ورود
جستجو
سرچشمه
وبلاگ
جشنوارهها
وبنامهها
نقشه ایران
جستجو
امیر صادقی
تحلیل مردمشناختی خوراك در هورامان، طبیعت و فرهنگ
غذاهایی كه مردم از میان خوراكهایی كه در دسترسشان قرار دارد انتخاب میكنند، شیوهی آماده كردن آنها برای مصرف و اهمیتی كه برای غذا خوردن و آداب آن قائل میشوند، بسیاری از ویژگیهای جوامعشان را منعكس میكند. مهمترین كاركرد غذا، استفاده از آن در رفع نیازهای زیستی است، اما شیوهی رفع این نیاز بُعد فرهنگی به خود میگیرد به نحوی كه انتخاب مواد اولیهی غذا، شیوهی پخت، شیوهی خوردن، ذائقه و بسیاری موارد دیگر برگرفته از فرهنگ است. از طرفی دیگر، شرایط محیطی و طبیعت هر منطقهای، مواد غذایی مشخصی را به رژیم
1 نتیجه
© ۱۳۷۹-۱۴۰۳ نمای ایران
راهنمای سفر و گردشگری ایران
نقشه ایران
درباره نمای ایران
راهنمای نمای ایران
جشنوارههای فیلم و عکس
همکاری با نمای ایران
دریاچه کویر
وبنامهها
جاذبههای گردشگری
جاذبههای طبیعی ایران
جاذبههای تاریخی ایران
جاذبههای فرهنگی ایران
کوهها و قلههای ایران
دژها و قلعههای ایران
وبلاگ
محتوای آموزشی
جشنوارههای نمای ایران
بومگردیها
وبنامه هوم
بابک ارجمندی
دوستان
ویراویر™ راهکار هوشمند
اُیو™ راهکار هوشمندسازی
پیکمی؛ فروش محتوای دیجیتال
ووددن؛ دستسازههای چوبی
آنشلف؛ دستسازههای ایرانی