآباد در غرب شهر تهران در سال های پیشین به عنوان مطرح ترین فرودگاه استان تهران فعالیت می کرده است.
راه سبز روستاییمحمد صادق کریمیمحمد صادق کریمیراه سبز روستاییگیلان - منطقه رانکوه - روستای کهنه گویه
آیینه کاری های باغ دولت آباد یزدمحمد رزازانمحمد رزازانآیینه کاری های باغ دولت آباد یزدباغ دولت‌آباد از باغ‌های قدیمی شهر یزد در کشور ایران و هم ردیف باغ فین در کاشان و باغ شاهزاده ماهان در کرمان می‌باشد. بادگیر عمارت بادگیر آن با ارتفاع ۳۳/۸ متر بلندترین بادگیر خشتی شناخته شده در جهان است.
طبیعت روستای زنگولابمحمد رزازانمحمد رزازانطبیعت روستای زنگولابروستای زنگولاب در ارتفاعات اطراف شهرستان مینودشت در استان گلستان قرار دارد. با توجه به ارتفاع زیاد این منطقه و قرار گرفتن در منطقه ای سبز و جنگلی دارای زمستانی سرد و تابستانی مطبوع است. اکثر مردم منطقه به دامداری اشتغال دارند.
روستای شهری کهنههادی کراییهادی کراییروستای شهری کهنهکوه های روستای شهری کهنه که از رسته کوه های زاگرس سرچشمه میگیرد بسیار جای باصفاو نسبتا بکری است
روستای شهری کهنههادی کراییهادی کراییروستای شهری کهنهطبیعت روستای شهری کهنه واقع در بخش زیدون از توابع شهرستان بهبهان استان خوزستان
باغ دولت‌ آباد یزدمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانباغ دولت‌ آباد یزدباغ دولت‌آباد از باغ‌های قدیمی شهر یزد در کشور ایران و هم ردیف باغ فین در کاشان و باغ شاهزاده ماهان در کرمان می‌باشد. بادگیر عمارت بادگیر آن با ارتفاع ۳۳/۸ متر بلندترین بادگیر خشتی شناخته شده در جهان است. این باغ در تاریخ ۱۳۴۶/۱۲/۲۳ به شماره ۷۷۴ در ردیف آثار ملی ایران قرار گرفته است؛ و همچنین یکی از باغ‌های ایرانی ثبت شده در میراث جهانی توسط یونسکو است.
کاروانسرای زین آبادمهدی  ذوالفقاریمهدی ذوالفقاریکاروانسرای زین آباداین بنای با ارزش به فاصله 15 كیلومتریی جنوب شرقی بجستان و در امتداد جاده بجستان- فردوس واقع است .
کاروانسرای قاسم آبادمهدی  ذوالفقاریمهدی ذوالفقاریکاروانسرای قاسم آبادكاروانسرای قاسم آباد یكی از بناهای با ارزش بجا مانده از دوره صفوی می‌باشد كه در روستایی به همین نام در 20 كیلومتری غرب بجستان واقع گردیده است.
روستای زیبا و گردشگری خرمکوهعلی  خرمکوهیعلی خرمکوهیروستای زیبا و گردشگری خرمکوهروستای خرمکوه از توابع دهستان كلیشم در نیمه شرقی شهرستان رودبار استان گیلان در بخش عمارلو، 20 كیلومتری جهت شمال شرقی جیرنده، در طول جغرافیایی 36درجه و 7 دقیقه و عرض 49درجه و 7 دقیقه در ارتفاع 1601 متری از سطح دریای آزاد در جنوب استان گیلان ،قسمت البرز غربی واقع شده است.
موزه نظامی کاخ سعدآبادجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیموزه نظامی کاخ سعدآبادموزه نظامی در ساختمان کاخ شهرام قراردارد
مجموعه کاخهای سعدآبادجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیمجموعه کاخهای سعدآبادمجموعه کاخهای سعدآباد واقع در شمال شهر تهران
عقابکوه روستای فراشاه یزدمحسن دهقانپور فراشاهعقابکوه روستای فراشاه یزدعقابکوه روستای فراشاه با ارتفاع نسبی 200 متر از سطح زمین های اطراف در روستای تاریخی فراشاه شهرستان تفت استان یزد
نمایی از روستای گندلاورعلیرضا رستمیعلیرضا رستمینمایی از روستای گندلاورگندلاور، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان سیاهکل در استان گیلان ایران است.
روستای میمند (میکند)رضا  دولتیرضا دولتیروستای میمند (میکند)روستای کنده شده در دل سنگ با قدمتی بیش از 2000 سال در استان کرمان نزدیک شهر بابک.
زمستان روستای آهاربابک ارجمندیبابک ارجمندیزمستان روستای آهارزمستان و برف سنگین اطراف روستای آهار - 1384
روستای پاشاکلابابک ارجمندیبابک ارجمندیروستای پاشاکلاروستای پاشا کلا در منطقه سنگ چال
برف در روستای لپه سراعلیرضا رستمیعلیرضا رستمیبرف در روستای لپه سرابرف در روستای لپه سرای گیلان در عید 93
روستای دلفاردعبدل شعبانیعبدل شعبانیروستای دلفاردروستای هدف گردشگری دلفارد جیرفت
روستای کهتکعبدل شعبانیعبدل شعبانیروستای کهتکروستای کهتک فین هرمزگان
روستای سیخورانعبدل شعبانیعبدل شعبانیروستای سیخورانروستا در شمال سیاهو واقع شده است
دریاچه سد زرین گل علی آباد کتولحسن  گنجیحسن گنجیدریاچه سد زرین گل علی آباد کتولنمایی زیبا از دریاچه سد زرین گل علی آباد کتول استان گلستان
سد زرین گل علی آبادحسن  گنجیحسن گنجیسد زرین گل علی آبادسد زرین گل علی آباد گلستان سذ زرین گل علی آباد گلستان در مسیر پارک جنگلی کبود بال
464 نتیجه 234 از 856