غذای محلی جندق

غذای محلی از محصولات غذایی و بومی جندق می‌توان به نان‌های آن اشاره کرد که به طور سنتی تهیه می‌شود و گرد است. یکی از غذاهای بومی این منطقه آش دوغ است. البته این آش با آش دوغی که در اردبیل پخته می‌شود، تفاوت دارد. سبزی‌های این آش شامل انغوزه، شوید، رازیانه و برگ تازۀ سیر است. کشک یکی از مواد غذایی پرکاربرد در این خطه است. مردم جندق کشک را هم به صورت کله‌جوش و هم پس از ساییدن با سبزی، نعنای خشک و پیاز به شکل سرد می‌خورند. در کله‌جوش هم بنه(1) ساییده‌شده می‌ریزند تا مقوی و خوش‌بو باشد. از دیگر غذاهای بومی جندق می‌توان به شل‌شلی(2)، اشکنه با قره‌قروت و آش هنگ(3) اشاره کرد. 1- نوعی پستۀ کوهی 2- نوعی نان محلی شبیه پنکیک 3- گیاه انغوزه 00
دریاچه کویر | دوشنبه 26 اسفند 1398
جَندَقجَندَق شهری در حاشیهٔ جنوبی دشت کویر ایران می‌باشد.
قلعۀ انوشیروان عادلقلعه جندق یا قلعۀ انوشیروان عادل از بناهای تاریخی شهر جندق و تنها قلعۀ مسکونی در ایران کنونی‌ست.
قلعۀ قدیمی ایراجاز دیگر مناطق دیدنی و تاریخی این منطقه می‌توان به قلعه‌ای قدیمی که روی ارتفاعات این روستا استوار است، اشاره کرد.
روستای ایراجروستای 4000 ساله ایراج
سرو کهن ایراجسرو ایراج به ارتفاع بیش از ۵۰ متر و دارای عمری بیش از ۱۰۰۰ سال است
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
دریاچه کویر دریاچه کویر عضویت از سه‌شنبه 6 اسفند 1398دریاچه کویر می‌تواند هرکجای سیاره ما باشد. هرجا که آبش را از دست داد کویر شد و آب به هر کویری رفت آنرا دریاچه کرد. ما انسانها برای هزاران سال در برابر طبیعتی که ما را احاطه کرده و حقیقتا ما هم بخشی از آن هستیم، ناتوان بوده‌ایم. اکنون، به نظر می‌رسد بر چیزهای بیشتری در طبیعت چیره شده‌ایم. با این حال، همچنان با خودخواهی و شتابان، بطور بی‌رحمانه‌ای برای نابودی طبیعتی که متعلق به نسل های آینده نیز هست، تلاش می‌کنیم. چه بخواهیم و چه نخواهیم؛ مسافر راهی هستیم که طبیعت پیش رویمان گذاشته و می‌گذارد. پس برای چه با مهربانی، شفقت و انصاف با آنچه ما را در بر گرفته، رفتار نکنیم. درباره فیلم دریاچه کویر | فیلم در IMDB lakedesert.orgfacebook.com