جاذبه های طبیعی کرمانشاهغلامحسین محبیجاذبه های طبیعی کرمانشاهجاده پاوه به نوسود درکرمانشاه
رهلی بازار تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانرهلی بازار تبریزرهلی بازار یكی از قسمتهای مهم و تاریخی بازار تبریز است.
زیبایی های منطقه ارسبارانمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانزیبایی های منطقه ارسبارانگوشه ای از زیبایی های منطقه ارسباران آذربایجان
قره داغ (ارسباران) در آغاز بهارمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانقره داغ (ارسباران) در آغاز بهارقره داغ یا ارسباران منطقه كوهستانی وسیعی بین شهرستاهای اهر، ورزقان، كلیبر و مشگین شهر هست كه دارای جنگل های بكر و دیدنی و چشم اندازهای زیباست.
باغ شاهزادهمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانباغ شاهزادهباغ شاهزاده یا باغ شازده یکی از باغ‌‌های تاریخی ایران است که در حدود ۲ کیلومتری شهر ماهان در جنوب شهر کرمان و در دامنه کوه‌های تیگران واقع شده و مربوط به اواخر دوره قاجاریه است.
مراسم پخت ترخینه در روستای خان آباد ( لقینه ترخینه leghineh )تقی قاسمیتقی قاسمیمراسم پخت ترخینه در روستای خان آباد ( لقینه ترخینه leghineh )لقینه leghineh ترخینه ماده اولیه یکی از خوراک های مفید و مغذی به نام آش ترخینه است که معمولا در اواسط فصل تابستان و پس از برداشت محصول گندم تهیه می شود
مراسم تهیه آبغوره در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه آبغوره در روستای خان آبادفصل تابستان شروع فعالیت های بانوان روستایی در راستای تهیه مایحتاج خانواده است.تهیه انواع خشکبار-ترشیجات-و...از جمله این فعالیت هاست.
مراسم تهیه قره قوروت در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه قره قوروت در روستای خان آبادقره قوروت یکی از فرآورده های شیر است بدین صورت که بعد از تهیه کشک که باقی مانده دوغی است
مراسم تهیه کشک محلی در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیمراسم تهیه کشک محلی در روستای خان آبادکشک از مواد لبنی پر مصرف بانوان روستاییء روستای خان آباد در تهیه خوراک ها و آش های محلی ست.
شناخت و معرفی غار کوه گره خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیشناخت و معرفی غار کوه گره خان آبادبا توجه به توانهای محیطی منطقه خان آباد و روستاهای اطراف و وجود غار بی نظیر کوه گره خان آباد در مناطق کوهستانی با پوشش گیاهی بکر و وجود چشمه های آب فصلی و نواحی ییلاقی خوش آب وهوا، وجود راه دسترسی به غار و پیچدگی های ساختاری و مشکلات مسیر پیمایش داخل غار انگیزه های متفاوت برای سفر به غار کوه گره را ایجاد نموده است.
رودخانه فرعی پشامگ رود - راسک (سرباز)عطاءاله بليده ئيعطاءاله بليده ئيرودخانه فرعی پشامگ رود - راسک (سرباز)انتهای رودخانه پشامگ رود و ورودی آن به رود سرباز
كبكی زیبا در جزیره اسلامیمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانكبكی زیبا در جزیره اسلامیكبك زیبایی در دل طبیعت جزیره اسلامی
بازار فرش دستباف تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانبازار فرش دستباف تبریزبازار سرپوشیده تبریز بیشتر مربوط به فرش دستباف می باشد.
چند روزی ست هوا سرد شده است گویا ،زمستان در راه است...تقی قاسمیتقی قاسمیچند روزی ست هوا سرد شده است گویا ،زمستان در راه است...زمستان است، مردم دیار من زمستانهای زیادی به یاد دارند.
گذر پاییز از روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیگذر پاییز از روستای خان آبادتصاویری از گذر پادشاه فصلها، پاییز رنگارنگ از روستای زیبای خان آباد
از آداب فراگشت سال کهنه به سال نو در روستای خان آبادتقی قاسمیتقی قاسمیاز آداب فراگشت سال کهنه به سال نو در روستای خان آبادگردگیری و خانه تکانی جهت استقبال از سال نو
مهمانسرای عباسیمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانمهمانسرای عباسیمهمانسرای عباسی یکی از تاریخی ترین و زیباترین هتل های ایران و شهر اصفهان است که معماری آن از معماری دوران صفوی الگو گرفته و همه ساله پذیرای گردشگران زیادی از سراسر جهان است.
قلعه بابكمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانقلعه بابكقلعه بابك (قلعه جمهور) در 3 كیلومتری شهرستان كلیبر.
بازار تبریزمحمد نورمحمديانمحمد نورمحمديانبازار تبریزبازار سنتی تبریز بزرگترین بازار سرپوشیده جهان.
غروب در مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانغروب در مهرآبادفرود هواپیما در غروب تهران
آبنیک (آب نیک)بابک ارجمندیبابک ارجمندیآبنیک (آب نیک)روستای زیبای آبنیک از روستاهای منطقه رودبار قصران - شهرستان شمیران استان تهران است. این روستا یکی از جاذبه های گردشگری شهرستان شمیران است.
باغ ارمعبدل شعبانیعبدل شعبانیباغ ارمباغ گیاه شناسی ارم شیراز
روستای نِجار و قله‌ی زیبای هَونعدنان مرادیعدنان مرادیروستای نِجار و قله‌ی زیبای هَونروستای نِجار و قله‌ی زیبای هَون
نان محلی بالاتابهعبدل شعبانیعبدل شعبانینان محلی بالاتابهنان بالاتابه در مناطقی از هرمزگان پخت میشود که در فین به آن بالاتابه میگویند این نان صبحانه و داغ صرف میشود
بهار نودشهفرصاد حیدریفرصاد حیدریبهار نودشهنودشه ،محله ی زیبای کاوندان
طبیعت زیبای دناعبدل شعبانیعبدل شعبانیطبیعت زیبای دنامنطقه گردشگری شهرسی سخت مرکز شهرستان دنا بسیار زیبا و چشم نواز
لباس بهاریعدنان مرادیعدنان مرادیلباس بهاریپاوه شهر هزار ماسوله ایران
مجموعه باغ وزیر حجت آبادجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیمجموعه باغ وزیر حجت آبادمجموعه وزیر حجت آباد (باغ عمارت مجومرد) با زیر بنای بیش از 10 هزار مترمربع در 30 کیلومتری شمال غربی شهر یزد در روستایی به همین نام واقع شده است
مجموعه باغ وزیر حجت آبادجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیمجموعه باغ وزیر حجت آبادمجموعه وزیر حجت آباد (باغ عمارت مجومرد) با زیر بنای بیش از 10 هزار مترمربع در 30 کیلومتری شمال غربی شهر یزد در روستایی به همین نام واقع شده است
مجموعه باغ وزیر حجت آبادجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیمجموعه باغ وزیر حجت آبادمجموعه وزیر حجت آباد (باغ عمارت مجومرد) با زیر بنای بیش از 10 هزار مترمربع در 30 کیلومتری شمال غربی شهر یزد در روستایی به همین نام واقع شده است.
فرودگاه مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانفرودگاه مهرآبادنمایی از فرود ایرباس ایران ایر در فرودگاه مهرآباد و برج میلاد در پس زمینه
میلاد و بام تهرانمحمد رزازانمحمد رزازانمیلاد و بام تهراننمایی از برج میلاد و شب آرام در تهران
طبیعت برفی دریاچه سد زاینده رودمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانطبیعت برفی دریاچه سد زاینده روددریاچه سد زاینده رود، واقع در 120 کیلومتری غرب شهر اصفهان
طبیعت برفی دریاچه سد زاینده رودمهرداد زینلیانمهرداد زینلیانطبیعت برفی دریاچه سد زاینده روددریاچه سد زاینده رود، واقع در 120 کیلومتری غرب شهر اصفهان
فرودگاه مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانفرودگاه مهرآبادنام اصلی این منطقه یا نام اصلی روستای مهرآباد حسین آبادبود . تا اینکه جزو مهریه عصمت الدوله درآمد و نام مهرآباد را بر آن گذاشتند . اما بعدها به مناسبت خرج های بی رویه مهرآباد به گرو رفت و از تملک خانواده او خارج شد و دادخواهی او نزد رضاخان هم بی فایده بود و به خاطر بی مهری خویشاوندان ، چنان آزرده شد که دست از مهرآباد کشید . چندی بعد ، دریکی از روزهای سال 1296 شمسی و در اواخر جنگ جهانی اول ، مردم تهران برای اولین بار شاهد پرواز هواپیما در فراز آسمان بودند . این هواپیما به صورت قطعات مجزا ، از روسیه و از طر
بازار قدیمی ارومیهمحمد رزازانمحمد رزازانبازار قدیمی ارومیهبازار قدیمی ارومیه كه در زمان قبل از نفوذ زندگی ماشینی مركز ثقل داد و ستد و در بین بافت قدیمی مركز تجاری اجتماعی شهر محسوب می شده، دارای اهمیت ویژه ای بوده، این بافت در گوشه جنوب شرقی شهر قرار داشته و توسط دروازه های قدیمی كه در مجاورت آن بوده محصور می شده. در حال حاضر با توسعه و نوسازی شهر، هسته مركز بازار شامل قسمتهای تجاری و مذهبی آن باقیمانده است. وجود تیمچه ها ، سراها، مسجد ، حمامها تماماً دال بر آبادانی و تحرك این بخش از شهر در زمانی نه چندان دور می باشد.
اینجا ایران است!محمد صادق کریمیمحمد صادق کریمیاینجا ایران است!منطقه سفید آباد رحیم آباد
فرودگاه مهرآبادمحمد رزازانمحمد رزازانفرودگاه مهرآبادفرودگاه مهرآباد در غرب شهر تهران در سال های پیشین به عنوان مطرح ترین فرودگاه استان تهران فعالیت می کرده است.
انسان و طبیعتمحمد رزازانمحمد رزازانانسان و طبیعتمنطقه میامی در شهرستان شاهرود
طبیعت کالپوشمحمد رزازانمحمد رزازانطبیعت کالپوشکالپوش در شهرستان میامی در شرق شاهرود قرار گرفته است.
آیینه کاری های باغ دولت آباد یزدمحمد رزازانمحمد رزازانآیینه کاری های باغ دولت آباد یزدباغ دولت‌آباد از باغ‌های قدیمی شهر یزد در کشور ایران و هم ردیف باغ فین در کاشان و باغ شاهزاده ماهان در کرمان می‌باشد. بادگیر عمارت بادگیر آن با ارتفاع ۳۳/۸ متر بلندترین بادگیر خشتی شناخته شده در جهان است.
دماوند، میلاد و اکباتانمحمد رزازانمحمد رزازاندماوند، میلاد و اکباتانشهرک اکباتان در غرب تهران قرار دارد. شهرک اکباتان یکی از بزرگ‌ترین و مدرنترین شهرک‌های خاورمیانه محسوب می گردد.
بام سبزحسن خواهشیحسن خواهشیبام سبزبام سبز محلی است بر بالای (شیطان کوه) شهرستان لاهیجان
طبیعت روستای زنگولابمحمد رزازانمحمد رزازانطبیعت روستای زنگولابروستای زنگولاب در ارتفاعات اطراف شهرستان مینودشت در استان گلستان قرار دارد. با توجه به ارتفاع زیاد این منطقه و قرار گرفتن در منطقه ای سبز و جنگلی دارای زمستانی سرد و تابستانی مطبوع است. اکثر مردم منطقه به دامداری اشتغال دارند.
بازار قدیمی ارومیهمحمد رزازانمحمد رزازانبازار قدیمی ارومیهبازار قدیمی ارومیه كه در زمان قبل از نفوذ زندگی ماشینی مركز ثقل داد و ستد و در بین بافت قدیمی مركز تجاری اجتماعی شهر محسوب می شده، دارای اهمیت ویژه ای بوده، این بافت در گوشه جنوب شرقی شهر قرار داشته و توسط دروازه های قدیمی كه در مجاورت آن بوده محصور می شده. در حال حاضر با توسعه و نوسازی شهر، هسته مركز بازار شامل قسمتهای تجاری و مذهبی آن باقیمانده است. وجود تیمچه ها ، سراها، مسجد ، حمامها تماماً دال بر آبادانی و تحرك این بخش از شهر در زمانی نه چندان دور می باشد.
مرغ بارانعبدل شعبانیعبدل شعبانیمرغ بارانمرغ باران که در گوش محلی مردم بندرعباس به آن تیتووک میگویند
باغ فین کاشانعبدل شعبانیعبدل شعبانیباغ فین کاشانیک نمای کوچکی از باغ فین که حمام فین محل شهادت امیر کبیر هم در ان واقع شده است
طبیعت جزیره قشمجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیطبیعت جزیره قشمدر گوشه و کنار جزیره میتوان مناظر طبیعی بسیار زیبایی را مشاهده کرد.
سواحل زیبای جزیره قشمجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیسواحل زیبای جزیره قشمتفریح در سواحل زیبای قشم
باغ دولت‌ آباد یزدمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانباغ دولت‌ آباد یزدباغ دولت‌آباد از باغ‌های قدیمی شهر یزد در کشور ایران و هم ردیف باغ فین در کاشان و باغ شاهزاده ماهان در کرمان می‌باشد. بادگیر عمارت بادگیر آن با ارتفاع ۳۳/۸ متر بلندترین بادگیر خشتی شناخته شده در جهان است. این باغ در تاریخ ۱۳۴۶/۱۲/۲۳ به شماره ۷۷۴ در ردیف آثار ملی ایران قرار گرفته است؛ و همچنین یکی از باغ‌های ایرانی ثبت شده در میراث جهانی توسط یونسکو است.
کاروانسرای زین آبادمهدی  ذوالفقاریمهدی ذوالفقاریکاروانسرای زین آباداین بنای با ارزش به فاصله 15 كیلومتریی جنوب شرقی بجستان و در امتداد جاده بجستان- فردوس واقع است .
قلعه کرشاهی بادرودمهدی مخلصیانمهدی مخلصیانقلعه کرشاهی بادرودقلعه کرشاهی، یا قلعه دزدها، قلعه‌ای است که در قسمت شمال شرقی شهرستان نطنز در موقعیت جغرافیایی ۳۳٫۵۵ درجه شمالی و ۵۲٫۰۶ درجه شرقی، واقع در جنوب کویر بندریگ، و در نزدیکی ارتفاعات کوه یخ آب در استان اصفهان قرار دارد.
کاروانسرای قاسم آبادمهدی  ذوالفقاریمهدی ذوالفقاریکاروانسرای قاسم آبادكاروانسرای قاسم آباد یكی از بناهای با ارزش بجا مانده از دوره صفوی می‌باشد كه در روستایی به همین نام در 20 كیلومتری غرب بجستان واقع گردیده است.
منطقه خلشکوه، بخش عمارلو،شهرستان رودبارعلی  خرمکوهیعلی خرمکوهیمنطقه خلشکوه، بخش عمارلو،شهرستان رودبارخولشكوه نام منطقه ای خوش آب و هوا در دل سلسله جبال البرز است كه در حریم مراتع روستاهای خرمکوه و کلیشم واقع شده است.
روستای زیبا و گردشگری خرمکوهعلی  خرمکوهیعلی خرمکوهیروستای زیبا و گردشگری خرمکوهروستای خرمکوه از توابع دهستان كلیشم در نیمه شرقی شهرستان رودبار استان گیلان در بخش عمارلو، 20 كیلومتری جهت شمال شرقی جیرنده، در طول جغرافیایی 36درجه و 7 دقیقه و عرض 49درجه و 7 دقیقه در ارتفاع 1601 متری از سطح دریای آزاد در جنوب استان گیلان ،قسمت البرز غربی واقع شده است.
آرامگاه باباطاهرجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیآرامگاه باباطاهرباباطاهر كه حدوداً در اواخر قرن چهارم و اوایل قرن پنجم می زیسته
عمارت زعیم باشیجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیعمارت زعیم باشیعمارت زعیم باشی - باغ شاهزاده ماهان کرمان
بازار بزرگ کرمانجمال زعیمی یزدیجمال زعیمی یزدیبازار بزرگ کرمانبازار کرمان به عنوان موزه تاریخی ایران، تحولات معماري شهر را در دوره هاي مختلف بعد از اسلام به نمايش ميگذارد.
838 نتیجه 567 از 1489