نمایی از پل فلزی بر روی رودخانه مارون در ایدنک و یک روز  زمستانی و طوفانی با آب گل آلودحامد محمدیحامد محمدینمایی از پل فلزی بر روی رودخانه مارون در ایدنک و یک روز زمستانی و طوفانی با آب گل آلودنام اصلی و قدیمی رودخانه مارون، «تاب» است و در بیشتر منابع جغرافیایی نام آن ذکر شده است. رودخانه تاب در حدود قرن 13 هجری به استناد نوشته فارسنامه ناصری به رودخانه مارون تغییر نام یافت. رود مارون از کوه‌های نیل و چشمه‌سارهای دامنه کوه‌های سادات از رشته کوه زاگرس سرچشمه گرفته و پس از طی مسافت 120 کیلومتر به دریاچه سد مارون می‌رسد و از طریق تنگ تکاب وارد دشت بهبهان می‌شود و توسط سد انحرافی شهدا و شبکه آبیاری بهبهان، دشت بهبهان و سپس از طریق سد انحرافی جایزان، دشت جایزان را مشروب نموده و در محلی به نام قلعه شیخ
طبیعت زیبای ایدنک در فصل زیبای بهارحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای ایدنک در فصل زیبای بهارروستای ایدنک در ۵ کیلومتری شهر لنده در بخش لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران واقع شده است. این روستا دارای ۳ هزار نفر جمعیت می‌باشد که اکثرآنهاازطایفه کرایی هستند.تعدادی از اهالی رانیز سادات تشکیل می‌دهند.در این روستا که رودخانه مارون از وسط آن عبور می‌کند برنج و غلات کشت می‌شود و باغ‌های میوه آن فراوان است .
طبیعت زیبای شهرستان لنده روستای ایدنک در ایام بهارحامد محمدیحامد محمدیطبیعت زیبای شهرستان لنده روستای ایدنک در ایام بهارروستای ایدنک در ۵ کیلومتری شهر لنده در بخش لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد ایران واقع شده است. این روستا دارای ۳ هزار نفر جمعیت می‌باشد که اکثرآنهاازطایفه کرایی هستند.تعدادی از اهالی رانیز سادات تشکیل می‌دهند.در این روستا که رودخانه مارون از وسط آن عبور می‌کند برنج و غلات کشت می‌شود و باغ‌های میوه آن فراوان است .
دریاچه ریبای برم الوان جاذبه ای در نزدیکی شهرستان لندهحامد محمدیحامد محمدیدریاچه ریبای برم الوان جاذبه ای در نزدیکی شهرستان لندهتالاب برم الوان در موقعیت جغرافیایی N310034 E501428 در استان کهگیلوییه و بویراحمد قرار دارد.در 40 کیلومتری شهر لیکک بهمئی ، دهستان سرآسیاب یوسفی واقع شده است . آب آن دائمی است و ارتفاع آن از سطح دریا 1100 متر می باشد . مساحت این دریاچه 15 هکتار و حداقل عمق آب آن 12 متر و حداکثر 30 متر می باشد .
نمایی از شهرستان لنده در سال 1362حامد محمدیحامد محمدینمایی از شهرستان لنده در سال 1362مرکز شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد است. این شهر از قدیمی‌ترین شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمداست، به طوری که در سال ۱۳۰۵ با نام بخش ثلاث و زیر نظر فرمانداری کل بهبهان اداره می‌شد. تا قبل از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران، لنده توسط خوانین ایل طیبی اداره می‌شد.
10 نتیجه