ورود
جستجو
سرچشمه
جاذبهها
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
جستجو
امیر صادقی
هموند از شنبه 20 تير 1388
تحلیل مردمشناختی خوراك در هورامان، طبیعت و فرهنگ
غذاهایی كه مردم از میان خوراكهایی كه در دسترسشان قرار دارد انتخاب میكنند، شیوهی آماده كردن آنها برای مصرف و اهمیتی كه برای غذا خوردن و آداب آن قائل میشوند، بسیاری از ویژگیهای جوامعشان را منعكس میكند. مهمترین كاركرد غذا، استفاده از آن در رفع نیازهای زیستی است، اما شیوهی رفع این نیاز بُعد فرهنگی به خود میگیرد به نحوی كه انتخاب مواد اولیهی غذا، شیوهی پخت، شیوهی خوردن، ذائقه و بسیاری موارد دیگر برگرفته از فرهنگ است. از طرفی دیگر، شرایط محیطی و طبیعت هر منطقهای، مواد غذایی مشخصی را به رژیم
9 سال پیش
مطالعهی انسانشناختی مراسمهای آیینی روستای اورامان تخت
مطالعهی انسانشناختی مراسمهای آیینی روستای اورامان تخت امیر صادقی (کارشناس ارشد انسانشناسی) مصطفی طاهری (کارشناس انسانشناسی) مقدمه بخش مهم...
13 سال پیش
قرآن تاریخی نگل
قرآن تاریخی نگل امیر صادقی (کارشناس ارشد مردمشناسی) قرآنی در روستای نگل وجود دارد که جمع کثیری از مردم را هر روزه به سوی خود میکشاند. ما نیز به ...
13 سال پیش
آداب و رسوم ماه رمضان در کردستان
امیر صادقی، کارشناس ارشد مردمشناسی مردم کردستان جهت آمادگی بیشتر برای ادای فرایض این ماه، در اواخر ماه شعبان چند روزی را روزه میگیرند. این عمل نوعی...
13 سال پیش
4 نتیجه
© ۱۳۷۹-۱۴۰۲ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
راهنمای نمای ایران
وبنامهها
جشنوارههای فیلم و عکس
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
پیشنهاد سفر
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
وبنامه هوم
بابک ارجمندی
دوستان
وبسایت فرناز فرود
وبسایت مجید حمیدا
دستسازههای چوبی
بیدلینک - اشتراکگذاری لینک
آنشلف - دستسازههای ایرانی