خرانق ، روستایی با هزاران سال قدمتحمزه مرادیحمزه مرادیخرانق ، روستایی با هزاران سال قدمتخرانق یکی از روستاهای قدیمی در ۸۵ کیلومتری شهر یزده، که دارای مکان های دیدنی زیادی، از جمله یکی از قدیمی ترین و بزرگترین قلعه های مسکونی استاد یزد هست. این روستای کوچک جمعیت زیادی نداره و آمار ساکنین اون در حال حاضر چیزی حدود ۴۳۵ نفر هست.
درخت کهنسالنجمه فرشینجمه فرشیدرخت کهنسالدرختان کهنسال این دره وسیع یک به یک آتش زده شده اند.
تالش - جاده اسالم به الماسکاظم حریری پیرهراتیکاظم حریری پیرهراتیتالش - جاده اسالم به الماسزمستان زودتر از همیشه به کوه های تالش آمد و دانه های سپید برف را بر روی برگ های رنگارنگ پاییزی نشاند تا منظره ای خارق العاده ایجاد شود طوری که زبان از توصیفش قاصر می ماند.
جاده اسالم به الماسکاظم حریری پیرهراتیکاظم حریری پیرهراتیجاده اسالم به الماستالش زیبا در تمامی فصول جلوه ای از هنرنمایی خالق یکتاست که بیننده را مدهوش می کند.
قله خلنومظفر کشاورزمحمدیانمظفر کشاورزمحمدیانقله خلنوقله خلنو - تیغه های ژاندارک
كشف نقش ارابه ی چهار چرخ 6000 سالهمحمد ناصری فردمحمد ناصری فردكشف نقش ارابه ی چهار چرخ 6000 سالههنرهای صخره ای، زبان سخن گوی انسان های اولیه بوده كه بواسطه آنها تعامل داشته و انتقال پیام داده اند.
سرو کهن سال ابرکوهعبدل شعبانیعبدل شعبانیسرو کهن سال ابرکوهاین درخت که در شهر ابرکوه (ابرقوه) قرار دارد یکی از پیرترین موجودات زنده دنیا است. محیط تنهٔ این درخت در روی زمین یازده و نیم متر است و بلندای آن بین ۲۵ تا ۲۸ متر برآورد شده است. حمدالله مستوفی در کتاب نزهت القلوب که در سال ۷۴۰ قمری تألیف شده درباره ابرکوه می‌نویسد: «در آنجا سروی است که در جهان شهرتی عظیم دارد...». دانشمند روس الکساندروف، عمر این سرو را بیش از ۴٬۰۰۰ سال می‌داند. برخی از افسانه‌ها، کاشتن آنرا به زرتشت نسبت می‌دهند و برخی نیز به یافث (پسر نوح).
چشمه غربالبیز و خشکسالیعبدل شعبانیعبدل شعبانیچشمه غربالبیز و خشکسالیخشکسالی همه جا خود را به رخ کشیده و چشمه غربالبیز خورمیز هم از این قائله مستثنی نیست . نه ابی و نه ماهی کوری و نه مرغان ماهی خواری
روستای پیرهراتکاظم حریری پیرهراتیکاظم حریری پیرهراتیروستای پیرهراتروستای توریستی پیرهرات اسالم
نمایی از ورودی جنوبی شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدینمایی از ورودی جنوبی شهرستان لندهلنده مرکز شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد است. این شهر از قدیمی‌ترین شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمداست، به طوری که در سال ۱۳۰۵ با نام بخش ثلاث و زیر نظر فرمانداری کل بهبهان اداره می‌شد. تا قبل از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران، لنده توسط خوانین ایل طیبی اداره می‌شد. بقایای قلعه حکومت خوانین در بخش ثلاث (نام قبلی بخش لنده) همچنان وجود دارد. لنده قصبهٔ مرکز دهستان طیبی گرمسیری بخش کهگیلویه ٔ شهرستان بهبهان، واقع در ۷۲۰۰۰ گزی شمال شوسهٔ بهبهان به آغاجاری. کوهستانی، گرمسیر مالاریائی و دارای 11670تن سکنه.
196 نتیجه 345 از 1367