خرما

خرما
همین دانه های بسیار ریز و سفید رنگ بعد از 4 تا 5 ماه میشود رطب و خرمای شیرینعبدل | چهارشنبه 2 فروردين 1396862 بازدید
آرام بهار یعنی زایش و زیستن ان شاالله امسال پربارتر باشه پنجشنبه 3 فروردين 1396 | 5 سال پیش
کاشت پاجوش خرمانخل خرما از طریق کاشت پاجوش ان تکثیر میشود که پاجوش ها را از بوته اصلی جدا و در مکان دیگری کشت میکنند ولی بعد از انقلاب کشت بافت هم در ازمایشگاه توسط دانشمندان ایرانی حاصل شد نخلهای مقاوم و گونه های مرغوب از طریق کشت بافت هم تکثیر میکنند
آبگیرعمق بعضی از این آبگیر ها به بیش از 3 متر میرسد و مردم در قدیم از آب آن ...
نان محلی بالاتابهنان بالاتابه در مناطقی از هرمزگان پخت میشود که در فین به آن بالاتابه میگویند این نان صبحانه و داغ صرف میشود
فین در خواب صبحگاهیفین در آغاز طلوع صبحگاهی سوم فروردین 95
گنجر / سریشدرختچه ای است چند ساله که تا 2 متر رشد میکند. از شیره آن که از تنه اش تراوش میشود چسب سریش درست میکنند و در کوهستان های فین و مناطقی از جنوب حاجی آباد می روید
واژه کلیدیخرما
عبدل شعبانیعبدل شعبانیهموند از پنجشنبه 4 خرداد 1391بازنشسته (سخت افزار) - فین هرمزگان بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی