رطب / خرما

رطب / خرما
نخل خرما در اغلب نقاط نوار جنوبی ایران و بخشی از نواحی مرکز تا طبس هم رویش دارد درجنوب کشور در اسفند تا فروردین گرده افشانی میشود بعد از گذشت سه ماه خارک یا کنگ ( خرمای نارس ) کام همه را شیرین میکند بعد از گذشت 15 تا 20 روز کنگ تبدیل به دمپاز میشود یعنی نصب خرما نصف خارک و یک تا دوروز بعد کاملا خرما میشود که به ان رطب (خرمای تازه ) میگویند و بعد از 2 تا 3 هفته خرما ها کاملا رسیده .خشک و اماده برداشت میشود.30
عبدل | دوشنبه 11 اسفند 1393
نمای ایران | دوشنبه 11 اسفند 139300
سپاس
مریم | يكشنبه 1 آذر 139400
سلام آقای عبدل آیا  از جیرفت بازدید کرده اید ؟
شقایق | سه‌شنبه 8 تير 1395 | 00
سلام مخصوص سفره افطاره!
نان محلی رختهرخته نانی است درگویش هرمزگان که بعضی از مناطق انرا رگاگ و بعضی تومشی مینمامند
هاش - فین هرمزگانهاش hash همان آسیاب دستی یا دستاس است که با آن گندم و جو آرد میکردند تا نان بپزند .
زمستان فصل شکفتندر هرمزگان بخاطر شرایط آب و هوایی زمستان تازه فصل شکفتن و به بار نشستن است و این گل زیبای وحشی هم در کوهستان فین تازه به گل نشسته دیماه 94
آبگیرعمق بعضی از این آبگیر ها به بیش از 3 متر میرسد و مردم در قدیم از آب آن ...
گنجر / سریشدرختچه ای است چند ساله که تا 2 متر رشد میکند. از شیره آن که از تنه اش تراوش میشود چسب سریش درست میکنند و در کوهستان های فین و مناطقی از جنوب حاجی آباد می روید
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
دسته بندیسایرهرمزگان
واژه کلیدیرطبخرما
عبدل شعبانیعبدل شعبانیعضویت از پنجشنبه 4 خرداد 1391بازنشسته (سخت افزار) - فین هرمزگان بسیار سفر باید تا پخته شود خامی. صوفی نشود صافی تا درنکشد جامی